Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu sabah yaptiğim astral yolculuk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/2114-bu-sabah-yaptigim-astral-yolculuk.html)

hayatimdegisti 03-09-2007 03:11 PM

Bu sabah yaptiğim astral yolculuk

Dün belkide şimdiye kadar yaptiğim en uzun astral yolculuğumu yaptim..
Genelde astral yolculuklar sabah saatlerinde gerçekleşiyor.
Dün çok geç yattım...
Sabaha karşı sırtımda bir baskı hissetim...
Karabasan gibi bir his vardır yaa...
Onun gibi bir şeydi...

Omuzlarımdan sanki bir şey tutmuş bastırıyordu.Arkama dönüp bu nedir diye bakmaya çekindim..Akllıma Sena'nin bahsettiği dev adam geldi dl67

Ancak genelde bu konularda pek korkum yoktur... y789

Endiselenmeyip akisina birakayim dedim...Korkum yok mesajını kendi kendime verdim
Ve beden dışına çıktım...

Görüntüler oldukça netti...Oda da uçtum ondan sonra dışarıda dolaştım...

Astral yolculuğum sırasında oldukça keyif aldım.Normal rüyadan farklı idi ve bilinçli olarak yaptiğim bir şeydi...

Özellikle bu keyifli yolculuğun bitmesini istemediğim için çeşitli taktikler kullandım...

Görüntü bozulmasın tekrar bedene dönmeyeyim diye ani hareketler yapmaktan kaçındım...

Baya bir yeri gezdim aslında çok keyif aldığımı hatırlıyorum ancak şu an net olarak nerelere gittiğimi hatirlamiyorum...

Astral yolculuk diye bir şey gerçekten var mi yoksa bu başka bir şey mi bilemiyorum..
Acaba omuzumda baskısını hissetiğim bir rehber varlık mıydı?Yoksa oda bir rüya hali miydi?
O mu benim astrale cikmami sagladi?
Çünkü yabancı kaynaklarda bu tür rehberlerin astral sırasında yardım ettikleri söyleniyor.
Tabii ki korkmuyorum mesajını vermem de bunda etkili olmuştur... 4897
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...al-sample2.jpg

Konu ile ilgili bir video
HTML-Kodu:

<object width="450" height="404"><param name="movie" value="http://www.uzmantv.com/getswf/drdQVPVqa39" /><param name="WMode" value="Transparent"><param name="allowNetworking" value="all"/><param name="allowScriptAccess" value="always"/><embed src="http://www.uzmantv.com/getswf/drdQVPVqa39" wmode="transparent" width="450" height="404" name="player" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" /></object>

25emel 03-09-2007 05:20 PM

Ynt: Bu sabah yaptiğim astral yolculuk

bedenini gördün mü?

hayatimdegisti 04-09-2007 01:43 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
bedenini gördün mü?

Daha önce ki senelerde yaptiğim astral'de bedenimi görmüştüm.Ancak nedense bu sefer geri dönüp bakma gereği duymadım..

specte 26-09-2007 02:41 AM

benim hiç karabasan deneymim olmamıştı,ta ki dün sabaha kadar..sabaha karsı tüm vücudum kilitlenmiş bi şekilde uyandım daha doğrusu uykuyla uyanıklık arasındaydım..acaba dediğiniz gibi bi rehber miydi??devamını nasıl getiricem bilmiyodum sizin gibi akışına bırakıyım dedim ama yine uyumuşum...

elif2 26-09-2007 06:09 PM

belki biliyorsundur bu siteyi amaben yinede yazayim http://www.astralseyahat.com

bu sitede biraz bilgi var.....

hic tekrar bedenime dönemezsem korkusuda yasamadin mi yani...

ehlirock 27-09-2007 01:23 PM

atakan abim bende bazı yeteneklerın aslında buna yetenek denırmı bılmıyorum ama var bişeyler.yane aslında ılk olarak uyurken bu karabasan dıye nıtelendırdıgımız olaylar gerceklesmeye basladı ve cok sıktı..Sonra bırgun dergı okurken dergının sayfasını elımı deydırmden cevırıdm.suan anlatırken bıle o ankı heyecanı yasıyorum.O olaydan sonra ben arastırmaya basladım.Ben kendımı bu konuda daha cok gelıstırmek ıstıyorum nasıl ne yapabılrıım.Yada nerden baslamalıyım.Biri bana yardımcı olursa cidden cok sevinirim. blissy

specte 27-09-2007 11:39 PM

valla elifcim hiç bedenimden cıkmadım ki..sadece karabasan..hiç bedenime tekrar girme korkusu değil de uyanamama korksu yasadım...

