Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   rüya yorumlanır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/7870-ruya-yorumlanir.html)

dogan_blade 08-06-2008 11:44 PM

Ynt: rüya yorumlanır

Alıntı:

aysunt Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar

ben bu aralar çok fazla rüya görüyorum aslında ama 2 tanesi hoşuma gitti. onları yazayım.

1. bende ve ablamda cep telefonu var. cep telefonuna mesaj geliyor ama mesaj geldiğinde evin kapısına da bir hediye geliyor. bana sürekli arka arkaya hediye geliyor ve de mesaj. acab bugün doğum günüm mü diyorum ama bu arada ablama da bir mesaj ve bir hediye geliyor. demekki doğum günüm değilmiş diyorum. bayrammış. o kadar çok hediye geliyor ki şaşırıyorum. (geçenlerde sevdiğim birisinin doğum günüydü kutlamadım. bir süredir konuşmuyoruz etkilenmiş olabilirim)

2. bir mağazaya gidiyoruz. mücevher mağazası. kendime pembe renkli kolye ve küpe alıyorum, ablama da yeşil renkli kolye ve küpe. ablam yanımda olmadığı için her 2 mücevheri de ben deneyerek beğenerek alıyorum.

Rüyada Hediye Görmek
Gönderen: webmaster Okuma: 18196 Tarih: 13-08-2006

Ferahlığa, dostluk ve sevgiye, dargınların barışmasına, evlenmek amacıyla kız istemeye ve insanlar arasındaki dostluk ve uyumlu yaşamayı temin eden sebep ve vesilelere delalet eder.

Birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır.

Birinden hediye aldığını görmek, aşk yaşamında hem de iş yaşamında şanslı ve mutlu olacağınızı haber verir.

Rüyada birinden hediye aldığınızı gördüyseniz, hem aşk hayatınızda, hem de iş hayatınızda şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

sapkal89

gülfuren 09-06-2008 01:30 AM

Uzun zamandır siteye giremiyorum..Babam üç ay önce kalp krizi geçirdi ve ardından bilinci kapandı.Şu an bilincinde biraz gelip gitme var..Bunu belirtip rüyamı öyle anlatmak istedim..
Birinci rüyam:
Rüyalarımda babam şu anki haliyle yatakta yatıyor ve ben yanına gidip bütün gücümle baba diye bağırıyorum, bir anda babam uyanıyor ve ben nerdeyim demeye başlıyor.O anda babama sarılıp iyileşeciğini biliyordum diye ağlamaya başlıyorum.
İkinci rüyam:
Ölen annemi ablam mezarından çıkarmış ve annem aynı ilk günki gibi ve ben yüzünü okşuyorum çekinerek ve ağlıyorum, bir bakıyorum diğer yanında da babam yatıyor..

Şimdiden teşekkür ediyorum..

acemi-sirine 09-06-2008 01:47 AM

canim arkadasim,

böyle durumda ne yazilir bilmiyorum ve umarim kirici olmam, tüm ictenlikle babanin acil acil sifasini istiyorum yüce Rabbimden, böyle bi durumda olmanin ne

oldugunu ben biliyorum, annem 5 ay hastanede yatmisti, artik suni tedaviye gecti, doktorlar bir haftaya ölecek son görüsmelerinizi yapin yaninda bulunun

dediler.. annemin o koyu sapsari olmus yüzünü dahi görmek istemiyordum cünkü o rengi öleceginin isaretiydi, bide doktarda degince 88a.. cok yalvardim

Allah´ima... Rabbim bir ben bilirim bir sen o günleri, sana sükürler olsun, annemi bana bagisladin 96.. ben ne büyük sevap isledimde dualarimi kabul ettin

bilmiyorum ama sükürler olsun sana 96.. bu yüzden canim arkadasim, ayni dualarimi babacigin icin yapiyorum, Rabbim acil acil sifalar versin, saglik ve sihhat

versin 96

dogan_blade 09-06-2008 02:09 AM

Alıntı:

gülfuren Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandır siteye giremiyorum..Babam üç ay önce kalp krizi geçirdi ve ardından bilinci kapandı.Şu an bilincinde biraz gelip gitme var..Bunu belirtip rüyamı öyle anlatmak istedim..
Birinci rüyam:
Rüyalarımda babam şu anki haliyle yatakta yatıyor ve ben yanına gidip bütün gücümle baba diye bağırıyorum, bir anda babam uyanıyor ve ben nerdeyim demeye başlıyor.O anda babama sarılıp iyileşeciğini biliyordum diye ağlamaya başlıyorum.
İkinci rüyam:
Ölen annemi ablam mezarından çıkarmış ve annem aynı ilk günki gibi ve ben yüzünü okşuyorum çekinerek ve ağlıyorum, bir bakıyorum diğer yanında da babam yatıyor..

Şimdiden teşekkür ediyorum..

