![]() |
Çiçek falınız |
Ynt: Çiçek falınız nihayet çiçek oldummm tender45 blissy çiçeğiniz: orkide orkide insanı gizemli ve anlaşılmaz kişiliği ile dikkat çeker. şüphecidirler. çevrelerindeki insanlara karşı dikkatli yaklaşırlar. sabırla, çalışarak istediklerini adım adım elde ederler. bütün tanımlamalarımda hakkımda atıp tutuyolardı.. bu iyi bişi dedi galiba.. girlhaha |
Ynt: Çiçek falınız Çiçeğiniz: Karanfil Karanfil insanı çok sabit fikirlidir. Çevresindekiler bundan rahatsızlık duyabilirler. Ama o yenilmezdir, her zaman doğru yolu seçer ve inatla yolunda durmaya devam eder. Birden sabit fikirli oldum ben değişken biriyim ve hiç inatçı değilimdir aaaaaaa |
Ynt: Çiçek falınız Çiçeğiniz: Güzelavratotu. sevincli(bu nasıl bir isim yaa) Bu işarette doğan kadınlar gerçek güzeldirler. 8977 öleyimdir tabii Aynı zamanda ciddiyetlerini korurlar. blook Onlara yaklaşmak kolay bir iş sayılmaz. y789 Erkekler yakışıklı olmasalar da usanmadan çalışırlar. Bu şekilde amaçlarına ulaşmasını da iyi bilirler. tüm yazılanlar doğru ayıptır söylemesi de..bu çiçeğin adını beğenmedim ben yahu hih33 |
Ynt: Çiçek falınız Alıntı:
|
Ynt: Çiçek falınız Alıntı:
|
Ynt: Çiçek falınız Benimki de pek enteresan, hiç duymamıştım bu çiçeğin adını smiliyface Çiçeğiniz: Peony Peony insanı sağlığı için endişelenmeyebilir. Her koşula dayanıklıdır. Tabii işinde çok çalıştığı zamanlarda ara vermeli, dinlenmelidir. Bir az daha tutumlu olmalıdır. Ve planlarında savurgan davranmamayı öğrenmelidir. Vallahi de billahi de doğru super |
Ynt: Çiçek falınız Çiçeğiniz: Freesia Korkusuz, inatçı kişilikleri bazen zarar verebilir. Bu işaretin insanları çok sevimli ve sempatik olurlar. Bu sayede işlerinde de ilerleme gösterirler. Bir az diplomatik davranmalıdırlar. |
Ynt: Çiçek falınız Çiçeğiniz: Kamelya (Japon gülü) Hoş bir dış görünüşe sahiptir. Sakin ama korkusuzdur. Hareketlerinde çocuksuluk sezinlenir. Sanata yatkınlıkları vardır. |
Ynt: Çiçek falınız Çiçeğiniz: Glayöl (Gladiolus) Glayöl insanı özel yetenekleri ile diğerlerinden farklı olmasa da, çok çalışkan ve başarılıdır. İyi yönetilirse çok şey elde edebilir. Ancak kendini övmekten hoşlanır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |