Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   rüyada istediğinizi görmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/6084-ruyada-istediginizi-gormek.html)

cent 19-04-2008 09:33 AM

rüyada istediğinizi görmek

Rüyanızda istediğinizi görmek için basit bir yöntem veriyorum.

Abdestinizi alarak yatıyorsunuz. Uyumadan önce "Ela yalemu men halak ve Hüvellatiyfül Habir" ayetinini okuyorsunuz.Birkaç kez tekrardan sonra
"Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver" deyip yine aynı ayeti tekrar ede ede uyuyorsunuz.

Ben denedim gerçekten gösteriyorlar. Ancak dikkat edilmesi gereken şey abdestli olmak; aksi tatdirde rahmani olmayanlar gelip korkutuyor. Bir de bu işi korkmadan yapmak lazım; çünkü tedirgin yatarsanız yine ismi lazım olmayan arkadaşlar geliyor.

Her iki durumuda yaşadım.Ama dediğimi yaparsanın Gelip rüyada gösteriyorlar

Ayrıca yakında başparmağa yazarak rüyada nasıl göreceğinizi de yazacağım.

(alıntıdır)

kracs 03-06-2008 01:06 PM

Ynt: rüyada istediğinizi görmek

eyvallah. deniycem smiliyface ama parmağa yazılarak yapılan tekniği mutlaka paylaş şimdi benim gibi meraktan çatlayanlar da vardır hani eheue ... smiliyface aa34

kamil5 03-06-2008 03:13 PM

sağol cent . çok güzel bir yazıyı bulmuşsun. araştırmaların okadar çokki hangisini okuyacağını şaşırıyor insan.

acemi-sirine 04-06-2008 02:02 AM

ILGINC sung66

ama deniyecegim, paylasim icin tesekkür alk78

bigci 04-06-2008 02:27 AM

bu ismi lazım olmayan arkadaslar cinlermi :D

kamil5 04-06-2008 03:26 PM

hayır cinlerle bizim ne işimiz olur. musallat etmek istemeyiz. arkadaşın demek istediği görevli melekler. ama başparmak işini merak ettim.

melanie87 21-10-2008 12:38 AM

şimdi korkarak yaparsanız faln dedin korktum bişeler rahatsız edecek diye smil56 bişey demeseydin daha rahat yapardım heralde smil56

sabırlı 19-02-2009 11:47 PM

yaw keşke korkarak yapmayın demeseydiniz biz korkulcak bişey olduğunu düşünmemiştik ki:/ :) şimdi ister istemez tedirgin oldum korku bastı:S ama deneyeceğim çok merak ettim

aquariel 25-02-2009 10:48 PM

Slm cent
korkmayin dedigin icin ben yapmadim. Hiristiyan bir arkadasimda abdest almayi ogrenemedigi icin bu yontemi yapamadi. Simdi parmaga yazi olayini sabirsizlikla bekliyoruz.

esmas 26-02-2009 12:57 AM

Alıntı:

melanie87 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 84542)
şimdi korkarak yaparsanız faln dedin korktum bişeler rahatsız edecek diye bişey demeseydin daha rahat yapardım heralde

arkadasin sozlerine aynen katiliyorum.
ama ben daha rahat yapardim falan demiycem asla denemem artik..

ne gerek vardi ki oyle bir tenbihe.. hayret !

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 AM.