![]() |
Cevap: yeniay dilekleri olsun yine de yap sende.. mayısın 14ünde bir daha olacakmış o da gece 4.04 te ama gün boyu devam edebilirsiniz diyordu bu durum içinde geçerlidir heralde =) inanarak yap neden olmasın ki =) |
Cevap: yeniay dilekleri Alıntı:
Gün boyu devam edicez gerçi neysey789 |
Cevap: yeniay dilekleri ben de onu izlemedim. :D böyle söyledi ama mayısta bir daha gelecekmiş. artık kim yakalarsa yazar buraya =) herkes mutlu olsun |
Cevap: yeniay dilekleri arkadaşlar mayısın 14 degil ,14 gün sonra dedi .yani 28 nisan bu tarihtede zayıflamyla ilgili dilek geçerli olur diye söyledi. sevgiler... |
Cevap: yeniay dilekleri 14 gün sonra da var demekki. 28 Nisan dolunaydan hemen sonraki gün mü acaba. Dolunayın ertesi günü rejime başlanmalı demişti.Erimek için :) Doğru Mayıs'ın 14 ü saat 03.04 diye kaydetmişim telefonuma Saba Tümer'e konuk olduğu zaman. Astroloji kısmında paylaşmıştım bende. Ay o gün boğada olacağı için kalıcı ilişkiler, iş,para... yani her türlü kalıcılık için 14 Mayısta dua, meditasyon vs yapın demişti. Hayırlı dualar hepimize her zaman. |
Cevap: yeniay dilekleri 14 mayısta 4.04 te not alın unutmayın =)) uzmantv de videosunu izledim ben ayın 11 içinde 9-11 saatleri arasıda önemliymiş, verimliymiş videolara bakın istersenz |
Cevap: yeniay dilekleri Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM. |