Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Astral Meditasyon ve Ters Düşünme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/617289-astral-meditasyon-ve-ters-dusunme.html)

sanık 05-10-2011 02:29 AM

Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Arkadaşlar hazırlayıp sunan ellerinize sağlık. Çok güzel paylaşımlar bunlar. Ben okudum ve uygulamaya karar verdim. Denedim de. Çıkarımlarım da: Konsantre olmayı başardıktan sonra yavaş yavaş uyuştum ve bir süre sonra neredeyse bedenimi hissetmez duruma geldim(bu konsantre olmakla ilgili olsa gerek), bedenim en hafif halini aldı ve gözlerimi istemdışı kırmaya başladım(tabii gözlerim kapalıyken), bu esnada kulaklarımda çınlama oldu, alnımda bir basınç hissettim, göbek deliğimde de bir basınç hissettim(sanki birşey göbeğimden ayrılıyormuş gibi),garip bir titreme yaşadım, bedenimde ısı düşüşü oldu, en zoru da şu oldu benim için; konsantre yoğunluğumdan dolayı kalbimin atmadığını düşündüm bir an için. Tüm bunlara rağmen gözümün önüne birşey getiremedim herhalde kendimi yukarıya çekemediğim için oldu. Fakat değişik birşey yaşadım, kendimi göremesem de; gözümü açınca bir süre o şekilde herşeyden habersiz uyku dışı bir deneyim yaşadım. Yani uykudaymışım gibi fakat uyumamıştım. Yarım saat gibi bir süre öyle kalmışım. Beni uyandıran da garip, monoton, acılı bir ses oldu, sanki birisi azap halindeydi, çok acı yüklü bir sesti. Kalktığımda bedensel anlamda içimde bir boşluk hissettim fakat iki-üç dakika sonra geçti. Şimdilik bunları yaşadım (paylaşımcı yürekleriniz sayesinde :) ) ve ben de paylaşımlarınızı uygulayıp deneyimlerimi paylaşmak istedim. Bir de önerim olsun: arkadaşlar lütfen içinizde korku, endişe varsa, psikolojik ve-veya bedensel rahatsızlıklarınız varsa başına geçmeyin. Çünkü bunlar bedenin ölümü esnasında yaşanan durumlar. PAYLAŞIMCI YÜREKLERE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

ryan91 21-02-2012 01:15 AM

Astral seyahat hayırlı yolculuklar diler :D

astral seyahat gayet güvenli bi durum. zaten istesekte istemesekte ruhumuz bedenimizden hergece ayrılıyor. farkındalık kazanıp bu durumun tadını çıkarmaktan zarar gelmez.

heaven28 24-06-2013 03:13 PM

astral seyahatle kendi geleceğimize gitmek mümkünmü

sweeet 25-06-2013 07:12 PM

Önce rahatlıkla istediğimiz zaman girip çıkmayı başarsak onu da denerdik. :) Ciddi söylüyorum asla dalga geçme mahiyetli değil. Mekan yolculuğu mümkün ama zamanı bilmiyorum.

selinarosa 19-09-2013 09:54 PM

Tam da çıkış anında kulaklarımda korkunç uğultular olmasa ve kalbim deli gibi atmaktan vazgeçse, astral seyahate rahatça çıkacağım; ama bir türlü bedenimi sakinleştiremiyorum. Gerçekten de bedenimizin bizden bu kadar APAYRI BİR VAROLUŞTA olabileceğini düşünemezdim. Çünkü, ben içimde gayet sakinken, bedenimin BENDEN BAĞIMSIZCA KORKTUĞUNU gördüm defalarca kez... Ama pes etmek yok. Nasılsa uzun zamandır deniyorum ve elbet bir gün bu sorunu da halledeceğim. Dışa doğru çekiliş hissine alışmak da biraz zor, ama olsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 AM.