![]() |
Ücretli Astral Telkini Aldım... Arkadaşlar siteden ücretli astral seyehat telkini aldım.Dün ilk defa kullandım.2-3 hafta boyunca sürekli kullanacağım ve sonuçları paylaşacağım.Telkin 10 dklık kısa ama ben sürekli tekrar modunda durduruyorum umarım etkili olur.hoşçakalın.... |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... sonuçlarını merakla bekliyoruz |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... hayırlı olsuuun sevincli |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... uçarsan haber ver hemen :)) |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... Astral seyahat benimde ilgi alanıma giren bir konu... uzun zaman denedim ama bir türlü başaramadım... inşallah sen başarırsın... gelişmeleri yazarsan sevinirim... |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... Alıntı:
|
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... son durum: ellerim ve ayaklarım uyuşuyor.gözlerim kapalıyken birden açılır gibi oluyor.henüz bir değişiklik yok.bakalım... |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... El ve ayaklarının uyuşması iyiye işaret... bedeninden yavaş yavaş ayrıldığının işareti... :) |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... şafak olduğunda üzerinde bi ağırlık varken uykuluyken o hafiflikle kolaylıkla her istediğimde çıkıyorum. sabah çıkmayı deneyin actionsmile |
Cevap: Ücretli Astral Telkini Aldım... henüz başarıya ulamadaım malesef.Yeni bir telkin bkelemekteyim umarım onunla başarırım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |