![]() |
astralle izlenen kisi rahatsizlik duyar mi ? selamlar, soyle bir ornek vererek sorumu acik hale getirecegim. mesela biri beni astralle ziyaret ediyor, yanima geliyor, izliyor. ve ben astral seyahat hakkinda hicbir bilgiye bile sahip degilim,ama az cok psisik yeteneklerim var. ben ziyaret edildigim esnada veya ziyaret edildigim gunler boyunca acaip agir haller yasiyorum. bulundugum ortamda degilmisim gibi, baska dunyadaymisim gibi, yanimdaki insanlari unutup yalniz oturdugumu zannedecek kadar bir dalginlik,yorgunluk,halsizlik..sanki kalbim sirtimda atiyormus gibi sirtta bir titreme ve kalp atisi hissi.. butun bunlari astralle ziyaret edildigimde yasamis olabilirmiyim ? cunku ben bu agir halleri yasadiktan bir sure sonra bir arkadasimin boyle bir yetenegi oldugunu bizzat kendisinden duydum.ve ona yasadigim agir halleri anlatip,''yoksa sen beni astralle izledin mi,o yuzden mi ben rahatsizlandim ? '' diye sordugumda cevap alamadim. yani boyle birsey yaptiysa bile soylemez zaten o sahis, biliyorum huyunu. o yuzden cevap alamadim ama o gunden beri hep aklimda bir soru isaretidir bu durum. astralle ziyaret edilen kisi bu tur bir rahatsizlik yasar mi ? simdiden tesekkurler... |
Cevap: astralle izlenen kisi rahatsizlik duyar mi ? Esmas'cım kişinin psişik yetenekleri ve sezgileri güçlü ise, astrale çıkmış birinin yanında olduğunu anlayabilir ama senin dediğin belirtiler yok. Söylediğin gibi rahatsızlıklar yaşamaz normalde kişi. Sevgilerimle... |
Cevap: astralle izlenen kisi rahatsizlik duyar mi ? alakaniz ve cevabiniz icin tesekkurler Elektra ;) peki nasil anliyorsunuz yaniniza geldigini diye sorsam ? :) resmen sezgi mi yani ? o suan burada diye pat diye seziyormusunuz.. yoksa ufacikta olsa belirti halinde ruhsal veya bedensel degisimler falan yasaniyormu ? |
Cevap: astralle izlenen kisi rahatsizlik duyar mi ? Alıntı:
|
Cevap: astralle izlenen kisi rahatsizlik duyar mi ? peki,cok tesekkurler.. sevgiyle ;) |
Cevap: astralle izlenen kisi rahatsizlik duyar mi ? arkadaşlar ben bu enerjiye karşı okadar hassasımkii gecenin bir yarısı aniden gözlerimi açıp odamda birinin enerjisini alıyorum göremiyorum fakat enerjisini hissediyorum hatta nerede durduğunu bana baktığını anlayabiliryorum.yada evde oturup kitap okurken aniden bir enerji sarıyor heryeri..bunu acayip bir şekilde radar gibi algılıyorum hemen. bu nedir sizce ne tür bi yetenektir bilen varmı acepp?? |
Cevap: astralle izlenen kisi rahatsizlik duyar mi ? Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 PM. |