![]() |
Kuzey Düğümü Oğlak Burcu'nda... GELİŞTİRİLECEK NİTELİKLER Bu alanlardaki çalışma gizli yeteneklerin ve becerilerin ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. * Kendine hakim olmak * Yaşama yetişkin bir pozisyondan yaklaşmak * Özsaygısı * Hedef yönelimli kalmak * Sorunları akla uygun yaklaşımlarla çözmek * Vaatleri ve verilen sözleri yerine getirmek * Geçmişi bırakmak * Kendine ilgi göstermek * Başarı içim sorumluluğu kabullenmek GERİDE BIRAKILACAK EĞİLİMLER : Bu eğilimlerin etkisini azaltmaya çalışmak yaşamı daha kolay ve zevkli kılmaya yardımcı olabilir. * Bağımlılık * Kaprislilik, nedensiz huysuzluk * Hareketsizliğe yol açan güvensizlik * Kendini korkuyla sınırlamak * Şimdiki andan kaçınmak için geçmişi kullanmak * Kendini tecrit etmek-evde çok zaman geçirmek * Özsaygısından yoksunluk * Kişisel risk almaktan kaçınmak * Başkalarını aşırı duygusal tepkiler göstererek yönetmek OĞLAK KUZEY DÜĞÜMÜ İÇİN İYİLEŞTİRİCİ ONAYLAMALAR : * ''Başkalarını kontrol edemem ama kendimi kontrol edebilirim.'' * ''Geçmişi bırakarak, bugünler daha etkili bir biçimde başa çıkarım.'' * ''Yönetimi ve sorumluluğu üstlendiğim zaman, kazanırım.'' * ''Özsaygısı hissettiğim zaman, doğru yoldayım.'' * ''Başka birinin bana bakmasına bel bağlamak zorunda değilim.'' * ''Bu durumda yönetimi ve sorumluluğu üstlenebilirim.'' * ''İçsel varoluş halimden ben sorumluyum. OĞLAK KUZEY DÜĞÜMLÜLER İÇİN İYİLEŞTİRİCİ SEÇİLMİŞ ŞARKI SÖZLERİ : Her düğümsel grup için, onun enerjisini olumlu bir biçimde değiştirmesine yardımcı olmak amacıyla Jan SPILLER,tarafından yazılmış iyileştirici ,seçilmiş şarkı sözleri: Hiç benim hissettiğim gibi hissetin mi? İleri doğru yürümek zorunda olduğunu Ve sonraki adımını yeni bir şeyin içine atacağını bilirsin Bulunduğun düzeyin ötesini göremezsin Bırakmaya korkarsın, çünkü içinden bilirsin ki, Geri dönüş yoktur daha önce bulunduğun yere Bulunduğun düzeyin artık sana bir yararı yok Geçmişi bırak ve yürümeye devam et Yuvayı terk ettiğini mi düşünüyorsun? Hayır hayır!Sen yuvaya gidiyorsun... RUHSAL ASTROLOJİ |
Ynt: Kuzey Düğümü Oğlak Burcu'nda... BU SÜPERDİ..:) eline sağlık. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM. |