Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Başkasının Rüyasına Girmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/454193-baskasinin-ruyasina-girmek.html)

ijj10 26-10-2009 10:57 AM

Başkasının Rüyasına Girmek

Diyelim ki luciddeyiz.Başkasının rüyasına girip onunla dalga geçebilir miyiz?
Birde:Lucid i bilincimizin dışına çıkarırsak yani gerçek hayattada lucid gibi her istediğimiz anında olsa süper olur.Ama olur mu bilmem.s45apk

Elektra 02-11-2009 08:45 PM

Cevap: Başkasının Rüyasına Girmek

Alıntı:

ijj10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561041)
Diyelim ki luciddeyiz.Başkasının rüyasına girip onunla dalga geçebilir miyiz?
Birde:Lucid i bilincimizin dışına çıkarırsak yani gerçek hayattada lucid gibi her istediğimiz anında olsa süper olur.Ama olur mu bilmem.s45apk

her istediğimiz anında olmaz malesef. ayrıca başkasının rüyasına giremezsin :))

anexity 05-11-2009 02:50 PM

başkasının ruyasına girmek ile ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. ben ve arkadaşım aynı ruyayı gördük. ikimiz de bir tekneyle denize açılmıştık ertesi sabah sordugumda; bana evet tekneyle açıldık diyerek beni tasdik etti. ve ruyada neler yaşadıysak bir bir hatırlıyordu ve bana söylüyordu ben de onu tasdik ettim kısacası aynı rüyayı aynı gece beraber görmüştük

Elektra 05-11-2009 05:43 PM

Alıntı:

anexity Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569757)
başkasının ruyasına girmek ile ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. ben ve arkadaşım aynı ruyayı gördük. ikimiz de bir tekneyle denize açılmıştık ertesi sabah sordugumda; bana evet tekneyle açıldık diyerek beni tasdik etti. ve ruyada neler yaşadıysak bir bir hatırlıyordu ve bana söylüyordu ben de onu tasdik ettim kısacası aynı rüyayı aynı gece beraber görmüştük

siz sadece aynı rüyayı görmüşsünüz bu bir rastlantı. fakat arkadaşımız başkasının rüyasına girmek mümkün mü diyor? bu mümkün değil!

Abruzzi 05-11-2009 11:01 PM

aslında astral yolculukla mümkün olabiliyormuş denemdim ama rüyalara müdahale bile edilebiliyormuş

Luciddreamer 06-11-2009 03:23 AM

Bahsettiğiniz şey yalnızca astral seyahatte mümkündür.
Lucid rüya yalnızca sizin tasarladığınız bir yerdir. Tecrübeyle sabittir ;)

Meccah 07-11-2009 03:55 PM

Lucid rüya kurgudur bir hayal ürünüdür beynin tasarladığı.Astral için bile görünmeyen bir alemden bahsediliyorsa bence kesin diye konuşulmamalıdır.Ayrıca bu konuların insanlar için rant kaynağı olduğu da günümüzde apaşikardır.

NaturaLLowe 14-01-2010 01:13 PM

AstraLde ßu oLabiLir Ama LucidLe oLmaz.

daLqa 09-02-2010 04:12 PM

lucid hayal alemidir gerçek dünyayı yansıtmaz. Başkasının rüyasına girmek ancak astral seyahatde auraları birleştirerek meydana gelebilir ki çok zor birşeydir. Rüyasına gireceğiniz kişiyle yakın bi duygusal bağınız olması gerek ve kordon bağınızın çok gevşek olması lazım ki uzaklara gidebilesiniz. Eğer profesyonelseniz yapabilirsiniz :) ben sewgiliminin rüyasına girmiştim. ama tehlikeli diyor bazı kişiler auraları birleştirmek.. ondan sonra daha denemedim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM.