![]() |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği atakan bey sormadan edemeyeceğim, ney versiyonunu dinliyorum neyin sustuğu noktalarda telkinler duyulabiliyo ama her duyduğumda iyisin mutlusun daha mutlusun cümleleri tekrarlanıyo. farklı bi cümle duymadım,sanki baştan sona hep aynı cümleler tekrar ediyo gibi... |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Telkinlerde mutluluk telkini sabittir.Yani dinlediğiniz her telkinde hem o konuya ait telkin metnini hemde mutluluk telkinini aynı anda dinlersiniz. |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği quote author=hayatimdegisti link=topic=1160.msg52013#msg52013 date=1210852634] Telkinlerde mutluluk telkini sabittir.Yani dinlediğiniz her telkinde hem o konuya ait telkin metnini hemde mutluluk telkinini aynı anda dinlersiniz. [/quote] demek istediğim telkin içeriğinde yazılan aşağıdaki cümle hiç geçmiyo sanki müzikte.bu cümleler ney sesinin baskın olduğu yerlerdemi geçiyo biz niye hep aynı cümleleri duyuyoruz da aşağıdaki gibi bi cümle duymuyoruz? ben anlayamamış olabilirim cevabınızı, eğer öyleyse bağışlayın Eger her hangi bir sekilde birisi seni haksiz bir sekilde elestirirse bu basitce onun hatasidir.Onun yanlis degerlendirmesidir.Basitce bir hata yapmistir.Ve insanlarin hata yapmalarina musade etmekten rahatsiz olmuyorsun.Insanlarin bazen hatali davranmalarin sakinlikle karsiliyorsun.[ |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Telkinler subliminal olarak kayıt edilmiştir.Bu nedenle duymamanız normal. Mutluluk telkinleri ise db ses seviyesi olarak biraz daha yüksek olduğu için hafifde olsa duyabiliyorsunuz. |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği şimdi anladım teşekkür ederim... |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği aranızda bu telkini dinleyen var mı? blook etkilerini öğrenmek istiyorum |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği khkh56 Kupa kızı sen çok yaşa emi zaten duymayacaksın arkadaşım o telkin sesin arkasında çok ok kısık sesle söyleniyor haniduyarsak direnme olabilir diye o zyüden ne o ney sesi durur nede sen telkini duyarsın khkh56 khkh56 Çok masumhane bir sitem yazmışsın hoşuma gittiği için güldüm asla alay etmem bunu bil sevgiler saygılar |
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği new age versiyonu olsa çok daha mutlu olucam :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:30 PM. |