Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   yemek tarifi kova (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/3578-yemek-tarifi-kova.html)

heromemo 08-01-2008 07:56 PM

yemek tarifi kova
 
Kova Burcu: İyi bir açı olduğunuz söylenebilir.Yemek pişirme konusunda çok başarılısınız.Değişik kültürlerin yemekleri size zevk verir.
Meksika Salatası
Malzemeniz : 100 gram barbunya veya kuru fasulye, 1 kutu mısır tanesi,3-4 adet sosis, 1 kıvırcık salata,1 kırmızı soğan, sirke, tuz, karabiber, zeytinyağı.
Yapılışı : Haşladığınız fasulyelerin ve mısırın suyunu süzün. Sonra da bunları dilimler halinde kestiniz sosislerle birlikte karıştırın. Sirke, zeytinyağı, tuz, karabiber ve bir tutam eker karığımı sosu malzemenin üzerine dökün ve soğan dilimleriyle süsleyin.

suzzy 08-01-2008 08:10 PM

Ynt: yemek tarifi kova
 
bayılırım yemek yapmaya.... blissy blissy http://www.msnprogramlari.net/images..._afiyet_17.gif

http://www.msnprogramlari.net/images..._isleri_19.gif vede yemeye..hayatta en güzel zevklerden biridir yemek yapmak vede yemek..http://www.msnprogramlari.net/images...m_afiyet_5.gif

küb! 08-10-2009 05:24 PM

Cevap: yemek tarifi kova
 
happy6bence de

SON LİMAN 08-10-2009 06:39 PM

Cevap: yemek tarifi kova
 
bende çok severim yemek yapmayı hem burcum hem yükselenim tam bir kovayım


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.