![]() |
Lucid rüya ve başlangıç inception filmi Yahoo! Movies on Yahoo! Video En son çıkan Inception (Başlangıç) filmi izleyici rekorları kuruyor. Bu filmin konusu da Lucid rüya yani rüyada farkındalık. Filmi izleyen var mı? Bu şekilde rüyalara hükmedebilsek nasıl olurdu? |
Cevap: Lucid rüya ve başlangıç inception filmi Ben filmi izlemedim, ama fragmanlardan anladığım kadarıyla ilgi çekici bir konusu var. İzleyen arkadaşımız varsa filmi tavsiye edermi acaba? |
BAŞLANGIÇ - INCEPTION Merhabalar. Bu gün Leonardo Di Caprio'nun Başlangıç - Inception isimli filmini izledim. İzlemek isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim. Son derece sürükleyici bir konusu var. Özellikle bilinçaltı konularıyla ilgilenen arkadaşlara siddetle tavsiye ediyorum. |
Cevap: BAŞLANGIÇ - INCEPTION bende dün izledim ve izlediğim en güzel filmlerden biriydi. o kadar çok etkilendimki hemen araştırıp öğreneyim diye buraya girdim :) herkese tavsiye ederim. kesinlikle zaman kaybı değil. ve lucid rüyanın ne demek olduğunu kavramanızı sağlıyo. ancak bi çok insanın aynı anda tek bi kişinin bilinçaltından ve farklı bi kişinin tasarımıyla aynı rüyaya girmesi şüpheli... :) detaylıca izlerseniz ufak mantık hataları bulabilirsiniz. onun dışında harika bi film.. |
Cevap: BAŞLANGIÇ - INCEPTION Ben izlemedim ve çok merak ediyorum. Umarım en kısa zamanda izlerim. :zpzp: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 PM. |