SEVGİLİ GÜL senin anneni ruyada mezarda çıkarılmış ve hiç bedeninde değişiklik görmemen annenin çok iyi bir insan oldugunu gösterir bence, çünkü mezarda yattıkları halde bedenlerinde degişiklik olmayanlar Allahın çok sevgili kullarıdır
babanı onun yanında görmeniz babanında iyi bir insan oldugunu gösterir ,annenize allahtan rahmet babanızada acil şifalar diliyorum "Allah hayırlısını versin. sizin istediğiniz eger hayırsızsa Allah hayırlı eylesin " hismiley

gülfuren 09-06-2008 05:03 PM

acemi.şirine ilgin için teşekkür ediyorum..Beni anlayacak insanların burada olduğunu bildiğim için hemen siteye geldim..Şüphesiz aynı duyguları yaşıyoruz.

doğan_blade yorumunuz için teşekkürler..

shamanic 09-06-2008 05:22 PM

merhabalar gülfuren cim..

acil şifalar dilerim.. geçmiş olsun..

kısa zamanda sevindirici haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..

burcu-tkn8 10-06-2008 09:11 AM

merhaba birkaç gündür geç saatlere kadar ders çalıştığım için yorgunluktan rüya bile görmemye başladım derken.. dün gece çok berrak bir rüya gördüm.parça parça anlamlarına baktım canım sııkıldı utananadam .rüyamda haluk bilginer ile sevgiliymişiz ama ben çoook sevıyorum (bu kısmına bende çok güldüm) ben yorgunum sanırım kendıme yatacak yer yapmaya çalışıyorum oda bana yardım edıyor ama bi türlü uygun yer yapamıyorum ağaçlık bir bölgedeyim.ya hayvanlar gelıyor yada düz yer yer bulamıyoruz vazgeçip onu gezdirmeye çıkarıyorum. eski tarihi biryer fakat kötü bir namı var o yerın.çeşitli dükkanlara giriyoruz ben bayılıyorum bilincim açık ama bayılıyorum ve en kuvvetli hissettiğim şey ona duydugum sevgı sevgılı olrak(sanatcı olarakta çok severım wave ) sonra tekrar kendıme geldıgımde ılkoluk önlüğümle buluyorum kendımı kostruyorum eteklerımı savusturasavustura bır arkadasım benı eve bırakcakmıs sonra vazgecmıs hakan mıs adı benı sattın hakan dıyorum sonra bı kız arkadasımın elınden tutup gıdıyoruz.arabaya bınıyorum ama çok kötü sürülüyor arabalar bize sürekli korna çalıyorlar.arabada suan nısanlanan arkadasımı seven bı cocuk oldugunu fark edıyorum ve ona arkadsımın nısanlandıgını söyluyorum.ındıgimde alış veriş yaıyprum arkadsım mısır istiyor ben onu vazgeçiriyorum ve kestane aldırmaya çalışıyorum 2çeşit var çiğ ve közde pişrilmişi var ben közde pişrilmiş olanından alıyorum ve adamın tezgahından yıyorum adam bana hazırlarken babama rastlıyorum babam suan ankara dısında .merak edıyorum bızı neden kandırıyorsun madem ankaradasın dıye?kitap almaya geldım cocuklara dıyor bı bakıyorum kıtapcı var .bende kıtap secıyorum hatta nlp ıle ılgılı bır kıtapta vardı 44 ayırdıklarımda.sonra arkadsım damacanayı gösterıyor bunu ne yapcagız dıye buna gülen bir yüz çizeriz daha sevimli olur dıyorum ve damacanının popmpasını yıkıyorum.ne kadar kopouk ve saçma bir rüya dimi 44 ...şimdiden teşekkürler

burcu-tkn8 10-06-2008 09:22 AM

rüyamı yazdıktan sonra sf ya göz attımda çok geçmiş olsun gulferen.acil sifalar...

alfati 10-06-2008 02:09 PM

yorumlarınız için size çok teşekür ederim iki rüya daha yazacağım bunlarıda yorumlarsanız sevinirm.

1.Rüyam şöyle ;ben bir sınıfın içerisinde sırada oturuyorum ve sınıftada bir öğretmen var ayakta dolaşıyor.Sonra tırnakları kontrol etmeye başlıyor benim tırnaklarımın içinde kenarlarda bir susum büyüklüğünde ufak bir iki nokta şeklinde bir şeyler var ben diyorumki hocam benim tırnaklarım biraz uzadı keseceğim zaten diyorum ve hoca bana gülümsüyor.Sonrada uyandım zaten.

2.rüyam şöyle;Ben bizim eski oturduğumuz mahalledeyim,ben kapıdan sokağa çıkıyorum ,biri komşumuzun oğlu diğeri ise ilkokul arkadaşımın kardeşi iki kişi kavga edecekler.İlkokul arkadaşımın kardeşi dediğim kişi bu eskicilerin eski toplamak için kullandıkları tekerlekli bir el arabası var elinde de uzun bir testere .Ben bunları kavga edecekler diye anlayıp ayırıyorum ve ne oluyo len diye bağırıyorum .Komşumuzun oğlunu evlerine yolluyorum.İlkokul arakaşımın kardeşinide ikna ediyorum ve gönderiyorum.Ben eve doğru dönmüş gelirken akrabalarımdan bir kaçı evin önünde bekliyorlar.Bunların arasında yengem büyük babam ,yegenlerim(amca kızları) amcam var .Onlara yaklaşırken o sırada annem uyandırdı.Bende uyandım .Şimdiden teşekürler yorum için

alfati 10-06-2008 02:29 PM

Allah acil şifa versin tez zamanda Allah gönlünüze göre istediklerinizi versin gülf

dogan_blade 10-06-2008 04:22 PM

Alıntı:

alfati Nickli Üyeden Alıntı
yorumlarınız için size çok teşekür ederim iki rüya daha yazacağım bunlarıda yorumlarsanız sevinirm.

1.Rüyam şöyle ;ben bir sınıfın içerisinde sırada oturuyorum ve sınıftada bir öğretmen var ayakta dolaşıyor.Sonra tırnakları kontrol etmeye başlıyor benim tırnaklarımın içinde kenarlarda bir susum büyüklüğünde ufak bir iki nokta şeklinde bir şeyler var ben diyorumki hocam benim tırnaklarım biraz uzadı keseceğim zaten diyorum ve hoca bana gülümsüyor.Sonrada uyandım zaten.

