Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Güneş Tutulmasının YAY Burcuna Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/372564-gunes-tutulmasinin-yay-burcuna-etkisi.html)

sanemce 22-07-2009 03:55 PM

Güneş Tutulmasının YAY Burcuna Etkisi
 
Sevgili Yaylar saat, 05:36 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Tam Güneş Tutulması, karşı cinsle yaşanan veya yaşanacak ilişkiler kanalıyla egonuzu devre dışı bırakmayı, karanlıklarınızla yüzleşmeyi, çözülmemiş korkularınızı anlamayı, cinselliğin doruklarında gezinmeyi kısaca bir başka insanla bir olmayı öğrenebilirsiniz. Bu tutulma maddi ve manevi konularda dışarıdan elde ettiğiniz desteklerin de göstergesidir. Bu ister banka, kişi, aile, eş, yakınlarınız vasıtasıyla olsun farketmez. Burada önemli olan başkalarıyla bütünleşme duygunuzdur. Bu tutulma, ilişkilerden kaynaklanan paylaşım sorunlarını ortaya çıkarıcıdır. Bunların bir an önce temizlenmesi, çözüme kavuşması ve ortadan kalkması adına derleyip toparlayıcıdır. Yaşamınızı etkileyen sağlık problemlerinizin bir an önce halledilmesi adına etkilidir. Gizlik ve derinliklerinizde olanları yüzeye çıkartıcıdır. Eskinin yerine yeniyi koyma ve tüm aksayan noktaların ortadan kaldırılması anlamına gelebilir. Yaşamınızla ilgili gerçek bir dönüşümün işaretidir.

Tutulmayı olumlu anlamda değerlendirmek için önünüzdeki 18 aylık süre içinde:

1- Geçmişte yaşanmış ve bitmiş travmatik sonuçlanmış ilişkilerin üstünü örterek bunları saplantılı haline getirmeden yeniye yer açmalısınız.

2- Şu anda yaşadığınız ilişkideki sorunları elbirliği içinde çözmeye çalışınız veya halledilemiyorsa ayrılma seçeneklerinizi değerlendirmeye alınız.

3-Nafaka, miras, hisseli paralarla ilgili davalarınıza odaklanınız ve çıkarlarınızı korumak için iyi bir strateji belirleyiniz.

4-Kendinizi daha iyi tanımak, içinizdeki karanlıkla aydınlığı, iyi ile kötüyü bütünlemek, gereksiz yükleri geride bırakma için çaba sarfediniz.

5-Vergilerinizi zamanında ödeyiniz. Ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Yanlış iş ortakları seçmeyiniz.

6-Bankalarla alakalı işlerinizi, muhasebe evraklarınızı, yatırım konularınızı inceleyiniz.

7- Cinsel yaşantınıza önem veriniz. Korunma yöntemlerinizi tespit ediniz.

8-Ani kayıplarınızın altında yatan nedenleri araştırınız veya bu kayıpların size verdiği dersleri anlamaya çalışınız.

9-Hayatın tüm evrelerini hayatın gerçeği olarak kabul ediniz. Günlük yaşamınızı etkilemesine izin vermeyiniz. (yaşlanmak, ölüm, ayrılık, iflas v.b)

10- İş veya özel ortaklığınızda paylaşımcı olmaya dikkat ediniz.

Not:
Tam Güneş Tutulmasının ardından aynı saatlerde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, güven duygumuzu yükseltici ve bizi umutla saracak doğanın şifalı bir el gibidir. Yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi halinde, Güneş Tutulmasının sizler açısından zorlayıcı hiçbir yanı yoktur. Lütfen bilinçli olalım, gereksiz yere tedirginlik duymayalım ve herşeyden önemlisi kendimize olan güvenimizi, hayata olan inancımızı kaybetmeyelim. Bütün sorunlar sevgi, birlik, beraberlik, güven ve sabırla çözüme kavuşturulabilir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.