Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bebek Sağlığı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bebek-sagligi/)
-   -   bebeğim seslerden korkuyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bebek-sagligi/621834-bebegim-seslerden-korkuyor.html)

babycrazy 12-09-2012 10:20 AM

bebeğim seslerden korkuyor
 
1 yaşında oğlum var.üst katımız teras komşumuzun terasta köpeği var.Akşamları havlamaya başlayınca oğlum çok ağlıyor.Bizde onu kucaklayıp okşayarak anlatmaya sevdirmeye çalışıyoruz.Dışarı çıktığımızda başka köpekleri seviyor korkmuyor.Şimdide başka seslere karşı korkmaya başladı duyduğu seslere karşı tepkili hemen ağlamaya başlıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

ßyKuS 01-04-2013 03:56 AM

Cevap: bebeğim seslerden korkuyor
 
bebeğinizin ağlamasının birçok nedeni olabilir. Karnı açıkmıştır ağlar. Gazı vardı ağlar. Altına etmiştir ağlar. Birilerinden korkmuştur ağlar. ilgisiz kalır yine ağlar. Bebekler su sesine aşırı tepki göstererek onları rahatlatır. Bebeğinizi lavaboya götürün ve musluğu açın. Yaklaşık olarak 3 saniye gibi bi süre sonra bebek ağlamayı kesicektir. Diğer bir yöntem ise bir tatlı kaşığı suyu ağzınıza alıp dudağınızı büzüştürerek içinize hava almaya çalışarak ağzınızdan su sesi çıkarmaya çalışın. Başka bir yöntem ise bebeğin kulağına şşşş sesi yaparak susturuyorlardı ama bu yöntemin nasıl yapıldığı tam bilmiyorum. Bir ara haberlere çıkmıştı. Netten bu konuyu ayrıca araştırabilirsiniz. Tüm bu yöntemleri uyguladığınızda dahi bebeğiniz ağlamaya devam ediyorsa doktora gitmenizi tavsiye ediyorum.

maviinci 01-04-2013 04:55 PM

Cevap: bebeğim seslerden korkuyor
 
bunun her çocukta olan, belirli yaş dönemine ait ve geçici bir durum olduğunu duymuştum ama ayrıntısını bilmiyorum tam olarak..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.