Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Ay Taktikleri ile ideal kilo (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/18463-ay-taktikleri-ile-ideal-kilo.html)

yurdahal 19-12-2008 06:37 PM

Ay Taktikleri ile ideal kilo
 
Bloguma yeni eklediğim yazıyı paylaşmak istedim

Sevgiler
Yurdahal

Ay Taktikleri ile ideal kilo

Uzun zamandır Ay Taktikleri’ni yazıyorum ve elimden geldiğince herkesi Ay Taktikleri hakkında bilgilendirmeye çalışıyorum. Takip edenler bilir, “Ay taktikleri” hayatın içindedir ve bize yaşamımızı kolaylaştıran ipuçları verir.

Şimdi Ay Taktikleri’nin ideal kilomuza kavuşmak ya da ideal kilomuzu korumak için nasıl kullanabileceğimiz bazı ipuçlarını burada paylaşmak istiyorum. Ayrıca sağlıklı bir bedene sahip olmanız bu sistem ile çok kolay. İşe yaradığını uygulamaya başladıktan sonra kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Aşağıda bölümler halinde hangi dönemlerde neler yapılabileceğine dair bilgiler bulacaksınız. Artık tasnif etmesi size kalmış, çünkü her birimiz eksiğimizi/fazlamızı kendimiz biliyoruz. İhtiyacımızı kendimiz belirleyeceğiz.

• Büyüyen Ay ( Yeni Ay ile Dolunay arası yaklaşık 14 günlük süreç)dönemi bedenimiz kilo almaya meyillidir, bu yüzden porsiyonlarımızı muhakkak küçük tutmalıyız. Bu sayede en azından olduğumuz kiloyu koruyabiliriz.
• Küçülen Ay dönemi (Dolunay ile Yeni Ay arası yaklaşık 14 günlük süreç) yediklerimize dikkat edersek kilo vermeye başlarız.
• Ay Boğa ve Yengeç burcundan geçerken iştahımız açık olur ve damak zevkimize yenik düşebiliriz. Aman Ay bu iki burçtan geçerken dikkat edelim, abartıya kaçmayalım.
• Ay koç burcundayken bedensel güç sarf etmek hepimiz için daha kolay olacaktır, bu yüzden Koç günlerinde egzersiz yapmayı kural haline getirelim.
• Ay Başak ve Terazi burçlarındayken sindirim sisteminizi rahatlatacak bir şeyler yapmalıyız. Bunlar değişik bitki çayları, ya da sindirim sisteminize masaj yapan yoga hareketleri olabilir.
• Dolunay ve Yeni ay evrelerinde oruç tutalım. Oruç tutamıyorsak en azından o günleri sadece meyve suyu ya da tanesiz çorba gibi sıvı gıdalar alarak geçiştirelim.
• Her gün yürüyüş yapmaya çalışmalıyız, Fakat Ay Yay, Oğlak ya da Kova burcundayken bacaklarınızı fazla yormamalıyız. Bu günlerde yürüyüşün süresini kısa tutalım.
• Ay Koç, Aslan ve Yay burcundayken protein ve meyve ağırlıklı beslenelim.
• Ay Boğa, Başak ve Oğlak günlerindeyken tuzu biraz fazla kaçırmanın sakıncası olmaz (fakat sağlık olarak tuz ile problemleri olanlar bu günlerde tuzdan tamamen uzak durmalılar). Ayrıca kök bitkilere ağırlık vermeliyiz.
• Ay İkizler, Terazi ve kova burçlarındayken yağ ve çiçek bitkiler tüketmeye özen göstermeliyiz.

Fırsat bulduğumda daha fazla bilgiyi burada sizlerle paylaşmaya çalışacağım
Sevgiler
Yurdahal


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.