![]() |
Lucid Ruya Rehberi Yayında Merhaba Arkadaşlar Sizinle Lucid Ruya Rehberini Paylaşacagım Videoyu Bugun Özenler HD Olarak Hazırladım Umarım Yararını Göreceksinizdir. Ayrıca Videoda Kullanılan Müziklerde Psişik Güçlerinizi Arttırıyor Tam Konsantre Olmanızı Saglıyor. Rar Şifresi: lucidruya.forumj.net |
Cevap: Lucid Ruya Rehberi Yayında hemen indirip bakicam tesekkurler |
Cevap: Lucid Ruya Rehberi Yayında allahm dedim ne kdr yakin hissettm kendimi bu olaya. meger yasamisim bende :s imgelemenin dozunu kacirdigim gecelerde uykuya dalmak bile acayp keyfliydi uyanmak istemyodum surekli uyuma istegm vardiii her an her boslugu yeniden hayallerle ruyalara dalmak icin degerlendirir olmustum.. iyiki cabuk farkina vardim . bi de lucidde yasadign acilari hissetmyo olman diye bsy yok:pp en azndan kalp sizisi hissedleblyodu:p fiziksel olarak vuruldugumu bicaklandigimn acisini hssedemesemde en etklisi oldgundan soyluyorum ailemin basina kotu bsy gelip zarar gormesi(ruyadayken) direk beni kalbimden vuruyodu. buda bi nevi aci degilmi?:p guzel paylasimdi 2 kez tsk. edyorm :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 AM. |