![]() |
Belkide Son Adım Arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydan fazla Astral Seyahat çalışmaları yapıyorum.Ruhun bedenden çıkma hissini yaşıyorum fakat bir türlü o sıçramayı yapamıyorum.Vücudum karıncalanıyor,bedenim o kadar ağırlaşıyor ki artık hissetmiyorum , vücudumun bazı kısımlarının havada olduğunu hissediyor, ürperti oluyor fakat bir türlü sıçrayamıyorum.Bu konuda tecrübesi olanlar bana yardım edebilir misiniz?Bundan sonra ne yapmam gerekir?Belki de son adımdayım. Teşekkürler |
Cevap: Belkide Son Adım ben o adımı bile yapamıyorum sen nasıl yapabiliyorsun bizimle paylaşırsan sevinirim |
Cevap: Belkide Son Adım Astral bedenden vazgeçmeden yapılabilecek bir konu değil bence.Öncelikle düşüncelerinizi arındırmanız gerekiyor ve beyninize ve doğal olarak düşüncelerinize hükmedebilmeli ve yön verebilmelisiniz. Bu hususlarda başarı olmadan bedenden bırakın çıkmayı düşüncelerin negatif etkilerinden kurtulmak bile imkansızdır. |
Cevap: Belkide Son Adım Arkadaşlar Artık Bedenimden çıkışlar yaşıyorum :) En önemli etkenlerden biriside yön duygunuzu kaybedin. Meccah arkadaşımızın dediği gibi düşüncelerine hükmetmek çok önemlidir..Yani her halde yönlendirebilmelisiniz..Ve sizlere önerim çalışmaya başlarken konsantrasyon çalışması mutlaka yapın.Böylece çıkış aşamasına gelirken anında konsantrasyon bozulması olmasın.Sorularınız varsa buyurunuz.. |
Cevap: Belkide Son Adım ArkadaşLar 3.Gözünüz Ne Kadar Açıkca O Kadar Çabuk ve Zahmetsiz Çıkarsnız.ßir tanıdğım varr 10 dkada astraLe Çıkyor. |
Cevap: Belkide Son Adım o anki bilincimizle sıçrama korku tedirginlik ve bilinçaltı sayesinde bazen zorlaşabilir acemi olanlar için.. iş sadece beyinde bitiyor gerçekten tüm gücünüzle çıkmayı istemelisiniz ve korkularınızdan arınmalısınız. Teknik falan hikaye :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 AM. |