2.rüyam şöyle;Ben bizim eski oturduğumuz mahalledeyim,ben kapıdan sokağa çıkıyorum ,biri komşumuzun oğlu diğeri ise ilkokul arkadaşımın kardeşi iki kişi kavga edecekler.İlkokul arkadaşımın kardeşi dediğim kişi bu eskicilerin eski toplamak için kullandıkları tekerlekli bir el arabası var elinde de uzun bir testere .Ben bunları kavga edecekler diye anlayıp ayırıyorum ve ne oluyo len diye bağırıyorum .Komşumuzun oğlunu evlerine yolluyorum.İlkokul arakaşımın kardeşinide ikna ediyorum ve gönderiyorum.Ben eve doğru dönmüş gelirken akrabalarımdan bir kaçı evin önünde bekliyorlar.Bunların arasında yengem büyük babam ,yegenlerim(amca kızları) amcam var .Onlara yaklaşırken o sırada annem uyandırdı.Bende uyandım .Şimdiden teşekürler yorum için

1. ruyanın yorumunu daha önce yapmıştım tırnakla ilgili
kişinin güç ve kuvvetine, düşmana galip gelmeye; Uzun tırnak mesleği gereği olursa rızka, diğerleri için ayıp ve kusura, sünneti terk etmeye, Tırnak kesmek sünnete uymaya yahut borç vermeye, Uzun ve güzel tırnak mala, elbiseye, ziyada güç ve kuvvete, Tırrnağın yok olması güç ve iktidardan düşmeye delalet eder.

2.rüyda kavga edenleri görmek onları ayırmak ise:
Bir kimse Rüyada halkin birbiriyle Kavga ettigini görse, yiyecek sikintisi bas gösterir. Halkin, hükümet baskaniyla harbettigini görse, fiyatlarin düsmesine isarettir. Rüyada kavga etmek, kuvvete veya bir insanla düsmanliga yahut ihtilafa düsmeye ve ayrilmaya veya diger bir kimse ile kavga yapmaya isarettir. Rüyada silahla kavga etmek, bir Kadini bir kimseyle evlendirmeye isarettir. Rüyada, zirh cinsinden olan silahla kavga yaptigini gören kimse, hilekar ve zengin bir kadinla evlenir. Bir kimse rüyada harpte kiliçla kavga yaptigini görse, o kimsenin Allah (C.C.) yolunda cenk ve kavga etmesinden dolayi nail olacagi serefe isarettir.kavga edenleri ayırmak uzun ömürlede ifade edilmektedir hismiley

gülfuren 11-06-2008 01:20 AM

Dilekleriniz için minnattarım..Sizlerin enerjisi kendimi daha iyi hissetmemi sağladı..İyiki varsınız..Yorumları mesajlarım için böldüğüm için ayrıca özür diliyorum.. kiss3

acemi-sirine 12-06-2008 01:33 AM

benimde rüyami yorumlarsaniz sevinirim sung66

rüyamda bir arabanin icinde annem ben ve halamin iki tane kizi var. Düz yolda giderken önümüzde araba ile gidilmeyen tepe cikiyor ama tepe ayni yola benziyor. Oraya kendi gücümüz ile cikmamamiz gerek. Hepimiz arabadan iniyoruz ve cikmaya basliyoruz. Annem cikabilidi bende cikarken hep aklimdan daha kolay daha zahmetsiz de bir yol vardir bu teyepi asmak icin diye düsüne düsüne cikiyorum ve tam tepeye ulastigimde zorlanarak (asamiyacagim diye korku icinde yani) tepeyi asabiliyorum, arkamdan halamin büyük kizini da görüyorum tepeyi cikmaya ugrasan ama yari yolda kalmis, diger kizida hic cikmiyor bekliyor. Yola benzeyen tepeyi astigimda bi bakiyorumki sag tarafimda coook uzun ama düz olmayan zahmetsiz bir yol görüyorum, ciktigim yola benzeyen tepeye baglayan, icimden yine tabii diyorum dogru düsünmüsüm varmis daha kolay yol ama böyle zahmetli oldu ama uzun sürmedi diyorum rt67 yrl78 smil56

hatirladigim bunlar, sevgiler saygilar ttli3

pakguc 12-06-2008 08:15 AM

merhaba acemi şiriene...
aslında herkesin rüyası kendisi için farklı anlama gelir ama eğer bu rüyayı ben görseydim şu şekilde analiz ederdim..

arabada bulunan kişilerle bir yol (bir işe) başlayacağız.. ama sonrasında herkes bireysel olarak bunu sonlandıracak... kimisi yarıda kalacak...
geldiğim nokta iyi gözüküyor...

acemi-sirine 12-06-2008 11:01 AM

sagol canim izumi, valla kisa net iyi yordum rüyami smiliyface smil56 s45apk

acemi-sirine 12-06-2008 11:08 AM

varsa sevgili rüya yorumlayan arkadaslar, rica ederim daha detayli bir sekilde yorumlarlarsa sevinirim smil56

saygilar sevgiler smiliyface

dogan_blade 12-06-2008 04:43 PM

[quote=acemi-sirine ]
benimde rüyami yorumlarsaniz sevinirim sung66

rüyamda bir arabanin icinde annem ben ve halamin iki tane kizi var. Düz yolda giderken önümüzde araba ile gidilmeyen tepe cikiyor ama tepe ayni yola benziyor. Oraya kendi gücümüz ile cikmamamiz gerek. Hepimiz arabadan iniyoruz ve cikmaya basliyoruz. Annem cikabilidi bende cikarken hep aklimdan daha kolay daha zahmetsiz de bir yol vardir bu teyepi asmak icin diye düsüne düsüne cikiyorum ve tam tepeye ulastigimde zorlanarak (asamiyacagim diye korku icinde yani) tepeyi asabiliyorum, arkamdan halamin büyük kizini da görüyorum tepeyi cikmaya ugrasan ama yari yolda kalmis, diger kizida hic cikmiyor bekliyor. Yola benzeyen tepeyi astigimda bi bakiyorumki sag tarafimda coook uzun ama düz olmayan zahmetsiz bir yol görüyorum, ciktigim yola benzeyen tepeye baglayan, icimden yine tabii diyorum dogru düsünmüsüm varmis daha kolay yol ama böyle zahmetli oldu ama uzun sürmedi diyorum rt67 yrl78 smil56

şirine merhaba en sevdiğim çizgi filmdir şirinler neyse sadete geliyim hayatın boyunca karsına çıkacak engelleri aşacagına
hep başarılı olacagına delalalet edebilir rüyan ,biraz inatçısın galiba ama inat iyidir bazı istisnai durumlar hariç .
birde ara ara yorumlara karısanar var lütfen sonucta rüyada ilk yorum rotayı belirler bu konuda bilginiz deneyiminiz yoksa lütfen kafadan yorumlar yazmayalım karsıdakine ters tepki olma riski varrr

bigci 12-06-2008 07:05 PM

dün gece kabusmu desem ruyamı desem acayip bi şey gördüm ya biri yardım etsin bana
ne ise ruyaya geciyim cantanem kankam bitanemle gene sabahladık 4 mu neydi yatdıgımızda ac bucuk uyudum saten o arada bunu gordum

sımdı ruyamda guyaa benim dunya kadar arkadasım felan varmısdır felanda filanda awelin biri atlıyo ortaya diyoki serkan öldüü wallaha olgun ama genc gosteren bi abla boyle bem beyaz esmer guzeli bi abla kahve içiyo o ara tabi abla diyom :D ama ben misal biride olabilir senki cok yakın arkadasımmıs o
hadi bee inanmıyorum diyo kahveyi yere dusuroy sonra bi kız aynı onun gibi krize giriyo birden
nasıl olur ya serkan nerde felan filan
ailesini tanıyan varmı soralım felan
sanki boyle bi cafemi desem bi ortammı desem bende o ortamın bi uyesiymişim millet ben öldüm diye hey heyleniyo
ordan bi bayan arkadas zıplıyp yaa durun bi ne heyheyleniyonuz ya bizide telas etdiniz bi ailesini felan arayak bi arasdırak sorak lan aptal nerden duydun öldügünü kim söyledi felan diyon o haberi getirene
elinde kahve fincanı var bi kadının ama onu cozemedim :S her lafa atlıyo kendini yırtıyooo resmen parcalıyo hani sevgilim olsa o kadar dövünür ama elinden kahve fincanını bırakmıyo zuhaHahAha :d ne bicim ruya ya film olur walla ne ise
soruyolar nerden duydun diye yaaa televizyonda serkanın arabasına benzeyen bi arabayı saranpolden yuvarlanmıs halde gordum hız sınırlarını aşmıs kaza yapmıs kaza yapan sahis serkanın tanımıa uyuyo oldugu yerde ölmüş diyo ya sende amma yaptın ailesini tanıyan varmı felan derken arıyolar soruyolar bizim ev nosunu buluyolar telefonu annem acıyo aglıyo oda teyze serkan nerde diyo biri
serkan 4 gündür yok evde zehra meselesi gene kafasına dank etti ben kafamı dagıtmam lazm dedi arabasının anahtarını aldı gece 1 de evden fırladı 4 gündür yok diyo :s
o ara televizyon ara haberleri veriyto herkez televizyona bakıyo ölen cesetin en az 4 günlük oldugu soyleniyo işte guya ben saranpole yuvarlanmısım otobanda 4 gün kimse gormemiş 4 gün sonra işte bulmuslar :PppppPp

ama sanki ben yasıyo gibi bi şeyim sonra sonunu fazla hatırlamıyom ama biri beni seviyomuymus neymişşş ben onu seviyodum acılamadım felan filan der gibi bi şeyler oluyodu o ara lannn esek sıpasııııııı saat 8 oldu yürü git dukkanının acc daha yatıyonnnn diye bi ses duydum hahahaha az daha uyuyum dedim annemin terligi kafamda patladı :D gerisi bu işte ne demek bu simdi ölüyom ya ben :p

acemi-sirine 12-06-2008 07:44 PM

canim arkadasim,

saadete geldigin icin tesekkürler khkh56, saka maka bi yanda yorumun icin tesekkür ederim, icimi rahatlattin ve aydinlattinn s45apk

saygi ve sevgi ile kal kiss3

dogan_blade 12-06-2008 09:34 PM

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
dün gece kabusmu desem ruyamı desem acayip bi şey gördüm ya biri yardım etsin bana
ne ise ruyaya geciyim cantanem kankam bitanemle gene sabahladık 4 mu neydi yatdıgımızda ac bucuk uyudum saten o arada bunu gordum

sımdı ruyamda guyaa benim dunya kadar arkadasım felan varmısdır felanda filanda awelin biri atlıyo ortaya diyoki serkan öldüü wallaha olgun ama genc gosteren bi abla boyle bem beyaz esmer guzeli bi abla kahve içiyo o ara tabi abla diyom :D ama ben misal biride olabilir senki cok yakın arkadasımmıs o
hadi bee inanmıyorum diyo kahveyi yere dusuroy sonra bi kız aynı onun gibi krize giriyo birden
nasıl olur ya serkan nerde felan filan
ailesini tanıyan varmı soralım felan
sanki boyle bi cafemi desem bi ortammı desem bende o ortamın bi uyesiymişim millet ben öldüm diye hey heyleniyo
ordan bi bayan arkadas zıplıyp yaa durun bi ne heyheyleniyonuz ya bizide telas etdiniz bi ailesini felan arayak bi arasdırak sorak lan aptal nerden duydun öldügünü kim söyledi felan diyon o haberi getirene
elinde kahve fincanı var bi kadının ama onu cozemedim :S her lafa atlıyo kendini yırtıyooo resmen parcalıyo hani sevgilim olsa o kadar dövünür ama elinden kahve fincanını bırakmıyo zuhaHahAha :d ne bicim ruya ya film olur walla ne ise
soruyolar nerden duydun diye yaaa televizyonda serkanın arabasına benzeyen bi arabayı saranpolden yuvarlanmıs halde gordum hız sınırlarını aşmıs kaza yapmıs kaza yapan sahis serkanın tanımıa uyuyo oldugu yerde ölmüş diyo ya sende amma yaptın ailesini tanıyan varmı felan derken arıyolar soruyolar bizim ev nosunu buluyolar telefonu annem acıyo aglıyo oda teyze serkan nerde diyo biri
serkan 4 gündür yok evde zehra meselesi gene kafasına dank etti ben kafamı dagıtmam lazm dedi arabasının anahtarını aldı gece 1 de evden fırladı 4 gündür yok diyo :s
o ara televizyon ara haberleri veriyto herkez televizyona bakıyo ölen cesetin en az 4 günlük oldugu soyleniyo işte guya ben saranpole yuvarlanmısım otobanda 4 gün kimse gormemiş 4 gün sonra işte bulmuslar :PppppPp

ama sanki ben yasıyo gibi bi şeyim sonra sonunu fazla hatırlamıyom ama biri beni seviyomuymus neymişşş ben onu seviyodum acılamadım felan filan der gibi bi şeyler oluyodu o ara lannn esek sıpasııııııı saat 8 oldu yürü git dukkanının acc daha yatıyonnnn diye bi ses duydum hahahaha az daha uyuyum dedim annemin terligi kafamda patladı :D gerisi bu işte ne demek bu simdi ölüyom ya ben :p

rüyada ölmek uzun ömre tabir olunur kaynaklarda ama sana tavsiyem hızlı yaşa genç öl cenazen yakışıklı olsun smil56

defnilaume 12-06-2008 09:50 PM

Arkadaşlar merhaba bugün beni çok etkileyen bir rüya gördüm.gündüz üstümde biraz halsizlik vardı.uzanayım dedim uyumuşum.rüyamda kardeşimi gördüm 3 günlüğüne ist.gitti.balkonda kara kedi vardı ayağımla gitmesini istedim gitmedi.umursamadı beni babam diyorki kardeşin ist.gitmedi birilerinden kaçıyor.dün gece bizim bodrımda kaldı diyor ben panikliyorum.sonra bir bakıyorum kardeşim odaya giriyor bütün bu olaylar kardeşimin odasında oluyor.elini tutuyorum kardeşimin ama içimden bu el kardeşimin eli değil diyorum.daha bir sürü karışık şeyler.herşeyi çözdüm ama kara kediyi çözemedim.tlf.sesiyle uyandım annemdi.bana kardeşimi rüyasında sıkıntılı gördüğünü kucağında siyaha yakın bir kedi olduğunu onu alıp attığını söyledi.çok etkilendim.

son zamanlarda çok sıkıntılı ve olumsuz korkularla kendimi harap ediyorum.bundan kaynaklanabilirmi?sürekli olumsuz ve korkular içindeyim.offf yardıma ihtiyacım var benim.Bu yardımı da ancak ben olumlu düşünmeyle halledebilirim diye düşünüyorum.ne derler insan en güzel iyiliğide kötülüğüde kendine yapar.

dogan_blade 12-06-2008 10:05 PM

Alıntı:

karalevaya Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba bugün beni çok etkileyen bir rüya gördüm.gündüz üstümde biraz halsizlik vardı.uzanayım dedim uyumuşum.rüyamda kardeşimi gördüm 3 günlüğüne ist.gitti.balkonda kara kedi vardı ayağımla gitmesini istedim gitmedi.umursamadı beni babam diyorki kardeşin ist.gitmedi birilerinden kaçıyor.dün gece bizim bodrımda kaldı diyor ben panikliyorum.sonra bir bakıyorum kardeşim odaya giriyor bütün bu olaylar kardeşimin odasında oluyor.elini tutuyorum kardeşimin ama içimden bu el kardeşimin eli değil diyorum.daha bir sürü karışık şeyler.herşeyi çözdüm ama kara kediyi çözemedim.tlf.sesiyle uyandım annemdi.bana kardeşimi rüyasında sıkıntılı gördüğünü kucağında siyaha yakın bir kedi olduğunu onu alıp attığını söyledi.çok etkilendim.

son zamanlarda çok sıkıntılı ve olumsuz korkularla kendimi harap ediyorum.bundan kaynaklanabilirmi?sürekli olumsuz ve korkular içindeyim.offf yardıma ihtiyacım var benim.Bu yardımı da ancak ben olumlu düşünmeyle halledebilirim diye düşünüyorum.ne derler insan en güzel iyiliğide kötülüğüde kendine yapar.

