![]() |
Kuzey Düğümü Balık Burcu' nda... GELİŞTİRİLECEK NİTELİKLER Bu alanlardaki çalışma gizli yeteneklerin ve becerilerin ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. * Yargılayıcı olmamak * Şefkat * Endişeyi Yüce bir güce teslim etmek * Meditasyon ve iç gözlem yoluyla zihni özgürleştirmek * Ruhsal yola odaklanmak * Olumlu sonuçlara güvenmek * Evrenle bağlantısını kabul be tasdik etmek * Değişimi hoş karşılamak GERİDE BIRAKILACAK EĞİLİMLER : Bu eğilimlerin etkisini azaltmaya çalışmak yaşamı daha kolay ve zevkli kılmaya yardımcı olabilir. * Aşırı endişe tepkileri * Aşırı analiz etmek * Saplantılı kaygı * Ayrıntıların önemini abartmak * Eleştirici ilk tepkiler * Hata bulmak-başkalarını haksız çıkarmak * Hata yapma konusunda aşırı endişelenmek * Bay ya da Bayan Kusursuz olmak * Esnek olmamak BALIK KUZEY DÜĞÜMÜ İÇİN İYİLEŞTİRİCİ ONAYLAMALAR * ''Her şey iyi ve her şey olması gerektiği gibi gelişiyor.'' * ''Tanrı'nınruhsal yönetimi asla uygunsuz olamaz.'' * ''Sorunlarımı Tanrı'ya havale ettiğimde, kazanırım.'' * ''Yaşamımı sürdürmem düzensizlik tarafından tehdit edilmiyor.'' * ''Bu benim işim değil-bu Tanrı'nın işidir.'' BALIK KUZEY DÜĞÜMLÜLER İÇİN İYİLEŞTİRİCİ SEÇİLMİŞ ŞARKI SÖZLERİ : Her düğümsel grup için, onun enerjisini olumlu bir biçimde değiştirmesine yardımcı olmak amacıyla Jan SPILLER,tarafından yazılmış iyileştirici ,seçilmiş şarkı sözleri: Ben, kendi başıma, onu düzene sokamadığımda Bunu tam yaparken tökezleyip,sendelediğimde Şu anda olmasını isteyerek Gördüğüm tüm şeyi-ah bir yapabilseydim... İşte o zaman hatırlarım Hayatta her şeyin iyi olduğunu O anda anlaşılmasa bile... Her şey sana zamanında gelecektir Öyleyse zihnine şu düşünceyi yerleştir Her şey olması gerektiği gibi gelişmektedir! super |
Ynt: Kuzey Düğümü Balık Burcu' nda... oo bu daha superdi teşekkurlerr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 PM. |