Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Başkalarının Düşünceleri Önemsememe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/)
-   -   Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/955-baskalarinin-dusuncelerini-onemseme-telkin-icerigi.html)

içimdekiben 15-05-2008 02:50 PM

Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

atakan bey sormadan edemeyeceğim,
ney versiyonunu dinliyorum neyin sustuğu noktalarda telkinler duyulabiliyo ama her duyduğumda iyisin mutlusun daha mutlusun cümleleri tekrarlanıyo. farklı bi cümle duymadım,sanki baştan sona hep aynı cümleler tekrar ediyo gibi...

hayatimdegisti 15-05-2008 02:57 PM

Telkinlerde mutluluk telkini sabittir.Yani dinlediğiniz her telkinde hem o konuya ait telkin metnini hemde mutluluk telkinini aynı anda dinlersiniz.

içimdekiben 15-05-2008 03:05 PM

quote author=hayatimdegisti link=topic=1160.msg52013#msg52013 date=1210852634]
Telkinlerde mutluluk telkini sabittir.Yani dinlediğiniz her telkinde hem o konuya ait telkin metnini hemde mutluluk telkinini aynı anda dinlersiniz.
[/quote]
demek istediğim telkin içeriğinde yazılan aşağıdaki cümle hiç geçmiyo sanki müzikte.bu cümleler ney sesinin baskın olduğu yerlerdemi geçiyo biz niye hep aynı cümleleri duyuyoruz da aşağıdaki gibi bi cümle duymuyoruz? ben anlayamamış olabilirim cevabınızı, eğer öyleyse bağışlayın
Eger her hangi bir sekilde birisi seni haksiz bir sekilde elestirirse bu basitce onun hatasidir.Onun yanlis degerlendirmesidir.Basitce bir hata yapmistir.Ve insanlarin hata yapmalarina musade etmekten rahatsiz olmuyorsun.Insanlarin bazen hatali davranmalarin sakinlikle karsiliyorsun.[

hayatimdegisti 15-05-2008 03:15 PM

Telkinler subliminal olarak kayıt edilmiştir.Bu nedenle duymamanız normal.
Mutluluk telkinleri ise db ses seviyesi olarak biraz daha yüksek olduğu için hafifde olsa duyabiliyorsunuz.

içimdekiben 15-05-2008 03:36 PM

şimdi anladım
teşekkür ederim...

hadiya 06-06-2008 11:51 PM

aranızda bu telkini dinleyen var mı? blook etkilerini öğrenmek istiyorum

Kupakızı2 02-07-2008 06:30 PM

Alıntı:

içimdekiben Nickli Üyeden Alıntı
ney versiyonunu dinliyorum neyin sustuğu noktalarda telkinler duyulabiliyo ama her duyduğumda iyisin mutlusun daha mutlusun cümleleri tekrarlanıyo. farklı bi cümle duymadım,sanki baştan sona hep aynı cümleler tekrar ediyo gibi...

ya nası duyuyosn anlamıyorum.bnde ney hiç susmuyo.acaba yanlış bişeler mi yapıyorum. rt67 sadanim

hadiya 02-07-2008 06:36 PM

khkh56 Kupa kızı sen çok yaşa emi zaten duymayacaksın arkadaşım o telkin sesin arkasında çok ok kısık sesle söyleniyor haniduyarsak direnme olabilir diye o zyüden ne o ney sesi durur nede sen telkini duyarsın khkh56 khkh56 Çok masumhane bir sitem yazmışsın hoşuma gittiği için güldüm asla alay etmem bunu bil sevgiler saygılar

Baris 02-07-2008 11:01 PM

Alıntı:

Kupakızı2 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

içimdekiben Nickli Üyeden Alıntı

ya nası duyuyosn anlamıyorum.bnde ney hiç susmuyo.acaba yanlış bişeler mi yapıyorum. rt67 sadanim

Zaten telkinleri duyamaman lazım. O arkadaşın dediği, ney müziklerinde bazı duraklar oluyor. Oralarda sesi biraz açarsan, telkinler biraz duyuluyor. Yani telkinleri duyamaman normal.

Renton_co 05-07-2008 09:16 PM

new age versiyonu olsa çok daha mutlu olucam :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:30 PM.