![]() |
İÇİMDEKİ BÖCEKLER Düngece rüyamda içmde yani karın bölgemde nasıl açıldı ise inceliyorum değişik türde canlı böcekler ve sinekler buldum, aynı anda buyine rüyamda bunları açıklamasınıda yapıyordum, benim içimi kemiren rahatsız eden düşünceler dye yorumluyordum , bu gün bütün gün karnımın böcek olduğunu dandığım kısımlarda acı hissettim halen devam etmekte hemde artarak, hayal abla |
Ynt: İÇİMDEKİ BÖCEKLER ablam ne güzel açıklamışsın.peki bu böceklerin neden orada olduğunu sor kendine ve onlardan nasıl kurtulacağını bunlerın cevapları hep sende, biraz içine dön ve sor hemen cevap bekleme ..ama cevap mutlaka gelir..bundan emin olarak..sorunu sorduktan sonra kendini başka şeylerle oyala ..sorunun cevabı nezaman gelir diye odaklanma..birde ailenden..akrabalarından, veya yakın arkadaşlarından..içsel olarak kırıldığın kişiler varmı bir düşün bakalım..kırıldığın kişilere hak ettikleri karşılığı vermişmisin bir incele..şu anda aklıma başka bir şey gelmiyor..saygılı sevgiler |
Cevap: İÇİMDEKİ BÖCEKLER Mide bulantım ve şiddetli karın ağrın varsa ve bu beline de vuruyosa, apandistin patlamak üzere olabilir. Ciddiyim. Benim ameliyat olduğum 18 gün oldu :) Apar topar yatırdılar acile. Ben de kum döküyom falan sanıyodum. khkh56 |
Cevap: İÇİMDEKİ BÖCEKLER geçmiş olsun uğurcum.umarım biran önce sağlığına kavuşursun...:) |
Cevap: İÇİMDEKİ BÖCEKLER Lucid ise bu gördükleriniz muhakkak bir sorununuz var ve bedeninize geri dönüş sinyalleri olarak görebiliriz. Ayrıca korkularınızı tam yenememiş olabilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 PM. |