Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Dilek tarihleri_Ayın durumuna göre yapılacak dilekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/464328-dilek-tarihleri_ayin-durumuna-gore-yapilacak-dilekler.html)

fatamorgana 15-05-2010 12:54 AM

Cevap: Dilek tarihleri_Ayın durumuna göre yapılacak dilekler

Gece 04.04 saatinde yeni ay olduğunu önceden duymuştum. Gece yatarken nedense saati kurmayıp, riske atıp sadece o saatte kalkmak için niyet ettim. Çok istekli olunca niyet ettiğim saatte kalkabiliyorum. Gece uyandığımda saat tam 03.04 tü. Of daha bir saat var, acaba şimdi dilesem olmaz mı diye düşündüm. Uykumu bölmek istemedim. Şimdi burda yazılanları okuyunca şaşırdım. Burda da tam ben uyandığım saat konusunda tereddüt yaşanmış. Kimbilir belki de doğru saat 03.04 tür. Ama ben dilek diledim mi hatırlamıyorum. Umarım dilemişimdiry789

YESHAPPY 12-06-2010 11:26 AM

Yurdahal Topdemir'den alıntı:

Bugün saat 14.14'te ay ikizler burcunda yeni ay fazında olacak.
Bu saatte, meditasyon vb çalışmalar yapabiliriz.

Sınavlarda başarılı olmak için dilekte bulunulsun. Okuldan mezun olmak isteyenler bugün kendini okuldan mezunmuş gibi imgelesin veya olumlamalar yazsın. Her türlü eğitim, seyahat ve yazma ile ilgili konular için uygun bir zaman.
İlişkiler için de dilekte bulunulsun. Bugün ve yarın çok hoş sohbetler gündeme gelebilir.
İşte iletişim önemliyse ve iletişim kıtlığı yaşadığınız bir işteyseniz bunun için de dilekte bulunabilinirmiş.
Sigarayı bırakmak için en uygun günmüş.

zahiri 12-06-2010 11:39 AM

cok tesekkurler saati bekliyorum (:

derya88 12-06-2010 12:02 PM

teşekkürler hatırlatma için sevgilerrr:))

ilkimce 12-06-2010 12:20 PM

çok teşekkürler bende haziran ayının ay saatini merak ediyordum çok iyisin.

Belgin ∞ 12-06-2010 12:22 PM

11-12-13 Haziran 2010'da Ay insanları nasıl etkileyecek? - UZMANTV

;)

derya88 12-06-2010 12:35 PM

bir şey sormak istiyorum yeni ay 28-30 gündemi oluşuyor.yani biz ona göre hesap yapabilirmiyiz? yada yeniay tarihleri olan 1 senelik liste varmı? çok merak ettim sevgilerrr...

YESHAPPY 12-06-2010 12:40 PM

Yeni ay mı bilmem; ama sana ayın hallerinin olduğu bir resim yolluyorum. Takvimden bakabilirsin yeni ay olup olmadığına. Ya da uzman tv den bakabilirsin orda söyleniyor zaten gün gün.

derya88 12-06-2010 01:11 PM

canım harikasın çok teşekkür edrimmmmmmmmmmmm

Fatimana 12-06-2010 02:18 PM

Çok güzel faydalı bilgiler ... Naçizane şimdi dileklerde bulundum, bugün önüme bu bilgileri sunan Hayatımdeğişti sitesine ve emeği geçen arkadaşıma ayrıca Evrene çok teşekkür ediyorum... ne mutlu bana, her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum... girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 AM.