![]() |
Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Ben telkinleri dinledim dinleyeli bir çok şeyi önemsemiyorum:)amann boşver deyip geçiyorum.birisi beni yanlış anladı sanırım diyorum sonra da amann boşver ne yapayım diyorum:) |
Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği arkadaşlar , mp3 lerde sadece müzik var değil mi yani içerikleride müzikle alt fondan belirgin ve dinlendirici şekilde yapılsaymış süper olurmuş yada böle bişey var benmi bulamadım acaba ? |
Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği mp3 lerin içinde kulağınızın duyamayacağı şekilde okunmuş telkin metinleri var. Sadece müzik yok. |
Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Merhabalar, öncelikle siteyi hazırlayanlara teşekkür etmek isterim....ancak ben, hiçbir mp3'ü dinleyemedim.....nasıl dinlenebilir anlamadım...laptopuma kayıt yaparken mp3 seçeneği çıkmıyor yalnız HTM olarak kaydediyor....Tüm bu telkinleri içeren bir CD yok mu ? Onu satın alıp, onu dinleyelim bari...Bilgi verirseniz sevinirim... |
Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Tabii ki isterim. siteyi tesadüfen buldum. şu anda inceliyorum....her CD'de tek telkin mi var? ve her cd 50 tl mi? toplu olarak istediğimiz konuları içeren bir cd elde etmek mümkün değil mi? mp3leri dinlemek mümkün olmadı....nedenini araştırıyorum....teşekkürler |
Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği işime yarayabilecek birşey hatta tam benim için :D teşekkürler |
Cevap: Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Alıntı:
Önemsememe ; Telkin içeriğini okumanızı tavsiye ediyorum bu telkin işinize çok yarayacak buna eminim. Tabi etrafın dediklerini çok takan bir yapınız yoksa telkini dinlemenize gerek kalmayacaktır Sevgilerle |
Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği yanıt için teşekkürler indirdim ilk dinleme sürecim bitsin dinleyeceğim inşaAllah :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM. |