![]() |
telkinler ve aşk hayatı telkinlerle aşk hayatımızı düzene sokmak ve bu konuda lumlu gelişmeler kaydetmek mümkün müdür? |
Ynt: telkinler ve aşk hayatı Dolaylı yoldan mümkün.Telkinlerle kendi hayatınızı,kendinizi düzene sokuyorsunuz,otomatik olarak aşk hayatınız vs. herşey düzene girmeye başlıyor.Değişim içten başlıyor. |
Cevap: telkinler ve aşk hayatı Evet ben de bu konuyu merak ediyorum. İlişkilerimde genellikle ilk önce çok rahat ve umursamaz davranan benken, ilişkinin değeri arttıkça bütün hayatını ve önceliklerini ilişkisine vermiş loser karakter gibi davranıyorum ve roller değişiyor. Sonunda kaybeden ben oluyorum hep. Telkinlerin bu konuda ne tür yardımları olabilir? |
Cevap: telkinler ve aşk hayatı Bende de tam tersi öyle bi yoğunlukla başlıyorum ki ilişkiye sadece sevgi üzerine kuruyorum bütün inşayı ama aynı şeyleri karşı taraftan göremiyorum taa sonraları ayrıldıktan sonra bu seferde karşı taraf geliyor anlayamadım sorun nerde , ama telkinlerin yaşantıma çok şey kattığını biliyorum hatta kendime artık o kadar çok değer veriyorum ki bu sefer de ilişkim olmadığının bile farkında değilim sevincli ama ruh eşim bana doğru geliyor .. ( -cek değil , -yor ..) blissy 956k |
Cevap: telkinler ve aşk hayatı Alıntı:
|
Cevap: telkinler ve aşk hayatı ben onu çağırdım, o bana geldi. bu kadar söyleyeyim size. oluyor yani. hayatım boyunca ismi onur olan bir sevgilim olsun istedim (neden bilmiyorum çok da önemli değil ya isminin ne olduğu) adına kadar herseyiyle.. =)) ama bu yoğunlaşıp sonra salıverilmesi gereken isteklerden.. doğru yer, doğru zaman.. çok önemli... |
|
|
Cevap: telkinler ve aşk hayatı mistik aşıklara sıcak çikolata diye bi kitap var... yazarı arielle ford... içindeki öykülerin bazıları beni çok etkiledi, tavsiye ederim =)) |
Bu sayede en azından kitabı alana kadar bir iki hikayeyi okuyup öğrenmiş olurum smil56 |
Cevap: telkinler ve aşk hayatı tabi ki hemen ekliyorum =)) |
Cevap: telkinler ve aşk hayatı :) bu guzellmıss |
Cevap: telkinler ve aşk hayatı bende hep sevgilimi kaybetme korkusuyla ilişkiler kurdum , benden sıkılacak gidecek gibi düşündüm ve hep öyle oldu. kendime güvenim yok utangaç bir yapım var ve ağzım laf yapmıyor telkinlerin bu konuda faydası olur mu bilemiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 PM. |