Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bebek Sağlığı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bebek-sagligi/)
-   -   Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bebek-sagligi/623853-anne-sutunu-arttirmak-icin-olumlama-telkin.html)

trimegistes 23-12-2013 12:34 AM

Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
Herkese hayırlı geceler,merhaba.Aslında eski üyelerdenim ancak epeydir siteye girme firsatim olmadı.Allah isteyen herkese nasip etsin 1-2 gün sonrasında bi kızımiz olacak ins. Herşey güzel.İlk bebeğim 4-5 ay mama destekli anne sütü verebildim.Şimdi gene süt vermeye calisicam.Ancak gene sutun az olmasından endişe ediyorum.Olur tecrübeli arkadaşlar bana anne sutunu arttırmak için olumlamalar hususunda yardım edin.Hatta tüm annelerin işine yarar böyle bununla ilgili bi telkin falan olsa süper olur.Umarım sesim duyulur. Herkese selam ve sevgiler.

sweeet 23-12-2013 08:57 AM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
Anne sütü arttırıcı besinleri araştırmanızı tavsiye ederim. Endişelerinizden kurtulun. Üzüntü, stres, korku olumsuz etkileyecektir. Olumlama yapın ve akışa güvenin.Bebeğinizle sağlıklı, mutlu günler dilerim.

trimegistes 23-12-2013 11:13 AM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
Işte onu beceremiyorum.Yani nasıl olumlamalar yapacagimi.Arastirmadigim forum sitesi kalmamıştır herhalde süt arttırıcı besinler ile ilgili.Hatta pahalı eczane urunlerinden bile almıştım ilk emzirme deneyiminde. Maşallah bol bol emzirebilen annelere gıpta ediyorum.Aslında sorunumu biliyorum şu endişe ve stresten kurtulabilsem herşey yoluna girecek ama bu konuda kendimi kontrol edemiyorum. :(

mehtap1606 23-12-2013 03:02 PM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
PROF.DR.İBRAHİM SARAÇOĞLU

Anne sütünü artıran gıdalar
Kür 1: Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcıdır.

Kür 2: Sabah-akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.

Kür 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içebilirsiniz. Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.

Kür 4:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz – dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

Not 1: Anne sütü artırıcı kürlerden bir diğeri de beyaz dut kurusu kürüdür.

Not 2: Bu kürler aynı anda uygulanmaz. İncir-havuç kürü hariç, uygulama süresi bir haftadır. Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır. Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kürden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kürü
uygulamanızda bir sakınca yoktur. Örneğin, bir hafta taze beyaz üzüm kürü uygulayıp bıraktınız. Daha sonraki bir dönemde yine bir hafta olmak üzere dereotu veya kuru incir kürünü uygulayabilirsiniz.

mehtap1606 23-12-2013 03:04 PM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
aşırı tuzlu yemeyeceksin, turşu mesela sütünü azaltır.

trimegistes 23-12-2013 04:59 PM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
Çok teşekkürler mehtap ilgin için. Kurleri biliyorum tekrar denemekten başka çarem yok. Ama tuzlu ve turşu olayını bilmiyordum doğrusu ve çok fazla tuketiyordum. Tekrar teşekkür ederim. Kendimi bi sakin tutabilsem herşey çok güZel olacak umarım basaririm. rabbim tüm annelere bol sütlü günler nasip etsin ins. ve isteyenlere de evlat tabi ins. sevgilerle.

sweeet 23-12-2013 09:20 PM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
Çok endişelisin canım öncelikle sakin olmalısın. Bu konuyla ilgili olumlama bulamadıysan bir kaç cümle de olsa senin için yazarız burada.

Emzirme sanatı diye bir kitap varmış bu arada.

Bu arada yabancı bir sitede bu olumlamaları buldum ve türkçedeki ifadelerine karşılık gelecek şekilde biraz değiştirdim. Hem sana ilham olur. Hem de içine sinenleri kullanırsın.

Emzirme ile ilgili olumlamalar.

Bebeğimi emzirmeye duygusal ve fiziksel olarak hazırım.
Bedenim bebeğimi beslemeyi biliyor.
Bedenim bebeğimi dengeli besleme konusunda yeterli.
Bedenimin bebeğimi sağlıklı büyütmek konusunda doğal bir planı ve yeteneği var.
Bebeğim beni seviyor.
Bebeğim bedenimden gelen beslenme işaretlerini en iyi şekilde cevap veriyor.
Bebeğimi ihtiyacı kadar ve düzenli emziriyorum.
Sütüm bebeğimi en iyi ve güçlü şekilde büyütüyor.
Bebeğimin tek ihtiyacı benim sütüm.
Ben bebeğimi emzirebilecek kadar güçlüyüm.
Bebeğimi en doğru zamanda ve miktarda emziriyorum.
Bebeğim neye ihtiyacı olduğunu gösteriyor.
Bedenime iyi bakıyorum.
Sütümün çoğalması için dengeli beslenmeyi seçiyorum.
Bedenim sütümü arttıracak besinlere yönelme farkındalığına sahip.
Bebeğimi seviyorum
Bebeğimi emzirirken aramızdaki sevgi bağı güçleniyor.
Sütüm bebeğim için koruyucudur.
Bebeğimi emzirmeye duygusal ve fiziksel olarak hazırım.

Ayrıca bolluk ve bereket arttırıcı meditasyonlardan ilham alarak özellikle anne sütü için bir meditasyon denemesi yapabilirsin. İmgeleme yapabilirsin. Bebeğini istediğin gibi emzirdiğini gözünde canlandır. Ne kadar mutlusun o an. Bebeğin de mutlu huzurlu. İçin rahat.

Bir de canım geleneksel bir bilgi annem bunu kardeşimi emzirirken yapıyordu. Soğan yemek onun bünyesine çok iyi gelmişti. Sütü artmıştı. Bir de tüm yemeklerine az da olsa limon kouyordu bu da anne sütünün gaz yapmasını engelliyormuş. Bunların hepsi günlük hayattan bilgiler.

Allah sağlıkta bebeğine kavuştursun canım.

Sevgiler.

trimegistes 23-12-2013 11:10 PM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
Ya sevgili sweet ne diyecegimi bilemiyorum.Allah im gonlunden geçen isteklerini karşına çıkarsın ins. İnanılmaz endişeliyim taki sizin son mesajı görene kadar,sanırım ihtiyacim olan şey bu telkinler.Rahat olmaya kendimi iyi hissetmeye çok ihtiyacım var.İlkinde yasadigim emzirme basarisizligi beni çok geriyordu .Allahın yardımıyla inşallah bu sefer daha güzel olur.Tekrardan allah razı olsun ins.Sevgilerimle.

sweeet 23-12-2013 11:20 PM

Cevap: Anne sutunu arttırmak için olumlama telkin
 
İlk bebeğindeki deneyiminle ilgili kendini suçluyor olma ihtimalin de yüksek. Malesef bunu bilmeden ve acımasızca yaparız kendimize. Kendini bunun için bağışlamalısın ve ileriye bakmalısın. Canım şifa olsun. Gönlün ferahlasın. Sevgiler.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.