![]() |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun Benim rüyalarım 1 ay öncesine kadar hep netti. Ama şimdilerde öyle değil. Düşünüyorum da başımın 15-20cm kadar uzağında bir hoparlör var, onun içindeki mıknatıs sayesinde rüalarım net ise eğer, şimdi neden net değil? Buna pek güvenemedim. Neyse. Bendeki mıknatıs 1cm di en fazla. Ondan mı olmadı diyosun? Lucid olmayı bırak rüyamı bile net hatırlamıyorum :) Bu gece bir kaç mıknatısı bir araya getiricem. 2. denememi de yazarım. Ben teşekkür ederim. |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun denedm bn sabah 5,30 dan sonra uyuyabildm ve hatırlamıyorum hepsini sanırım korktum:)) |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun arkadaslar, ben hic ruya goremiyorum yaa, simdi sizinkileri okuyunca, acaba bir gariplikmi var diye dusunmeye basladim... cunku yataga basimi koyuyorum, bi kac olaydan sonra uyumus oluyorum ve kendime geldigimdede sabah olmus oluyo.. uzun zamandirda gormedim??? niye goremiyorum.. bak simdi :)) suphelendim kendimden.. |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun Alıntı:
|
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun Rüya görürüm ve hatırlarım ama bazen çok yorgun yatarsam derin uyuduğum için değil rüya sabahın nasıl olduğunu hatırlamam..ama mıknatıs işi aklıma yattı bende bu gece deneyeceğim zaten uyarıcı rüyalar görürüm bazı olaylar rüya yolu ile bana günler öncesinde yansır |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun arkadaşlar ben bu mıkntıs olayını 4-5 gündür deniyorum..aralıklarla yapmak lazım dediler ama ben her gün mıknatısla yattım. rüyaların netliği eskisi gibi ama rüyalarımı hatırlama olarak yararı oldu gibi hele ilk gece 4-5 tane rüyamı hatırladım yani. her gün gördüğüm rüyaları hatırladım mıknatısla yatmaya başladıktan sonra...ama henüz lucid olmadı.. |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun Telkinlerden sonra rüyalarda değişim olabiliyormuş.Ben daha çok rüya görmeyebaşladım şahsen :) SmileTr21 in verdiği bilgideki hoparlör örneğini okuyunca aklıma geldi ! Herhangi bi telkini yatakta kulaklıkla dinlediğimizde buna bir artısı olabilirmi ki ? Çok küçük olsalarda kulağımızda iki kulaklık var. Buda bir manyetik alan değilmi sonuçta ? |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun ben mıknatıs 3 kez falan koydum üçündede sabah kalktığımda rüyamı hatırlamıodum ama 3-4 saat sonra gördüğüm bütün rüyalar aklıma geliodu... |
Cevap: Ruyalarınızı %100 Hatırlayıp Net Hale Getirin + Lucid Olun Gördüğüm rüyaları uyandığım an yazıyorum, gece yatmadan önce okuduğumda rüyalarım daha net oluyor. Her gece ara vermeden rüyalarımı okursam rüyamda uçmaya başlıyorum. Lusid rüyayı hangi sıklıkla gördüğümü de yazmayayım, daha sık görmeye çalışıyorum diyelim. :) Lusid rüyaya ilgi duyan arkadaşların "Inception" filmini izlemesini öneririm. İnancınız artar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 PM. |