Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Başkalarının Düşünceleri Önemsememe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/)
-   -   Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/955-baskalarinin-dusuncelerini-onemseme-telkin-icerigi.html)

DeLiTaY21 14-05-2010 12:38 PM

Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

Ben telkinleri dinledim dinleyeli bir çok şeyi önemsemiyorum:)amann boşver deyip geçiyorum.birisi beni yanlış anladı sanırım diyorum sonra da amann boşver ne yapayım diyorum:)

can_can_ny 14-06-2010 11:51 AM

arkadaşlar ,
mp3 lerde sadece müzik var değil mi yani içerikleride müzikle alt fondan belirgin ve dinlendirici şekilde yapılsaymış süper olurmuş yada böle bişey var benmi bulamadım acaba ?

maviinci 14-06-2010 11:53 AM

mp3 lerin içinde kulağınızın duyamayacağı şekilde okunmuş telkin metinleri var. Sadece müzik yok.

mutlulukbizim 10-07-2010 10:36 PM

Merhabalar, öncelikle siteyi hazırlayanlara teşekkür etmek isterim....ancak ben, hiçbir mp3'ü dinleyemedim.....nasıl dinlenebilir anlamadım...laptopuma kayıt yaparken mp3 seçeneği çıkmıyor yalnız HTM olarak kaydediyor....Tüm bu telkinleri içeren bir CD yok mu ? Onu satın alıp, onu dinleyelim bari...Bilgi verirseniz sevinirim...

mutlulukbizim 10-07-2010 10:51 PM

Tabii ki isterim. siteyi tesadüfen buldum. şu anda inceliyorum....her CD'de tek telkin mi var? ve her cd 50 tl mi? toplu olarak istediğimiz konuları içeren bir cd elde etmek mümkün değil mi? mp3leri dinlemek mümkün olmadı....nedenini araştırıyorum....teşekkürler

Mrs. Lautner 02-08-2010 10:41 PM

işime yarayabilecek birşey
hatta tam benim için :D
teşekkürler

isimsiz11 27-02-2012 09:36 PM

Cevap: Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 8779)
Telkinlerin 2006 versiyonlarinda mutluluk telkini ayriydi..
2007 versiyonlarinda ise mutluluk telkini hepsinde var...
Bu telkinde hem başkalarının görüşlerini onemseme hemde mutluluk telkinini dinliyorsunuz.

adminim bu telkin başkalarının düşüncelerini önemseme mi yoksa önemsememe mi ?

güven87 27-02-2012 09:51 PM

Cevap: Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

Alıntı:

isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821085)
adminim bu telkin başkalarının düşüncelerini önemseme mi yoksa önemsememe mi ?

Önemsememe ;
Telkin içeriğini okumanızı tavsiye ediyorum bu telkin işinize çok yarayacak buna eminim.
Tabi etrafın dediklerini çok takan bir yapınız yoksa telkini dinlemenize gerek kalmayacaktır
Sevgilerle

isimsiz11 27-02-2012 10:27 PM

yanıt için teşekkürler indirdim ilk dinleme sürecim bitsin dinleyeceğim inşaAllah :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM.