![]() |
Kuzey Düğümü Terazi Burcu' nda... GELİŞTİRİLECEK NİTELİKLER Bu alanlardaki çalışma gizli yeteneklerin ve becerilerin ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. * İşbirliği * Diplomasi ve davranış inceliği * Başkalarının gereksinimlerinin farkındalığını artırmak * Bencil olmamak: Karşılık beklemeden destek vermek * Her iki tarafın da kazançlı çıktığı durumlar yaratmak * Paylaşmak * Durumu diğer kişinin gözleriyle görmek * Kendi-kimliğini ifade etmek GERİDE BIRAKILACAK EĞİLİMLER : Bu eğilimlerin etkisini azaltmaya çalışmak yaşamı daha kolay ve zevkli kılmaya yardımcı olabilir. * Düşünmeden, fevri davranmak * Düşüncesizce kendini öne sürmek * Başkalarının destek gereksinimlerinin farkında olmamak * Ben- merkezcilik * Bencillik * Para konusunda iyi karar verememek * Başkalarından kendisi gibi olmalarını beklemek * Başkaları tarafından nasıl görüldüğüne aldırmamak * Uzlaşmaya direnmek * Öfke patlamaları * Yaşamı sürdürme konusunda aşırı kaygılanmak TERAZİ KUZEY DÜĞÜMÜ İÇİN İYİLEŞTİRİCİ ONAYLAMALAR : * ''Başkalarını desteklemeye odaklandığımda, kendimi güvenli hissederim.'' * ''Başkasının özgüveni kazanmasına yardımcı olduğumda, her ikimiz de kazanırız.'' * ''Takım başarılı olduğunda, ben de kazanırım.'' * ''Başkalarıyla paylaştığımda, ben daha fazla şeye sahip olurum.'' TERAZİ KUZEY DÜĞÜMLÜLER İÇİN İYİLEŞTİRİCİ SEÇİLMİŞ ŞARKI SÖZLERİ : Kardeşin kayasını dağın doruğuna doğru itmeye çalışıyor Ama, giderek güçsüz düşüyor Onun kayası kolayca ilerlemeyecek kadar ağırdır Onun küçük bir yardıma ihtiyacı vardır Onun yüküne yardım etmek için Taşıdığın kayadan bir elini çekebilir misin? Yoksa yakındır onun pes etmesi... Haydi ,dostlar, kendinizi onun yerine koyun Uyanın, dostlar,onun bakış açısını görmek için Haydi,dostlar,bugün elinizden geldiğince yardım edin... Çünkü, yanınızda götürebileceğiniz tüm şey, Vermiş olduğunuz şeylerdir! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 AM. |