![]() |
Cevap: tuhaf ve kurtulamadığım takıntılar bütünü (yardıma ihtiyacım var) Alıntı:
|
Cevap: tuhaf ve kurtulamadığım takıntılar bütünü (yardıma ihtiyacım var) Alıntı:
|
Cevap: tuhaf ve kurtulamadığım takıntılar bütünü (yardıma ihtiyacım var) arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin..okb liler için telkin konusunu bi kaç kez gündeme getimiştim telkinler arasında henüz böyle bi telkin yok.ama atakan bey hazırlayabileceğini söylemişti.eğer çok fazla istek olursa kısa zamanda halledebileceğini umuyorum. bu arada daha bi kaç gün öncesine kadar aklımdan keşke sitede bu konu gündeme gelsede atakan bey telkin hazırlasa diye geçirmiştim ki bu konuyla karşılaştım.sevinsemmi üzülsem mi karar veremedim.vardır bir hayır diyorum. sorun yaşayan tüm arkadaşlarıma şifalar..hoşçakalın. |
Cevap: tuhaf ve kurtulamadığım takıntılar bütünü (yardıma ihtiyacım var) Bence bilinçaltı dedikleri şey gibi bir olabilir.bende de hiç alâkası yokken birden atıyorum lisede yaşadağım bir olay aklıma geliyor.galiba birden akla gelme şeyler bunlar.önceden bende neden böyle oluyor diye takarken açıksı artık umursamıyorum bile.sende öyle yapmaya çalış... |
Cevap: tuhaf ve kurtulamadığım takıntılar bütünü (yardıma ihtiyacım var) atkan abıden yardım ıstemekk en dogrusuu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM. |