sizin rüyanızdan anlaşılan şu :siz krdeşinizin üstüne titreyen birisiniz annenizde öyle içinizdeki endişeler rüyalarınıza kadar sıçramış karakedi toplumda ugursuzlukla tabir olunur ancak bu yanlış bir düşüncedir tam tersi ruyada kedi görmek özellikle siyah kedi görmek çocuga bebege tabir olunur ,eski mitolojilerde kedi görmek ugurdur rahattır huzurdur
gelelim sizin endişelerinize boşa kimse için endişelenmeyin çünkü kader neler yasayacagımız anlamına gelmiyor nereye kadar yasayacagımız anlamına geliyor su akar yatagını bulur her şeyy her iş olacagına varıyor yaratanın verdiğini ondan baskası alamaz onun yazdıgını ondan baskası degiştiremez siz böyle sıkıntılı zamanlarınızda 2 rekat namaz kılın sonrda işiniz yoksa huzurla uyuyun içinizi ferah tutun ,lüzumsuz kafaya takılan şeyler tamamen şeytanidir uzaklaşmanın yoluda budur,sukuneti içinizden çıkarırsanız kendinize zarar verirsiniz stres vucut un 1. düşmanıdır tüm hastalıkların davetiyesidir
gerekçeside şudur tıbben ilacı olmayan tedavisi olmayan hastalıklar bile morelle mutlulukla tedavi ediliyor .mutlu olun esen kalın hismiley

acemi-sirine 15-06-2008 04:20 PM

canim arkadasim, wink77

ilginctir bende anlam veremedim gitti, böyle bogulma olaylari cok sIk olmasada arada bi oluyo bende, ama genelde rüyadan kalktiktan sonra bogulma tehlikesi yasiyorum ve kontrol altina aliyorum, dün gece ise biraz farkliydi bu sefer rüyamda boguluyordum nefes alma verme fonksionum birden gitti ve ben rüyamda böyle durumla cok karsi karsiyasin simdi kalkarak yavas yavas nefes alip verme yöntemi ile cözmeye calisarak tekrar bogulmaktan kurtulacaksin diyerek kalktim ve uyanir uyanmaz bu sefer uyandiktan sonra bogulma tehlikem devam etti???

iki kere üst üste yasadim dusun dusun bi gecede dün

bilgilerin icin simdiden tesekkür ederim, sevgi ile ttli3

peacemaker 15-06-2008 05:27 PM

Merhaba doğan.Başlığı gördüm hemen aklıma 5-6 ay önce gördüğüm bir rüya geldi.hatta şimdi bi tane daha geldi.Diğer mesajları okumadım direk 5.sayfaya geldim ve şu anda bu mesajı yazıyorum smiliyface .Şimdi birini anlatayım sonra diğerini anlatırım belki.Meditasyonla yeni tanıştığım sıralardı.Yeni başlayanlar için meditasyon adlı kitabı okuyodum ve arada bir yöntemleri uyguluyordum.kendi evimde olmadığım için arada bir diyorum.işte fırsat buldukça smiliyface neyse yine bu günlerden birinde sabah uyandım ve tekrar güzel bi uykuya daldım.ve işte rüyam :
Kzey kutbundayım.tv reklamları gibi siyah jeepler geliyo ve bir kar tepesinden gözümün önünde atlıyo ve yine bir reklam gibi bir kadın sesi istediğim jipi alacağımı söylüyo.bikaç jeepten sonra biri çok hoşuma gidiyo ve kadın sesi '' istersem jeeple deneme sürüşü yapabileceğimi söylüyo.ve sonra ilk önce jeepin içinde sonra birden jeep in yanında kendimi buluyorum ve ilerliyoruz.dümdüz bir kar kütlesinin üstünde kayıyoruz adeta.Bu arada karşımda bir buzdağı var.gittikçe ona yaklaşıyoruz.jeep ayrılıyo ve ben bir süre daha süzüüyorum ve kar kütlesi denize dönüşüyo.Kadın sesi yeniden gelyio ve bana şöyle bişiy söylüyo '' hayat denen bu deneyim çok kısa,henüz biraz zamanın var ama bir süre sonra karar vermen gerekiyor diyo bana.ve ben buz dağının dibine geliyorum bu sırada.sonra sol tarafıma bakıyorum ve bir sahil görüyorum sahilde bir genç kız siyah bikinisiyle güneşleniyo ve yanında da yaşlıca başı örtülü teyzelerimiz gibi bir hanım var.sağ tarafıma bakıyorum engin bir deniz ve buz dağının arkası çok daha enginmiş gibi bir hiss hissediyorum.Yanlış hatıramıyorsam deniz yeşile çalıyordu ve su çok güzeldi.Masmavi buzulları görüyordum.Sonra uyandım ve kendimi mükemmel hissettim.Bir süredir meditasyon yapmıyorum.nye bilmiyorum aama o huzuru hissetmiyorum kendimde.Neyse işte böyle.Yorumunu merak ettim şimdiden.Sevgiler tatilsmiley

