![]() |
bir ayna bir ben.. http://farm4.static.flickr.com/3105/...b2e636.jpg?v=0 Aynadaki Dost.. . Kendini kanıtlama uğraşında istediğini elde ettiğinde, ve dünya seni baştacı yaptığında, aynaya gidip kendine bir bak ve o kişiye kulak ver.. Çünkü senin hakkında hüküm vermesi gereken arkadaşın, baban, annen ya da eşin değil, yaşamında en belirleyici olan, aynadan sana bakan kişidir... http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...unya%21/27.jpghttp://tbn1.google.com/images?q=tbn:...unya%21/14.jpg Bazıları, senin iyi bir arkadaş ve harika birisi olduğunu söyleyebilir, ama aynadaki kişi sana bir serseri olduğunu söyleyecektir, gözlerinin içine bakamıyorsan eğer... Asıl memnun edilecek kişi odur , Çünkü bu yolculuğun sonuna kadar seninle olan odur... Aynadaki adam dostunsa eğer, en tehlikeli ve zor sınavı başardın demektir... Yaşam yolunda herkesi kandırabilir, ardından övgüler, tebrikler alabilirsin, ama aynadaki adamı kandırsan; sonunda elde edeceğin, hüsran olabilir.. Og Mandino'dan.. http://resimleri.fotograf.web.tr/gel.php?f=13893 sevgiler.. |
Sevgili shamanic keske aynayla barısabilsem. Kendimi bir turlu memnun edemiyorum...Bedenimle barısamıyorum aynalardan hep kacıyorum..... |
merhabalar beyya.. önce kendini hissederek başla.. bedenin senin düşüncelerini yansıtıyor.. yani bedeninde senin aynan.. şükran duy bedenine.. seni koruduğu için.. organlarını koruduğu için.. bir şeyleri tutabildiğin .. yürebildiğin için.. bu listeyi uzatabiliriz.. ve bedenine ait her parçanın seni mutlu etmek için gün boyu nasılda uğraştığını görünce daha çok seveceksin.. sevgin arttıkça sana sevgiyle cevap verecek ve seni mutlu etmek için istediğin forma bürünecek.. telkinleri düzenli dinlemeye devam et lütfen.. her şey senin güzel düşüncelerinle başlayacak.. en güzel arkadaşın olan "sen" i sevmek için trilyonlarca sebebin var.. bunlar keşfetmek keyifli bir oyun olacak.. aynanın karşısına geçince ilk önce özür dile.. af dile.. bunca zamandır kıymetini bilmediğin için .. yapmış olduğu tüm iyilikleri görmezden geldiğin için.. ve sevdiğini söyleyerek devam et.. ilk önce aynadaki yabancı gelecek sana.. belki ürkecek korkacaksın.. insan en çok kendisiyle tanışmaktan korkar.. milyarlarca insana kendimizi anlatırız da kendimize kendimizi anlatamaz ya da anlayamayız.. her şey sıcacık bir merhaba ile başlar.. bu gün kendin ile randevulaş.. ve kendinin ne kadar değerli olduğunu hisset.. sen bu dünyada eşi benzeri olmayan mükemmel bir insansın.. parmak izinden duygularına kadar farklı ve özelsin.. actionsmile sevgiler... |
Cevap: bir ayna bir ben.. Süper dile getirmişsin , teşekkürler . Evet kaçımız bunu yapabiliyoruz acaba, aynadaki ben'e selam vermek ve onu olduğu gibi sevmek. Kaçımız kendimizin dostuyuz acaba ve kaçımız kendimizin kıymetini biliyoruz . Bir söz vardı Emerson'un , siz izin vermezseniz kimse özsaygınızı elinizden alamaz diye. İzin vermeyelim çünkü en değerli varlığımız biz kendimiziz... |
Cevap: bir ayna bir ben.. Güzel çok güzel bir paylaşım olmuş. Çünkü iki üç gündür aynaya bakıyorum ve nasıl olduğumu görmeye çalışıyorum. Aynaya bir süre baktıktan sonra görünen kısım gidiyor ve içinizdekileri görmeye başlıyorsunuz. Ve ben baktıkça daha da güzel şeyler görüyorum. |
Cevap: bir ayna bir ben.. sen bu dünyada eşi benzeri olmayan mükemmel bir insansın.. parmak izinden duygularına kadar farklı ve özelsin.. çok güzel bir yazı, ve yukarıdaki cümle harika :) |
Cevap: bir ayna bir ben.. Çok güzel bir yazı teşekkürler paylaşım için...Arkadaşlar aynada kendime bakmayı kendimi izlemeyi falan çok severim odamın açıkta kalan her duvarı aynalarla kaplı ama gözlerime bakamıyorum ben :( Bir kaç saniyeliğine bakabiliyorum gözlerime ve gözlerime baktığımda yüzümde bir tebessüm oluşuyor ama sadece bi kaç saniye bakabiliyorum daha uzun süre bakamıyorum...Bunun sebebi ne olabilir ki acaba? |
Cevap: bir ayna bir ben.. bende aynayla barışmaya çalışıyorum. ayna meditasyonu yapıyorum ancak aynadaki ile henüz barıştığımı hissedemiyorum. gülen gözlerle bakmıyor bana sanki küçük Asi kız biraz kırgın gönlünü almaya çalışıyorum bolca. çok güzel bir yazı yüreğinize sağlık, paylaşım için ayrıca teşekkürler. sevgilerimle. |
Cevap: bir ayna bir ben.. nasıl yapılıyor bu ayna meditasyonu ama yaaa??? detaylı bir anlatım ne iyi olurdu... |
Cevap: bir ayna bir ben.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 AM. |