![]() |
Bir kaç sorum var :S 1. Karabasanın anlamı nedir? Karabasanda bana görünen varlık nedir? Ben rüyalarda insanların daha önce karşılaşmadığı hiçbir şeyi göremeyeceklerine inananlardandım. Mesela rüyamızda uzaylı görüyorsak bile onu muhtemelen daha önceden izlediğimiz bir filmde veya gördüğümüz bir resimde zihnimize imgelemişizdir, bilinçaltı bunu zaman içinde önümüze sunar diye düşünüyordum ama karabasan bambaşka.. :S Allah'tan şu ana kadar tek bir kez başıma geldi ama düşünmek bile yetiyo.. Anneme sordum (kendisi doktor) psikolojik dedi, bi falcıya sordum iyi hissetmeye çalış dua oku dedi.. siz ne dersiniz?? 2. Bazen rüyalarda sorduğum soruların cevaplarını alıyorum.. veya bana öyle geliyor.. Bu mümkün mü?? Geçmişte iletişim kurmak istediğim, bunun için uğraştığım bir insan vardı.. Ama o bana karşı hep kapalıydı, ne hissettiğini ne düşündüğünü tam olarak anlayamıyordum.. Bir gece rüyama girdi ve benimle konuşmaya başladı, durmadan çok hızlı bir şekilde konuşuyordu ben sadece susup dinleyebildim ağzımı açamadım, bir de sarhoş gibiydi kelimeleri yuvarlıyordu.. Çözmeye çalıştım ne demek istediğini ve anladım bana onunla ilgili merak ettiklerimi anlatıyordu.. Tabi ki verdiği yanıtların benim sorularıma kendimce verdiğim yanıtlar olması daha olası ama yine de belki bilmediğim bir şeyler vardır sizden öğrenirim diye eklemek istedim.. 3. Bir sabah arkadaşımın evinde kalırken uyandım, telefonuma baktım şarjı bitmişti, eve gitmeye üşendim ve tekrar uykuya daldım.. Sonra rüyamda eve gittim telefonumu şarja taktım ve ailemi arayıp eve geldiğimi haber verdim.. Bir süre sonra da uyandım uyanana kadar rüya olduğunun farkında değildim ama.. Bu astral seyahat sayılır mı?? |
Cevap: Bir kaç sorum var :S karabasanı bende merak ediyordum. araştırdım sık görülürse bu narkolepsi denilen bir uyku bozukluğu.bu tür sorunu olanların rem uykusuna geçişte bir anormallik oluyormuş; bu da normalde halisinaysona ve kitlenmeye neden oluyormuş. |
Cevap: Bir kaç sorum var :S Aslında Kabasan Dediğimiz NREM derin uyku demektir REM ise uyanıklık ile uyuma arasındadır ve genelde rüyaları bu esnada görürüz,bu esnada gördüğümüz içinde yarı uyanık yarı uyur olduğumuz için sanki rüyayı gerçek hayatınızda yaşıyormuşsunuz gibi sanırsınız ve astralde olduğunuzu sanırsınız. |
Cevap: Bir kaç sorum var :S Karabasan Vücud kontrolünün geçici olarak iflası halinde duyulan tepkimesel korku İnsanın alarm mekanizması genelde ölüme odaklıdır herkes bu yüzden bu ve benzeri tecrübeleri ölüm olarak algılar. Fıtratla alakalı bir hadise. Bu hususta genelde farkındalık veya beyin uyanışı da etkili olur.Zira Rüyalarda kişiler geçici ölümü yaşamıştır zaten. Sabah olduklarında ise Ruhlar eceli gelmediği için bedene iade olunur. Bu farkındalık zamanındaki her hadise sıradan bir hayat yaşayan ve değişim geçirecek olan bedenler için korkutucu birer tecrübe olarak kalabilir. İşte kısaca Karabasan denilen hadise buna denebilir inşallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 AM. |