elif2 28-09-2007 02:57 PM

bende hic yasamadim ama bu konuyu cok merak ediyorum..ne bileyim bana ruhun bedenden ayrilmasi bi nevi olum gibi geliyor..biraz urkutucu geliyor yani,yasayanlari zevkle buyuk merakla dinliyorum ama sanirsam yasamak istemem sadanim

turgay0101 28-09-2007 03:36 PM

Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
bende hic yasamadim ama bu konuyu cok merak ediyorum..ne bileyim bana ruhun bedenden ayrilmasi bi nevi olum gibi geliyor..biraz urkutucu geliyor yani,yasayanlari zevkle buyuk merakla dinliyorum ama sanirsam yasamak istemem sadanim

sanırım kötü haberim var Elif sana sen bu olayı yaşadın yaşıyorsun her gece astral seyehat ölüm gibi değildir ya o esnada bir bağ ruh ile beden arasındaki irtibatı sağlıyor ölüm esnasında bu bağ kopuyor zaten ama rüya alemine de giderken ruhumuz ayrılıyor bedenden diye rivayetler var hatta bazen birden düşer gibi oluruz ya işte o ani geri dönüşlerin etkisi diye söyleniyor hismiley

elif2 28-09-2007 03:51 PM

ama senin dedigin rivayet dusun bazen ruyada oyle yerler geziyorum ki oyle bir yer yok .. ben acikcasi ona pek inanmiyorum ... birde su var ki ben bugece abimi gordum hindistandaydik diyelim 44 ama o gece abim ruyada babamla evde goruyor kendini ruhlar gezse herkes ayni seyi gormez miydi ::) bana bu sacma geliyor ama uyumadan ruhun boyle bedeni terk etmesine olabilir diye bakiyorum b456

elif2 28-09-2007 03:57 PM

anaaaa sevincli turgay atakanin verdigi videoyu gormemisim sevincli cok asagiya yazmis yeni seyrettim http://www.uzmantv.com/ruh-bedenden-...at-edebilir-mi

hakliymissin benimde ruhum bedenden ayrilmis khkh56

turgay0101 28-09-2007 03:59 PM

Alıntı:

ama senin dedigin rivayet dusun bazen ruyada oyle yerler geziyorum ki oyle bir yer yok .. ben acikcasi ona pek inanmiyorum ... birde su var ki ben bugece abimi gordum hindistandaydik diyelim 44 ama o gece abim ruyada babamla evde goruyor kendini ruhlar gezse herkes ayni seyi gormez miydi ::) bana bu sacma geliyor ama uyumadan ruhun boyle bedeni terk etmesine olabilir diye bakiyorum b456

şimdi dine girmek istemiyorum ama dayanağım hadistir zaten Atakan abi de yaptığının kesin astral seyahat olduğunu söylemiyor saygılar hismiley

MaviTürkü 13-10-2007 11:17 PM

Alıntı:

canan Nickli Üyeden Alıntı
atakan abim bende bazı yeteneklerın aslında buna yetenek denırmı bılmıyorum ama var bişeyler.yane aslında ılk olarak uyurken bu karabasan dıye nıtelendırdıgımız olaylar gerceklesmeye basladı ve cok sıktı..Sonra bırgun dergı okurken dergının sayfasını elımı deydırmden cevırıdm.suan anlatırken bıle o ankı heyecanı yasıyorum.O olaydan sonra ben arastırmaya basladım.Ben kendımı bu konuda daha cok gelıstırmek ıstıyorum nasıl ne yapabılrıım.Yada nerden baslamalıyım.Biri bana yardımcı olursa cidden cok sevinirim. blissy

dokunmadan sayfayı çevirdiysen ilk olarak telekineziyle kağıt döndürmekle başlayabilirsin mesela. aynı anda astral seyahat denemeleri ve meditasyon.insana ruhunu ve beynini hatırlatan herşey huzur veriyor.biran önce başlamanı tavsiye ederim.

sevgiler..

