Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Güneş Tutulmasının BAŞAK Burcuna Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/372561-gunes-tutulmasinin-basak-burcuna-etkisi.html)

sanemce 22-07-2009 03:52 PM

Güneş Tutulmasının BAŞAK Burcuna Etkisi
 
Sevgili Başaklar saat 05:36 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Tam Güneş Tutulması kişisel özgürlüğünüz, dostluklarınız, sosyal değerleriniz, umut, dilek ve idealleriniz, ortak gayeleriniz, hedefleriniz, diğer insanlarla bir araya gelişinizle birebir alakalı olup, sizleri kendiniz dışındaki dünyada yer almaya ve diğer insanlarla kontak kurmaya çağırmaktadır. İnsanlarla kaynaşmak, doğru ve düzgün ilişkiler kurmak, gerek yaşamsal gayeleriniz gerekse moral duygunuz açısından gayet yararlıdır. Kişisel yönden tam anlamıyla özgür olmanın yolu ideallerinize sahip çıkmakla mümkündür. Öncelikle çevrenizle olan ilişkinizi gözden geçiriniz, arkadaşlarınızla olan irtibatınızı ele alınız. Sizinle aynı amaç birliğinde olan kişilerle ilişkinizi düşününüz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yolunda ne gibi mücadeleler vermektesiniz. Kimler size destek olmakta ve sizinle birlik ve beraberlik oluşturmakta. Geleceğe dönük ne gibi planlarınız bulunmakta. Bunları gerçekleştirmek için nasıl bir yol izlemektesiniz. Bu Tutulma bu mevzular üzerinde etkili olup eksiklerinizi görebilmenizi ve uzun vadede belli bir sisteme oturtmanızı sağlayıcıdır.

Tutulmayı olumlu anlamda değerlendirmek için önünüzdeki 18 aylık süre içinde:

1- Yaşamınızı bundan sonrası adına gerçekçi bir yön ve hedef belirleyiniz.

2- Kendinizden daha büyük bir bütünle birleşmeye çalışınız. Bunu başarmanın yolu çevre edinmek, gruplar içinde yer almak, sosyal aktivitelere ağırlık vermekle gerçekleşir.

3-Sosyal olaylara karşı duyarlı olunuz ve elden geldiğince yardımcı olunuz.

4-Bireysel farklılık gözetmeksizin insanları sevgiyle kucaklayınız.

5-Organize işler, ekip çalışmaları, mistik uğraşılar ilginizi çekiyorsa, bu konuda geniş bir bilgi edinmeye çalışınız.

6-işiniz ve amaçlarınıza uygun kişilerle bir araya geliniz.

7-Ait olduğunuz grubun çıkarlarını gözetiniz, sosyal bilinçlilik kavramından uzaklaşmayınız.

8-Yeniye yer açınız, sığ kurallar ve sınırlar içinde kendinizi hapsetmeyiniz.

9-Ailenizin geleceği ve güvenliği ile yakından ilgileniniz.

10-Hedeflerinize uygun stratejiler belirleyiniz. Gelir geçer amaçlar, hayali projelerle zaman kaybetmeyiniz.

Not: Tam Güneş Tutulmasının ardından aynı saatlerde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, güven duygumuzu yükseltici ve bizi umutla sarıcı evrenin şifalı bir eli gibidir. Yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi halinde, Güneş Tutulmasının sizler açısından zorlayıcı hiçbir yanı yoktur. Lütfen bilinçli olalım, gereksiz yere tedirginlik duymayalım ve herşeyden önemlisi kendimize olan güvenimizi, hayata olan inancımızı kaybetmeyelim. Bütün sorunlar sevgi, birlik, beraberlik, güven ve sabırla çözüme kavuşturulabilir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.