![]() |
Kuzey Düğümü Yay Burcu'nda... GELİŞTİRİLECEK NİTELİKLER Bu alanlardaki çalışma gizli yeteneklerin ve becerilerin ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. * Sezgiye ve olacakları önceden bilme yeteneğine ve görünmez rehberliğe güvenmek * Yüksek Bilinç'ten konuşmak * Spontane olmak-bir özgürlük ve serüven duygusu geliştirmek * Sansürsüz açık sözlü iletişim * Kendine itimat etmek * Tek başına ve doğada zaman geçirmek * Sabır * Sezgisel dinlemek-sözcüklerin ardındaki anlamı işitmek GERİDE BIRAKILACAK EĞİLİMLER : Bu eğilimlerin etkisini azaltmaya çalışmak yaşamı daha kolay ve zevkli kılmaya yardımcı olabilir. * Başkalarının ne düşündüğü konusunda sonradan fikir yürütmek * Kararsızlık * Sürekli olarak daha çok bilgi aramak * Başkalarının duymak istediklerini söylemek * Sezgisel bilişi mantıkla geçersiz kılmak * Dedikodu * Sabırsızlık-hemen yanıtlar istemek * Başkalarının kendisiyle ilgili algıları dahil, kendininkiler yerine başkalarının algılarına güvenmek. YAY KUZEY DÜĞÜMÜ İÇİN İYİLEŞTİRİCİ ONAYLAMALAR : * ''Kendi gerçek duygumu izlediğim zaman kazanırım.'' * ''Olaylar vuku bulurken, sezgim bana doğru yolu kendiliğinden gösterecektir.'' * ''Başkalarının kendileri olmalarına izin verdiğimde, özgürüm.'' * ''Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirdiğimde, kazanırım.'' YAY KUZEY DÜĞÜMLÜLER İÇİN İYİLEŞTİRİCİ SEÇİLMİŞ ŞARKI SÖZLERİ : Her düğümsel grup için, onun enerjisini olumlu bir biçimde değiştirmesine yardımcı olmak amacıyla Jan SPILLER,tarafından yazılmış iyileştirici ,seçilmiş şarkı sözleri: Şimdi artık buradayım ve bu hiç de o kadar zor değildi Gördüğüm şey olmak,çünkü buna kalben inanıyorum Ve bu sözcüklerden çok daha fazla bir şeydi-ama ben üstüme düşeni yapmalıydı Dönüp geriye baktığımda şunu hatırlayabilirim ki, bunun en zor bölümü Bütün varlığım için bir riskti O çok fazla güvenmeyi gerektirdi.. RUHSAL ASTROLOJİ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM. |