Alıntı:

tabiki her rüyaya astral seyahat diyemeyiz ama bazıları astral çıkıştır.birde bi yanlışlığı düzeltmek istiyorum, bir gecede abin seninle hindistanada gelebilir .babanla evdede olabilir.ve başka biyerede gidebilir.bunu iki türlü açıklarız:
1-bir gecede birden fazla olay yaşanabilinir.yani farklı yerlerde değişik zamanlarda gidilebilir.
2-astral bedende, ruhta aynı anda birden çok yerde olabilir.örneğin(abdül kadir geylani hazretlerinin aynı anda 40 yerde olabildiği rivayet edilir.

birde astral çıkışlarda ruh değil astral beden çıkmaktadır.

sevgiler..

üç_gömlek 14-10-2007 01:40 AM

bildiğim birkaç şeyi paylaşmak istedim.astralforuma dönmüş gibi olacak burası ama açılmış konu.
4 sene araştırdım ve birkaç şey biliyorum bu konuda.ama işlerimin yoğunluğundan ve yoruculuğundan gerekli eğilimi gösteremedim.ve biraz da korkum vardı.ruhsal güçleri geliştirme teknikleri isimli kitapla tanışınca öğrenmiştim bu olayların varlığını.ve benim zevkle okuduğum o kitaba arkadaşlarım bırakın okumayı elleriyle dokunmaya bile korkuyorlardı.ölürken acaba annelerinin ninnileriyle mi öleceklerini sanıyorlar bilmiyorum ama her insanın zaafı var işte.
1-astral seyahat ve lüsid rüyayla ilgili şeyleri ilgiyle okumaya veya denemeye kalktıktan sonra muhtemelen uykuda astraller hemen başlıyor.yaşadım bunu.ama gerekli zihin açıklığına ulaşamadığımız için tam uyanamıyoruz-hatırlamıyoruz.bizimkiler topluca başka kente ziyarete gittiler.evde yalnız yatıyordum.birden ayağa doğru kalkmaya çalıştım.belden yukarısıyla kalkmıştım ve gözlerim kapalıydı.yani anladım astrale çıkmaya çalıştığımı.ve başka bir gece de kalktım başka odaya bakmıştım gerisini de hatırlamıyorum.
2-para parayı nasıl çekiyorsa,sufi sufiyi nasıl tekkede buluyorsa,astral korku da korkacağımız şeyleri öyle çekiyor.hayatımda devrim yapan gerçek onama.artık ayna karşısına geçince direk başlıyorum onamaya.kendimi seviyorum herkesi seviyorum.ama astral seyahat yapmak istiyorsanız şuna dikkat edin bence.depresyonda mısınız değil misiniz?içteki psikolojik sorunlar veya sıkıcı hayattan dolayı astral ortama kaçma gibi istekler olabiliyor,ölmek isteme de.ve depresyon gibi rahatsızlıklardan kurtulunca astral isteği de kalmayabiliyor.yani yaşamın değerini anlamaya ve birşeyler yapmaya başlıyoruz.
3-bir arkadaşa sormuştum.kısaca özetleyim konuyu.mesela siz uyuyorsunuz.arkadaşınız astral planda fizik bedeninizin yanına geliyor.bu durumda bazen astral bedeniniz fizik bedene çok yakın ama gözleri açık sağı solu seyrediyor olabiliyor.veya astral beden yüzlerce km uzaklarda aval aval geziyor.arkadaş astral bedeni bulmak için önce fizikin yanına geliyor.kordonun diğer ucunu düşünüyor ve anında diğer uçta yani astral bedenin yanında oluyor.bu esnada misal astral bedeniniz göl kenarında dolaşıyor.arkadaş da geliyor sizinle konuşuyor.uyandığınızda ziyaret edilen kişi seni bu gece rüyamda görmüştüm.ofiste çay içiyorduk diyebiliyor.ama görüşme oluyor.
4-ruh mudur değil midir bilmiyorum.ben ruh olduğuna inanıyorum.yıllarını bu konuları araştırmakla geçirmiş kişilere saygım büyük.
5-eğer deneme yapmakla uğraşamam diyorsanız telekinezi tam size göre bir tekniktir.anında görüntü.önce uzun uzun ve başrol oyuncu olduğunuz rüyalar başlıyor.net olarak hatırlanıyor.lüsid rüyalar ve astral seyahatler başlıyor.iki haftada olabiliyormuş.ben bunu da devam ettirmedim.her oluktaki suyun tadına baktım en güzel suyun peşindeyim dostlar.
6- şu video harika.bu sitede de görmüştüm.
http://www.youtube.com/watch?v=dX2Cwt__Dvw
kız yan odaya bakınca bir yaratık görüyor.muhtemelen bilinçaltına yerleşmiş ürkütücü bir görüntü.
7-tüm bunları okuduktan sonra korkup da uyumamaya çalışırsanız kendinizi en zor ihtimalle astrale daha çok yaklaştırırsınız.en yakını da karabasan hali.sonuçta çekim yasası.beyin düşündüğü şeyi çekiyor ve düşüneceğimiz şeylere dikkat etmeliyiz.free.relax.
8-astral seyahatin anasitesinden astralgruba üye olabilirsiniz.emin olun çok değerli ve bilgili insanlarla dolu orası.her sorunuza yardım ediyorlar.ama deneyimlerinden fazla bahseden yok.gelişimi yavaşlatıyormuş sanırım.ve bir şey daha.ileri fizik (halk arasında metafizik) ile ilgilenen insanlardan herkes korkuyor.ama emin olun en zararsız ve sevecen insanlar ileri fizikle ilgilenen insanlardır.bu konularla gösteri-show ve ilgi çekmek için ilgilenmedikleri sürece.çünkü kötü düşünmenin kötü sonuç doğuracağını bildiklerinden daima iyilikseverdirler.ve bu konularla ilgilenirseniz hiç kimseye bahsetmeyin.kafayı yemiş demeye başlarlar.alay ederler.yaptığınız her hatayı bu konulara bağlarlar.ve de dinle alakası olmadığı halde dinci deyip alay ederler çoğu.
büyük ilgimi çekerdi bu konular.ama vardığım şimdiki noktada kuantum,tasavvuf,sizden öğrendiğim eft konularıyla ilgileniyorum.bu site paha biçilmez bir cevher.her birinizden öğreneceğim çok şeyler var.ilk fırsatta tavsiye ettiğiniz mürüvvet muratın eft kitabını alacağım inşallah.

