Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Güneş Tutulmasının TERAZİ Burcuna Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/372562-gunes-tutulmasinin-terazi-burcuna-etkisi.html)

sanemce 22-07-2009 03:53 PM

Güneş Tutulmasının TERAZİ Burcuna Etkisi
 
Sevgili Teraziler, saat 05:36 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Tam Güneş Tutulması, öncelikle mesleki ve toplumsal saygınlığınızı gerek iş veya gerekse bazı faaliyetler yoluyla kazanmanızla alakalı her konuda etkilidir. Yaşınız henüz çok gençse, aileniz sizin üzerinizde denetim uygulama ve sizi yönlendirme gücüne sahiptir. Sorumluluklarınızı hatırlatır ve düzgün bir evlat olmanız için gereken eğitimi verebilirler. Eğer yaşınız olgunsa, toplumda bir yer edinmeniz için kendinize uygun bir meslek seçiminde bulunmanız lazımdır. Çünkü tam tersi durumda amaçsız ve başı boş yaşamak, ekmeğinizi kazanmak için daha fazla mücadele etmek zorunda kalırsınız. Daha ileri yaşta iseniz, amaçlarınızı artık oturmuş, hedeflerinizi gerçekleştirmiş bir kişi olarak ektiklerinizi biçme vaktiniz gelmiştir. Kimileriniz emekliliğin tadını çıkarır bazılarınız ev içinde kendine yeni uğraşlar edinir. Hangi seçenekte olursanız olun, bu tutulma mesleki konular ve sorumluluklarla birebir alakalıdır. Disiplin ve çabayla uzmanlaşmalı, kendinize yeni bir dünya kurmalısınızdır. Eğer bütün bunları reddediyor ve kendinizi akışa bırakıyor, üstünüze düşenleri yapmıyorsanız bunun bedelini bir şekilde ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bu tutulma iş alanındaki değişimlerin, gelişmelerin işareti olarak önem taşımaktadır.

Tutulmayı olumlu anlamda değerlendirmek için önünüzdeki 18 aylık süre içinde:

1-Toplum içinde kendinizi ifade etmenizi sağlayacak mesleki konumunuzu belirleyecek girişimlerde bulunmalısınız.

2-Kişisel yönden size doyum hissi vermeyen, geleceği olmayan projeler içinde yer almayınız.

3-Kendi yazgınızı kendiniz şekillendirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken kendinize yeni bir hedef ve statü belirlemektir.

4-Anlamsız ve gayesiz, sizinle alakası olmayan bir sosyal hayatın içinde yer almayınız.

5-Toplum önündeki imajınız ile gerçek kimliğiniz arasındaki dengeyi iyi kurgulayınız.

6-Mesleki ve ailevi sorumluluklarınızın mutlaka bilincinde olunuz.

7-Ailevi ilişkilerinize önem veriniz.

8-Otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinize önem veriniz.

9-Gelişmek için, değişime açık olmak gerektiğini biliniz. Yenilikçi düşünmeye çalışınız.

Not: Tam Güneş Tutulmasının ardından aynı saatlerde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, güven duygumuzu yükseltici ve bizi umutla sarıcı evrenin şifalı bir eli gibidir. Yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi halinde, Güneş Tutulmasının sizler açısından zorlayıcı hiçbir yanı yoktur. Lütfen bilinçli olalım, gereksiz yere tedirginlik duymayalım ve herşeyden önemlisi kendimize olan güvenimizi, hayata olan inancımızı kaybetmeyelim. Bütün sorunlar sevgi, birlik, beraberlik, güven ve sabırla çözüme kavuşturulabilir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.