Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   İlk Astral Deneyimim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/625405-ilk-astral-deneyimim.html)

Hayat Kalemi 15-10-2015 11:59 AM

İlk Astral Deneyimim
 
Geçenlerde bir lucid rüya görmüştüm. Çok etkileyici bir deneyimdi bu. Sanki gerçek gibiydi. Rüyada istediğim gibi gezinti yapmıştım ve hiç olmadığım gibi hoş bir ruh haline girmiştim. Hattâ rüyanın etkisi gün boyu beni stresten uzaklaştırmış; olumlu bir durumda tutmuştu.

Ertesi gün ve diğer günler, tekrar böyle bir rüya görmeğe çalıştımsa da bir türlü olmadı.

Dün gece, sanıyorum 04 civarı vücudum ağırlaştı, bip-bip seslerine benzer sesler duyarak, yattığım pozisyonun tersine doğru doğrularak uçtuğumu gördüm. Bunu hayatımda ilk defa deneyimledim.. Uçmam; çok kısa bir süre içerisinde Dünya'yı terk etmek ve uzay boşluğunda tek başına olduğumu farketmek oldu. Dünyadan uzaklaşırken; hava hafif mavi, gündüz başlangıcı gibiydi. Boşluğa vardığımda soldan sağa doğru irili ufaklı sık bir şekilde baloncuklar kayıyordu. Bu baloncuklar sürekli olarak kayıyorlardı. Normalde kulağımda çınlama vardır; ama orada bunu değil; fokurdama sesi gibi biplemeler duydum. Alan çok büyük ve gizemliyidi; ucu bucağı belli değildi. Ben kendimi bir çift gözden ibaret hissediyordum.

Nereye gideceğim belli değildi ve ben ancak istersem derinliklere dalabileceğimi hissediyordum. Ancak geri gelemem endişesi taşıyor olduğumdan kendime güvenemedim ve geri dönmek istedim. Hemen dönemedim ama yatağımda ellerimin üstüne doğruldum. Burnumdan derin nefesler alıp veriyordum. Bi ara kısa süreli başım döndü ama nihayetinde yerime geçtim ve uyandım. Uyandığımda; "ellerimin üstüne doğruldum" dediğim istikâmetin tersine uyandım. Zaten uyuduğumda da o istikâmete doğru uyumuştum.

Hayatımda ilk defa uzayı gördüm ya da gördüğümü zannediyorumdur :) Normalde uçağa binmekten korkan birisi olarak uzaya kadar uçmuş oldum.

Astral deneyimi olanlardan ricam; bu deneyimimin sıradan bir rüya olup olmadığı hakkında yorum yapmaları. Eğer korkup geri gelmek istemeseydim, rahatça dolaşabilir miydim?

Herhangi bir ilaç falan kullanmadığımı da belirtmek istiyorum.

Dusunsel 15-10-2015 03:38 PM

Cevap: İlk Astral Deneyimim
 
Çok güzel bir deneyim uzun yıllar bende uğraştım lucid ve astral ile, aslında lucid ve astral arasında pek bir fark söz konusu değil ruh çıkıp gitmiyor zihninizi mekan ile bağlıyor bir nevi dünya zamanını kırıyorsunuz çıkıp gelememe mevzusu o kadar kolay değil biz aslen ruhuz ve geri gelemez isen neye geri gelemezsin neden geri gelemeyemezmişsinki şöyle düşün sen öldüğünde aslında bütün dünya ölmezmi sen uyuduğun zaman sadece sensindir her insan ayrı bir evren yıldız tozlarından yapılmış insanoğlu yıldızlarda uçabilicekse her riske değer bence

Hayat Kalemi 16-10-2015 08:39 AM

Cevap: İlk Astral Deneyimim
 
Teşekkür ederim. Halâ astral seyahat ile uğraşıyor musunuz?

mesa 16-10-2015 08:54 AM

Cevap: İlk Astral Deneyimim
 
ben geceleri çok uyanıyorum sizler nasılsınız

Hayat Kalemi 16-10-2015 09:18 AM

Cevap: İlk Astral Deneyimim
 
Gece ben de çok uyanırım, yani neredeyse iki saatte bir kalkar geri yatarım.

Hayat Kalemi 20-10-2015 11:41 AM

Cevap: İlk Astral Deneyimim
 
Başka yorumu olan???

Janit 21-10-2015 12:32 AM

Cevap: İlk Astral Deneyimim
 
Bende lucid rüya görmek için çok uğraşıyorum.Kişisel gelişim ile ilgili bazı denemek istediklerim varda o yüzden önemli benim için.Gün içinde yoğun olmadığım zamanlarda sık sık kendime rüyadamıyım diye sorarak lucid rüya görmek için uğraşıyorum.Rüyadamıyım diye sormak artık bir huy haline gelsinki bunu rüyadada yapıp rüyada olduğumu anlayım diye.Yaklaştığım zamanlarda oldu buna.Ancak malesef tam olarak istediğim farkındalığı ve kontrolü sağlayamadım.İsme özel lucid rüya telkini alan veya bu konuda tavsiyesi olan varmı?

Dusunsel 21-10-2015 03:26 PM

Cevap: İlk Astral Deneyimim
 
rüyalarınızı yazdıkça kontrol sağlarsınız


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.