her türlü eleştiriye açığım.yanıldığım noktalar varsa affedin ve düzeltin.çok sevinirim.

ehlirock 06-11-2007 02:26 PM

üç gömlek yazdıklarını okudum.Astral seyehatı denedim.Ama çok korkuyorum kendi bedenimi görünce de cok korkacagımı biliyorum.Akılımı yitiririm diye korkuyorum sacma ama sad456 neredeyse bu karabasan denen sey hergün olmaya başladı.omuzlarımdan itiyor sanki...birde astral seyehati yapmak için nü olmak yani üstümüzde hiçbirseyin olmamasımı lazım...

üç_gömlek 06-11-2007 06:27 PM

canan ben bu işin üstadı değilim.yazdıklarımı kendim bi okuyunca sanki üstad üslubuyla yazmışım gibi geldi bana.özür diliyorum bunun için.ben depresyon döneminde bu konuyla ilgilenmiştim.yani hiçbirşeyi sevmediğim zaman kendim bir kaçış yolu olarak görmüştüm astral yolculukları.ama hala bi deneme isteği var da gerekli zahmeti gösteremiyorum.bu siteye de astral korkumu yenmek için girmiştim.ama tüm korkularım ve fobilerimden kurutlunca astral isteğim de kalmadı.benim için sevmediğim ortamdan kaçış yoluymuş astral isteklerim.ama direkt çıkış yapmak istiyorsan bir an önce telekineziye başla derim.hemen enerji seviyesi artıyor ve sana farklı deneyimler yaşatıyor.astral grup var.buraya yazmak yasak mı bilmiyorum ondan yazmıyorum grubun adresini.
ha bi de bu siteyle tanıştıktan sonra da artık çok şeyi daha iyi farketmeye başladım.zaten astralde gibiyiz bu dünyada.herkes enerji ne de olsa.karabasan yaşıyorsan valla bilmiyorum da eft yaparsan geçer mi acaba karabasan korkun?
eft ile ilgilenenler ne düşünür bu konuda görüş belirtseler öğreniriz.

ehlirock 07-11-2007 11:06 AM

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
canan ben bu işin üstadı değilim.yazdıklarımı kendim bi okuyunca sanki üstad üslubuyla yazmışım gibi geldi bana.özür diliyorum bunun için.ben depresyon döneminde bu konuyla ilgilenmiştim.yani hiçbirşeyi sevmediğim zaman kendim bir kaçış yolu olarak görmüştüm astral yolculukları.ama hala bi deneme isteği var da gerekli zahmeti gösteremiyorum.bu siteye de astral korkumu yenmek için girmiştim.ama tüm korkularım ve fobilerimden kurutlunca astral isteğim de kalmadı.benim için sevmediğim ortamdan kaçış yoluymuş astral isteklerim.ama direkt çıkış yapmak istiyorsan bir an önce telekineziye başla derim.hemen enerji seviyesi artıyor ve sana farklı deneyimler yaşatıyor.astral grup var.buraya yazmak yasak mı bilmiyorum ondan yazmıyorum grubun adresini.
ha bi de bu siteyle tanıştıktan sonra da artık çok şeyi daha iyi farketmeye başladım.zaten astralde gibiyiz bu dünyada.herkes enerji ne de olsa.karabasan yaşıyorsan valla bilmiyorum da eft yaparsan geçer mi acaba karabasan korkun?
eft ile ilgilenenler ne düşünür bu konuda görüş belirtseler öğreniriz.

Evet eft ile ilgili bir kitap siparişi verdim bile...telekinezi dersen ohoo ben ona coktan basladım.Oda aslında hiç zahmet çekmeden oldu.Dergi okurken derginin sayfaları kendinden çevrildi.Ben dokunmadım bile.Zaten bu olay gercekleştikten sonra ben parapsıkolojiye merak sardım..Ama senin şu videonu izleyemiyorum neden??

üç_gömlek 07-11-2007 10:57 PM

Evet eft ile ilgili bir kitap siparişi verdim bile...telekinezi dersen ohoo ben ona coktan basladım.Oda aslında hiç zahmet çekmeden oldu.Dergi okurken derginin sayfaları kendinden çevrildi.Ben dokunmadım bile.Zaten bu olay gercekleştikten sonra ben parapsıkolojiye merak sardım..Ama senin şu videonu izleyemiyorum neden??
[/quote]

o videonun aynısını sitenin başka bi sayfasında görmüştüm sanki.youtube den astral yazıp arat çizgi filmlisi bile vardı.

jaunty 07-11-2007 11:23 PM

kafam karisti. dusun peki ne faydasi var bu astral seyahatlerin.sakincasi varmi? faydasi ne? dolasinca noluyor?
sorularim komik olabilir kusura bakmayin öğrenmeye çalisiyorum..
cok önceden ruyamda uzuuun bir uçuş yapmiştim..bilmediğim bir sehrin tepesinde tipki kus gibi..
içimde bir güc vardi tarif edilmezdi yukselmek isteyince yükseliyor inişlere yumusakca geciyordum.huzurluydum..hafiftim.
uyaninca bile sanki hep kendimi istesem uçabilecekmiş gibi hissettim bir muddet.tekrar uyumak istedim zaten hemen.. ttli3
bedenimi filan gormedim ama kalktim ve camdan cıktım onu hatirliyorum nasil dondugumu de hic hatirlamiyorum..
zaten 1 kere oldu..
bu astral seyahatmi?
eger seyahat boyle bişeyse meditasyon gibi rahatlatici bir etkisi olsa gerek.
sapkal89

ehlirock 08-11-2007 11:05 AM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
kafam karisti. dusun peki ne faydasi var bu astral seyahatlerin.sakincasi varmi? faydasi ne? dolasinca noluyor?
sorularim komik olabilir kusura bakmayin öğrenmeye çalisiyorum..
cok önceden ruyamda uzuuun bir uçuş yapmiştim..bilmediğim bir sehrin tepesinde tipki kus gibi..
içimde bir güc vardi tarif edilmezdi yukselmek isteyince yükseliyor inişlere yumusakca geciyordum.huzurluydum..hafiftim.
uyaninca bile sanki hep kendimi istesem uçabilecekmiş gibi hissettim bir muddet.tekrar uyumak istedim zaten hemen.. ttli3
bedenimi filan gormedim ama kalktim ve camdan cıktım onu hatirliyorum nasil dondugumu de hic hatirlamiyorum..
zaten 1 kere oldu..
bu astral seyahatmi?
eger seyahat boyle bişeyse meditasyon gibi rahatlatici bir etkisi olsa gerek.
sapkal89

