Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Kelt Astrolojisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/3746-kelt-astrolojisi.html)

cicek1973 14-01-2008 10:50 PM

Kelt Astrolojisi

Kelt Astrolojisi

Keltler Dünyadaki yaşamlarını çevreleyen gizemli olaylara saygı duymuşlardır. Keltlerin bir ruhban sınıfı olan Druidler cennet ve dünya, Tanrı ve insanlar arasında bir köprü olarak görülüyorlardı. Druidler toplumlarındaki insanlara ve dünyada meydana gelen çeşitli olaylara dayanarak insanların özelliklerini ve davranışlarını sınıflandırdıkları bir tür katalog geliştirdiler. Kişilerin doğum zamanını göz önüne alarak onlar için birer işaret belirlediler. Yıldızların, takım yıldızların, objelerin, silahların, bitkilerin, ağaçların ve hayvanların isimlerini sembolik olarak kullanmaya başladılar.

http://www.ekolay.net/astroloji/astroloji/kelt/

pisimbat 14-01-2008 11:18 PM

Ynt: Kelt Astrolojisi

Kelt Astrolojisi

CEVİZ AĞACI

Ceviz Ağacı (tutku)- sert, garip ve çelişkilerle dolu, genelde egoist, agresif, gururlu, geniş bir ufka sahip, beklenmedik tepkiler, spontone, hırslı, esnek değil, zor bir sevgili, her zaman sevilmeyen ama herkesin hayran kaldığı bir doğası var, çok kıskanç ve tutkulu, yetenekli bir strateji uzmanı.
onayi onayi onayi cat56 blook

cicek1973 14-01-2008 11:23 PM

KÖKNAR AĞACI

Köknar Ağacı (gizem)- sıradışı zevkler, ağırbaşlı, sofistike, güzel olan herşeyi sever, ruh durumu çabuk değişir, inatçı, egoist tarafları var ama kendine yakın olan kişileri önemser, çok hırslı, yetenekli, üretken, iyi bir arkadaş çevresi, çok güvenilir. smil56

shamanic 15-01-2008 07:11 PM

ahh ayran içtik ayrı düştük cat56 cim...
keşke bende ceviz olaydım.. porsuk çıktım yaww khkh56

kelt astrolojisi

porsuk ağacı
şüpheyi temsil ediyomuş.. blook her şeyden herkezden şüpheliyim ona göre wave

porsuk ağacı (iddialı)- iddialı, ilk başta utangaçtır fakat girdiği ortamlarda mutlaka ardında bir iz bırakır, (izlerimi takip edinn ttli3 )
uzun soluklu planlar yapar ve bunları mutlak gerçekleştirir, super
çoğu işkolik olarak nitelendirilir ancak esnektirler ve çok zor durumlarda bile çözüm yollarını gayet kolay üretebilir, blook
rahatça durumun üstesinden gelebilirler, doğaüstü güçleri vardır ve kuvvetlidir, melek ve şeytan olma potansiyelini aynı anda barındırır, ( wave hehe dikkat edin bana aslında başka bir boyuttan yazıyorum.. çaktırmayın.. amman herşeyim deşifre oldu bee.. sevincli )
uç noktalarda gezinirler. blissy

pisimbat 15-01-2008 07:45 PM

deşifre oldun şhamanic şaşkın blook

suzzy 15-01-2008 08:33 PM

Kelt Astrolojisi

KARAĞAÇ

Karağaç (gurur)- hoş bir görüntüye sahip, zevkli giyinen, mütevazi istekler,hata kabul etmeyen bir yapı, neşeli, lider olmayı sever, boyun eğmez, dürüst ve sadık bir sevgili, başkaları hakkında karar vermekten hoşlanır, gururlu, cömert, iyi bir mizah anlayışı, pratik.

aynen ben... sevincli

ikizruh 14-03-2008 11:08 AM

GÜRGEN AĞACI

Gürgen Ağacı (zevk sahibi)- soğuk bir güzellik, görünümüne ve yaşamına özen gösterir, zevkli, egoist değil, hayatı olabildiğince rahat yaşar, mantıklı ve disiplinli bir hayata sahip, duygusal bir ilişkide inceliğe önem verir, sıradışı sevgili bulma hayali kurar, duygularından genelde memnun değildir, birçok kişiye güvenmez, verdiği kararlardan asla emin olamaz, vicdan sahibi.
%100 doğru smiliyface

jaunty 14-03-2008 02:32 PM

KÖKNAR AĞACI

Köknar Ağacı (gizem)- sıradışı zevkler, ağırbaşlı, sofistike, güzel olan herşeyi sever, ruh durumu çabuk değişir, inatçı, egoist tarafları var ama kendine yakın olan kişileri önemser, çok hırslı, yetenekli, üretken, iyi bir arkadaş çevresi, çok güvenilir.
hırslı değilim, inatçılık konusunda iddalı değilim. damarım vardır çoook nadir tutar,yorucu tepkiler bunlar diye düşünürüm hiç girmemeye çalışırım smiliyface.
egoistlik ne diye düşündüm bir an.. smiliyface bencillik mi bir nevi? öyleyse,her insan kadar egoistimdir..keşke sadece kendimi düşünebilseydim herkesten bana ne deseydim dediğim çok oldu.artık keşke demiyorum..
sapkal89

yildizlar 12-04-2008 07:00 AM

DAĞ KÜLÜ AĞACI

Dağ Külü Ağacı (Akıl)- Uyumlu, sevecen, bencillikten uzak ancak benmerkezci, bağımsız, sorumluluk sahibi, karmaşık, hassas, güvenilir. Beraber olduğu kişiye düşkünlüğü ve gelecek kaygıları sebebiyle kendini bile unutabilir. Asla aldatmayacağı gibi ihaneti de asla affetmez. Sonuna kadar sever ve partnerinden de aynını bekler. Özel hayatına ve sorumluluklarına verdiği öncelik nedeniyle tam bir "Evlenilecek kişi" dir.

beni anlatmış. çok ilginç super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM.