Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Başarısızlıktan Korkmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/basarisizliktan-korkmak/)
-   -   Heyecanın nasıl yenerim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/basarisizliktan-korkmak/9739-heyecanin-nasil-yenerim.html)

moris 11-06-2008 12:35 AM

Heyecanın nasıl yenerim
 
Atakan beye ve tüm üyelere selamlar,

Öncelikle böyle güzel bir sit için sonsuz teşekkürler.

Kendimde gördüğüm ve iş hayıtımı büyük ölçüde etkileyen bir olumsuz yönümü yenmemde sizlerin büyük yardımları olacağını düşünüyorum. Adını koyamadığım ancak bir topluluğun önünde konuşurken, iş görüşmsindeyken veya patrona işten ayrılacağımı söylerken ve benzeri durumlarda çok heyecanlanırım kalp atışlarım max. seviyeye çıkar ve ağzımdan kelimler takıla takıla çıkar bu konuda sitenizi 1 haftadır inceliyorum ve eğo ve suçluluk telkinlerini dinliorum ancak çok fazla dinleyemiyorum günde bir kaç saat. Bunun dışında bana yapmam gerekenler hakkında önereceğiniz taktikler veya okuyabileceğim kitaplar varsa çok sevinirim. Cevaplayacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


hayalayaz 11-06-2008 07:37 AM

Ynt: Heyecanın nasıl yenerim
 
sevgili moris
hoşgeldin yanımıza, telkinlerin arasına kendine güvenide koy..eğer gün içinde dinleyemiyorsan, gece dinle...ben gecelerimi hiç boşa harcamam..çünkü gece bilinçaltı full devredir.ve ona verdiğin görevi yapar..yani telkinleri alır ve hızla hayata geçirir..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.