dogan_blade 15-06-2008 09:30 PM

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba doğan.Başlığı gördüm hemen aklıma 5-6 ay önce gördüğüm bir rüya geldi.hatta şimdi bi tane daha geldi.Diğer mesajları okumadım direk 5.sayfaya geldim ve şu anda bu mesajı yazıyorum smiliyface .Şimdi birini anlatayım sonra diğerini anlatırım belki.Meditasyonla yeni tanıştığım sıralardı.Yeni başlayanlar için meditasyon adlı kitabı okuyodum ve arada bir yöntemleri uyguluyordum.kendi evimde olmadığım için arada bir diyorum.işte fırsat buldukça smiliyface neyse yine bu günlerden birinde sabah uyandım ve tekrar güzel bi uykuya daldım.ve işte rüyam :
Kzey kutbundayım.tv reklamları gibi siyah jeepler geliyo ve bir kar tepesinden gözümün önünde atlıyo ve yine bir reklam gibi bir kadın sesi istediğim jipi alacağımı söylüyo.bikaç jeepten sonra biri çok hoşuma gidiyo ve kadın sesi '' istersem jeeple deneme sürüşü yapabileceğimi söylüyo.ve sonra ilk önce jeepin içinde sonra birden jeep in yanında kendimi buluyorum ve ilerliyoruz.dümdüz bir kar kütlesinin üstünde kayıyoruz adeta.Bu arada karşımda bir buzdağı var.gittikçe ona yaklaşıyoruz.jeep ayrılıyo ve ben bir süre daha süzüüyorum ve kar kütlesi denize dönüşüyo.Kadın sesi yeniden gelyio ve bana şöyle bişiy söylüyo '' hayat denen bu deneyim çok kısa,henüz biraz zamanın var ama bir süre sonra karar vermen gerekiyor diyo bana.ve ben buz dağının dibine geliyorum bu sırada.sonra sol tarafıma bakıyorum ve bir sahil görüyorum sahilde bir genç kız siyah bikinisiyle güneşleniyo ve yanında da yaşlıca başı örtülü teyzelerimiz gibi bir hanım var.sağ tarafıma bakıyorum engin bir deniz ve buz dağının arkası çok daha enginmiş gibi bir hiss hissediyorum.Yanlış hatıramıyorsam deniz yeşile çalıyordu ve su çok güzeldi.Masmavi buzulları görüyordum.Sonra uyandım ve kendimi mükemmel hissettim.Bir süredir meditasyon yapmıyorum.nye bilmiyorum aama o huzuru hissetmiyorum kendimde.Neyse işte böyle.Yorumunu merak ettim şimdiden.Sevgiler tatilsmiley

pc maker kardesim ben daha öncede söyledim böyle ruyaların yorumu olmaz bunlar günü birlik rüya çeşitidir , yani günlük sosyal aktivitelerden etkilenme sonucunda ortaya çıkan rüyalardır ruyada yorum için ruyanda keramet olmalı mesela rüyada bilgisyar görmek le ruyada güvercin görmek bir degildir 1. yorumsuz 2. yorumlanabilir
ilahi ruyalar seytani ruyalar boş ruyalar cesit cesit ruya vardır ama sizin bu türden ruyalarınız günübirliktir olmaz yorumu
farklı bir ruya görürsen yaz yorumlayım sapkal89

keops 15-06-2008 09:38 PM

Alıntı:

dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı

pc maker kardesim ben daha öncede söyledim böyle ruyaların yorumu olmaz bunlar günü birlik rüya çeşitidir , yani günlük sosyal aktivitelerden etkilenme sonucunda ortaya çıkan rüyalardır ruyada yorum için ruyanda keramet olmalı mesela rüyada bilgisyar görmek le ruyada güvercin görmek bir degildir 1. yorumsuz 2. yorumlanabilir
ilahi ruyalar seytani ruyalar boş ruyalar cesit cesit ruya vardır ama sizin bu türden ruyalarınız günübirliktir olmaz yorumu
farklı bir ruya görürsen yaz yorumlayım sapkal89

gördüğünüz rüya altbilinç rüyasına benziyor
takıntı rüyası diyoruz bu tür rüyalara
daha detaylı bilgi için nusret kayanın kitaplarına bakın orada rüyaları analiz etmeyi öğreniyorsunuz
özellikle iyileşme kitabı tam bir iyileştirici kitap olabilir...

shamanic 16-06-2008 01:07 AM

katılmayım dedim ama dayanamayacağım galiba...

rüya yorumlama çok önemli ve hassas bir konudur..

bir rüyayı yorumlayabilmek için karşınızda ki kişinin psikolojisini deneyimlerini yaşamdan beklentileri konusunda fikir sahibi olmak gerekir..

örneğin serkan arkadaşımızdı galiba..
köpeğin k sini gördüğü yerde kaçacak delik arıyor..
nurhanza ise kendi boğazından geçecek ekmek parasından kesip çöplükte bulduğu köğeği veterinere götürüyor..

bu iki kişiyi tanımadan rüyasında gördüğü köpeğe anlam vererek yorumlamak rüyaya yapılan yanlıştır..
mesajın alaşılmamasıdır..

rüyalar ilahi olan kapılardır..
yaşamımızla ilgili çok önemli mesajlar içeririler..

bu mesajlarıda kişinin kendisinden başkası çözemez..

rüyayı yorumlamak için kişi önce kendini tanımalıdır..
bir rüya günlüğü tutumalıdır..
gün içinde yaşadığı duygularını düşüncelerinede aynı günlükte yer vermelidir..

zamanla edineceği defter kitapçığı kendisine özel rüya yorumları kitabı olacaktır..

yeryüzünde kaç milyar insan varsa bir kedi görüldüğünde de okadar yorum çıkar ortaya..

her kişinin gördüğü rüya tıpkı parmak izi gibidir.. gördüğü her şey o kişinin geleceğinden ve geçmişinden izler taşır..

örneğin;

bigci buraya bir rüyasını yazmış..
rüyasında öldüğünü gördüğü ve etrafında ki insanların bu olaya bakış açısını detaylandırıyor..

