Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Renk Falınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/3686-renk-faliniz.html)

cicek1973 11-01-2008 12:08 AM

Renk Falınız

http://www.astroloji.org/renkfal.asp

25emel 11-01-2008 01:25 AM

Ynt: Renk Falınız

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür.İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

sevincli sevincli sevincli sevincli

akik 11-01-2008 01:30 AM

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir

aha dengesiz dedi bana ooo67

25emel 11-01-2008 01:37 AM

Alıntı:

akik Nickli Üyeden Alıntı
MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir

aha dengesiz dedi bana ooo67

khkh56 khkh56 khkh56 yok canııımm khkh56

Silvara 11-01-2008 09:22 AM

YEŞİL

Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün kararlı , sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler.

shamanic 11-01-2008 02:00 PM

beyaz

tutkulu ve hırslıdır. bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. (duydun mu cat56 ) blook
asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.. (müşüm ... sallamış ) http://hayatimdegisti.com/forum/Smil...sic/wacko1.gif y789

hadi yahu.. ben neymişim.. kendimden bihaberim... 44

pisimbat 11-01-2008 02:19 PM

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kandini diğer insanlardan farklı ve üstün görür

grdüm çünki benimkide beyaz kıskanççç

suzzy 11-01-2008 03:00 PM

SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. sevincli İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. dlckrn Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

allah allah... dusun ama ben başkaları adına karar vermem ki ayol...

melekceylin 05-02-2008 11:59 AM

LACİVERT

Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

gulensmiley

cyber_shoot 05-02-2008 02:59 PM

KREM

Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer , ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder

yanlış cıktı beya

jaunty 05-02-2008 08:00 PM

TURUNCU
Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever.
Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir.
Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

rekabetçi değilimdir..rekabet etsem etsem kendimle ederim sadece.. sanırım oda rekorumu kırmak babında olur..

_hilal_ 22-05-2008 06:27 PM

YEŞİL

Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün kararlı , sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler.

ay çok doğru ya:)

MuminOKAN 22-05-2008 06:34 PM

tam ben :)

LACİVERT

Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

sanemce 22-05-2008 11:32 PM

ben doğum tarihimi bilmediğim için bakamıyorum maalesef sadanim

imported_Angel 04-07-2008 12:13 PM

bu da benmişim :)

TURKUAZ

Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever.Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir.

Lier22 04-07-2008 01:59 PM

MAVİ
bana uyar.;-)

elifi 06-10-2008 11:58 AM

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kandini diğer insanlardan farklı ve üstün görür

teşekkürler

yeni bir hayat 06-10-2008 12:05 PM

KESTANE

Zeki, güçlü, bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğini de yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.

smiliyface

huzurr 06-10-2008 04:08 PM

TURKUAZ

Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever.Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir. b456

çiçeğim 06-10-2008 04:55 PM

PEMBE

Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışır.Diğer insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever.Ancak zaman zaman olumsuz düşüncelere sahiptir.Masallardaki gibi bir aşk ister. tender45

ikizruh 31-10-2008 02:05 PM

GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

VAY VAY VAYYY 44

rasgavs 02-11-2008 08:20 PM

YEŞİL

Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün kararlı , sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler
blissy

ECEM18 02-11-2008 08:48 PM

GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır.

Hayal gücü fazlasıyla yüksektir.

Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur.

Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler. y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 PM.