![]() |
Allah rızası için bu telkini biri yüklesin şu siteye lütfen Arkadaşlar ya ben bulamıyorum yada kimse ilgilenmiyor. herkez telkinlerden memnun iyi güzelde indirme linkleri ölmüş . Rica etsem forumda olanlar ekleyebilirlermi. Başkalarının düşüncelerini önemseme telkinini bulamıyorum sitede |
Cevap: Allah rızası için bu telkini biri yüklesin şu siteye lütfen bedava telkin mp3 | Hayatım Değişti Subliminal Telkinli mp3 buradan bedava telkinler denilen yere tıkladığınızda toplu olarak hepsi bilgisayarınıza indiriliyor. |
Cevap: Allah rızası için bu telkini biri yüklesin şu siteye lütfen GALİBA SEN İNDİRMEDİN HİÇ ORADA SADCE BİR MÜZİK İNDİRİLİYOR. İSTERSEN BİR DENE. YOK BEN YANLIŞSA ÇOK RİCA EDİYORUM YARDIMCI OL. CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER |
Cevap: Allah rızası için bu telkini biri yüklesin şu siteye lütfen ADMİN RİCA EDİYORUM TALEBİMİZ YERİNE GETİRİLİRSE SEVİNİRİM. |
Cevap: Allah rızası için bu telkini biri yüklesin şu siteye lütfen Hoşgeldiniz. Sitemizdeki telkinler imzamda yer alan linkte mevcuttur. Mesajlarınızı küçük harfle yazarsanız seviniriz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 PM. |