![]() |
ben kova doğdum kova ölürüm....sevincli helede eşimin teraziliğini asla başakla değiştiremem...hih33 itirazım var...dlckrn |
Aslında, balık burçları genelde, hisleri kuvvetli, yaratıcı, zeki, toplumda dikkat çeken başarılı insanlardır. Mesela; Albert Einstein, Recep Tayyip Erdoğan, Victor Hugo, Bruce Willis, Cindy Craeford, Ferhan Şensoy, Ercan Saatçi, Sharon Stone, Montaigne, Beyazıt Öztürk... gibi ünlüler var mesela. Bir de ben.sevincli Ünsüzleri de var ama, potansiyel ünlüdür onlar :) Şaka bi tarafa, duygusallık ve hassasiyet yoruyor insanı. O bakımdan istemiyorum bu burcu. Hem zaten ben kovayım. Banane balık burcundan.956k |
y789 bende hiç bir değişiklik olmadı aslan burcu idim aslan burcuyum halen |
ne kadar doğru bu bilmiyorum ama benim burcumda bir değişiklik olmamış hala aslanım.bu kadar sene böbürlenerek aslanım diyerek dolaştım bu yaştan sonra başka bir burca alışmam zor olurdu heralde şanslıyım. |
benim burcum da değişmiş, burcumu söyleyemem ama sanki yeni burcum bana daha çok uydu. öncekinin özelliklerini pek taşımıyordum. hatta birkaç kişi burcumla ilgili tahminlerde bulunmuş ve bu yeni burcumu söylemişlerdi. durum böyleyken bana biraz güvenilir gibi geldi yeni sistem. bu sisteme de yavaş yavaş alışır, dert etmeyin. önemli olan alışmak... |
Yaa ben simdi Akrep oldum, zaten yukselenimde akrepti...baya zor yani Allah yardimcimiz olsun :)) |
bence bu burçlar insanı çok etkiliyo benim burcumun özellikleri bunlarmıs diyip kabul ediyoruz hemen ama bence hiçbir burç garanti olarak dogru degil aslında ben kendimde her burçtan bişeyler bulabiliyorum tek burçlu olmak bana göre degil wave |
Alıntı:
|
Cevap: DİKKAT ! Burçlarınız Değişti... bu nerden çıktı şimdi alla allaaaa yok ben buna inanmadım tam burcumun özelliğini taşırdım yaa sil baştan, oldu mu şimdi yaa dl67 flash haber sevincli |
Cevap: DİKKAT ! Burçlarınız Değişti... tuhhh hala aslanız! ağla2pençesiz bir aslan! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM. |