ölüm islamiyet te dahil tüm dinlerde yeni bir başlangıçtır..
tüm ezoterik öğretilerde yaşarken ölmek adlı bir uygulama vardır..

bu konu çok uzun ve detaylı fazla ayrıntıya girmeyeceğim ama ölmek son değil bir başlangıçtır..
yeni bir geçiş sürecidir..

bigci yazılarından takip ettiğim kadarı ile yaşamının (kendisine göre ) en zorlu sınavını vermekte..
eski defterlerini kapatarak yeni bir başlangıç yapmaya çalışmakta..
etrafındaki herkes bu konuda ona destek vermekte... bir tek kendisi potansiyeli olduğu kadar değişime istekli değil..
kendi ölümünü izleyişi de buradan kaynaklıdır..

yine dostlarının kendisine verdiği destekle yaşamında yeni bir başlangıç yapabilecek gücün içinde olduğunun farkına varacak..

yani bigcinin gördüğü rüyanın yorumu kadar basit değildir..

rüyaların iyileştirici gücü vardır.. kabus olarak nitelendirdiğiniz rüyalar bile bir mesaj ile bize gelir..
rüyalarınızın öneminin farkında olun.. rüyalarınızı anlamaya çalışın..
rüyalarınızı yazın.. nusret kaya nın ve ışık elçi nin kitaplarını bende tavsiye ederim..
okuyun..öğrenin ve uygulayın lütfen..

sevgiler..

maxim 16-06-2008 08:24 AM

birinci rüyada çok sayıda koyun vardı......................
ikincisinde evin girişinde kapının önünde büyük bir balık ölüyor.......
teşekkürler.............

dogan_blade 16-06-2008 10:34 AM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
birinci rüyada çok sayıda koyun vardı......................
ikincisinde evin girişinde kapının önünde büyük bir balık ölüyor.......
teşekkürler.............

ruyada koyun görmek İftfetli, serefli ve saygideger bir kadina; ganimete, çocuga, hayirli ve bereketli mala riayet edilir

balık görmek ise, mal ve ganimet ile tabir olunur. Küçük küçük balıkları görmek ise keder ve üzüntüye delalet eder. Bir insanın rüyada canlı balık yediğini görmesi, mülke nail olacağına delalet eder. Rüyada karadabalık avladığını görmek, günaha delâlet eder. İbn Kesir'e göre, rüyada gayet büyük ve iri bir balık tuttuğunu görmek, büyük bir aileye mensup bir kadın ile evlenmeye delalet eder. Kişinin rüyada balık sattığını görmesi, kendisi ve çoluk çocuğu için hayır ve menfaate delalet eder. Rüyada balık yağı görmek veya içmek kadın tarafından gelecek mal ile tabir olunur. İbni Şirin; rüyada tuzlu balık görmek keder ve gamdır. Tuzlu balığın kızartılmış veya pişirilmiş olduğunu görmek ve ondan yemek, ilim ve rızık talebi için yola çıkmaya delalet eder, demiştir. Bir insanın kendisine gökten kızartılmış balık indiğini görmesi, duasının makbuliyetine, düşmanına karşı zafer bulmaya, kadr ve şanının yüce olmasına delalet eder. Bazı kere de büyük balık görmek, salihlerin mescidi, abidlerin meclisi olarak tabir olunur. smiliyface

comte 16-06-2008 11:40 AM

Rüya yorumlayabilmek için, hem dini hem de psikoloji bilgilerine sahip olmak gerekir...

Bunlar alt nedenler...

Bunlara sahip olunsa bile, kişiyi iyi tanımak gerekir...

Psikolojisini, yaşantı biçimini, yapısını, duygu ve düşünce alışkanlıklarını vs...

Kişi, en güzel kendi yorumlar rüyasını...

Çünkü, kendini kendinden daha iyi kimse bilemez...

Bazı rüyaların anlatılmaması bile gerekir dinen...

Bir rüya gördüğümüzde bir bakıyoruz, her türlü anlama gelebiliyor... smiliyface

Ama en güzeli, bizim onlara, onların bize yüklediği yorumlardır...

Bunu da kişi daha iyi bilecektir... super

Sırf insanlar motive olsun diye rüya yorumlanmaz...

Şimdinin motivesi, yarının hüsranıyla sonuçlanabilir...

Sağlıcakla... hismiley

aysegul_tirtil 16-06-2008 11:50 AM

bymehmet'e katılıyorum rüyalar diş fırcası gibi kişiye özeldir.ayrıca genel bir yorum kişinin bilinçaltındaki simgeden çok farklı olabilir.mesela genelde deniz görmek iyidir ama kişinin bilinçaltında deniz ölüm korkusuna işaret ediyor olabilir.

hayatimdegisti 16-06-2008 12:17 PM

Gerek rüyalar yorumları konusunda gerekse genel olarak ifadelerine dikkat etmesi için Doğan'a bir kaç kez özel mesaj ile ricada bulundum.
Üzülerek uyarılarımın dikkate alınmadığını görüyorum.

Bu başlıkta amacını aşan saygısızca ifadeler kullanıldı.

Söz konusu ifadeleri moderatorlerce silinmiş ve sadece site yöneticilerinin gördüğü geri dönüşüm kutusuna gönderilmiştir.

Konu kilitleme bu sitede pek tercih etmediğimiz bir yöntem.

Üye yasaklama ise hemen hemen hiç başvurmadığımız bir yol.

Konu kilitlenmiştir.

Bundan sonra bu şekilde devam ederse üyeliğinin tamamen askıya alınması söz konusu olacaktır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 PM.