Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Güneş Tutulmasının İKİZLER Burcuna Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/372558-gunes-tutulmasinin-ikizler-burcuna-etkisi.html)

sanemce 22-07-2009 03:48 PM

Güneş Tutulmasının İKİZLER Burcuna Etkisi
 
Sevgili İkizler saat 05:36 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Tam Güneş Tutulması, yetenekleriniz yoluyla elde ettiğiniz tüm maddi kazanımlarınız, maddi giderleriniz, duygusal anlamda sizde güven hissi uyandıran herşey, yatırımlarınız, harcama şekliniz, maddi ve manevi her konudaki sağlamlaştırma çabalarınız, ticari gelirleriniz, parayla alakalı mücadele gücünüz konularında etkili olup, bu konulardaki her türlü sorununuzu çözmeniz adına etkilidir. Öncelikle düzgün bir geliriniz var mı sorusuna net olarak bir cevap bulmak gerekiyor. Eğer iş veya yaşınıza göre ailenizin gelir durumunda bir sorun varsa bu konuda üstünüze düşenleri mutlaka yapmanız lazım. Yeteneklerinizi uygun alanlarda değerlendirmek yapılacakların başında yer alıyor. Ama az ama öz, mutlaka kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak parayı kazanmanız lazım. Eğer bu konuda tembellik ediyor, gereksiz borçlar altında giriyor, düzensiz yaşıyorsanız tabi ki bu tutulma sizin açınızdan zorlayıcı olabilir. Tam tersine dikkatli iseniz, gerektiğinde ayağınızı yorganınıza göre uzatıyorsanız veya çabalıyor ekmek paranızı kazanmaya çalışıyorsanız, o zaman karşınıza çıkabilecek fırsatlar sayesinde gücünüzü yeniden kavuşabilirsiniz. Yeter ki dürüst bir şekilde kendinizi gözden geçiriniz. Bir önemli konu, mutluluk ve mutsuzluk gibi duygularınızı sadece paraya endekslememelisiniz. Çünkü bu bakış açısı, paranız az olduğunda kendinizi başarısız saymanız, çok olduğunda doyumsuz olmanız anlamına gelecektir.

Tutulmayı olumlu anlamda değerlendirmek için, önünüzdeki 18 aylık süre içinde:

1- Gerek kendi geliriniz gerekse dışarıdan size destek olan kişiler vasıtasıyla edindiğiniz parayı verimli şekilde kullanmak, riskli işlerden uzak durmak.

2-Yeteneklerinizin farkında olunuz ve bunları parasal kazanç elde etmek adına değerlendiriniz.

3-Para kazanmak konusunda kendinize güveniniz. Bazen hayat zordur. Herşey üst üste gelebilir. Fakat bunlar bir şekilde halledilir. Asıl zor olan, umudunuzu kaybetmenizdir. Oysaki insan hiçbir zaman çaresiz değildir. Yeter ki çalışın, çaba gösterin.

4-bir önemli konu inancınızdır. Evrensel yasalar, doğru ve düzgün düşünmenin, çalışmanın, kendinize inanmanın, büyük bir gücün sizi koruduğunu düşünmenin karşılıksız kalmayacağını göstermektedir. O nedenle her günün yeni bir umut olduğunu unutmamalıyız.

5-Maddecilikten uzak durun. Hırsınızın kurbanı olmayın.

6-Cimri ve müsrif davranmayın. Açgözlü olmayın.

7-İradenize sahip olun. Gerektiğinde gücünüz nispetinde yaşayacak kadar mütevazi olun.

Not: Tam Güneş Tutulmasının ardından aynı saatlerde Aslan burcunda meydana gelecek Yeniay, güven duygumuzu yükseltici ve bizi umutla sarıcı evrenin şifalı bir eli gibidir. Yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi halinde, Güneş Tutulmasının sizler açısından zorlayıcı hiçbir yanı yoktur. Lütfen bilinçli olalım, gereksiz yere tedirginlik duymayalım ve herşeyden önemlisi kendimize olan güvenimizi, hayata olan inancımızı kaybetmeyelim. Bütün sorunlar sevgi, birlik, beraberlik, güven ve sabırla çözüme kavuşturulabilir.

bozoerkan 22-07-2009 08:50 PM

Cevap: Güneş Tutulmasının İKİZLER Burcuna Etkisi
 
paylaşım için teşekkürler


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.