İnsanlar bazen farkında olmadan astral yolculugu gerçekleştiriyor.Ve sende de oldugu gibi bazen rüya zannediliyor.Astral yolculugun elbetteki bi zararı yok.Faydası ne derden hmm...Ben Başka boyutların olduğuna inanıyorum thumbsanim
Yani düşünsene astral bedenlerin yaşadığı bir araya geldiği bi yer dusun

teoman13tr 03-02-2008 02:52 AM

arkadaslar aslında astral seyehat ve lucid rüya hakkında hiç bir bilgim yok ama dün yaşadığım inanılmaz deneyimi aileme anlatıp, beklediğim 'delirmiş bu çocuk' ifadesini aldıktan sonra arayıp bu siteyi buldum kısaca hemen deneyimimi paylaşayim..
bedenimin,yatarken bulundugum pozisyonun tamamen farkındayim.bedenimi yatagımda bırakmış, sanki ruhumla seyehat ediyorum uçuyorum. hem de yonunu ben belirliyorum, işin beni mest eden kısmı müthiş bir zevk alma hali uçmanın verdigi keyiften alakasız olarak(en iyi orgazmını al 1000 le çarp).ve kendime sorular sorup, cevaplar verebiliyorum bu nasıl bir keyif, kesin birisi uyuşturucu verdi beni uyuşturucuya alıştırıyor paranoyaları bir yandan, neler oluyor sorularının cevabını arıyorum. müthiş bir keyif-zevk,bedenin verdiği yukten sonsuza kadar kurtulmanın,uçmanın ve en önemlisi istediğin yere gidebilmenin verdiği özgürlük yani inanılmaz bir deneyim.. cümlelere dökmek zor özetle bedenin uyudugunun farkındalığında olma ve özgur bir ruhla seyehat etme hali. ve yaşanan herşeyin farkındalığı bu lucid ruyamı astral seyahat mı bilmem ama üzerine gidip tekrar yapmam lazım.

MuminOKAN 02-06-2008 01:28 PM

arkadaşların anlatılan teknikleri uygulayarak bir kaç akşamdan beri denememe rağmen çıkış sırasında başım feci şekilde ağrıyor.genelde alın kısmım, bu baş ağrısı yendiğim sırada odamda mobilyalarda çıtırtı sesi geliyor. dusun ki normalde çıt çıkmayan oda... tırsıyorum utananadam

akabinde bir kaç deneme daha yapıyorum. çıtırtı kısmına yine geliyorum. geç vakit olduğu için tırsıpğ iptal ediyorum. ama deneyeceğim. durmadan...

suzzy 02-06-2008 01:37 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşların anlatılan teknikleri uygulayarak bir kaç akşamdan beri denememe rağmen çıkış sırasında başım feci şekilde ağrıyor.genelde alın kısmım, bu baş ağrısı yendiğim sırada odamda mobilyalarda çıtırtı sesi geliyor. dusun ki normalde çıt çıkmayan oda... tırsıyorum  utananadam

akabinde bir kaç deneme daha yapıyorum. çıtırtı kısmına yine geliyorum. geç vakit olduğu için tırsıpğ iptal ediyorum. ama deneyeceğim. durmadan...

khkh56 ya sorma gece evdeki çıtırtılar benide delirtiyor... dusun bırak astrali seyahati...normal reikilerimi bile yaparken

(genelde gece tercih ediyom)çatur çutur sesler geliyo... b456 ay çıldıicem..sonra beklede uyku gelsin...

yandaki hor hor.. kizgin1 ben sinir...

Belgin ∞ 02-06-2008 02:22 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

arkadaşların anlatılan teknikleri uygulayarak bir kaç akşamdan beri denememe rağmen çıkış sırasında başım feci şekilde ağrıyor.genelde alın kısmım, bu baş ağrısı yendiğim sırada odamda mobilyalarda çıtırtı sesi geliyor. dusun ki normalde çıt çıkmayan oda... tırsıyorum utananadam

khkh56 ya sorma gece evdeki çıtırtılar benide delirtiyor... dusun bırak astrali seyahati...normal reikilerimi bile yaparken

(genelde gece tercih ediyom)çatur çutur sesler geliyo... b456 ay çıldıicem..sonra beklede uyku gelsin...

yandaki hor hor.. kizgin1 ben sinir...

khkh56 suzzy öldürdün beni gülmekten.
Bende hala korkuyorum bu astral olayından.Çok denedim ama korkum ağır bastığı için gerçekleşmedi sanırım.bende gece tercih ediyorum reikiyi bu çatçut sesler önceden de çok oluyodu zaten ama geçen gece odamdaki ampul yandı söndü 1 2 saniyeliğine.Tam uyumak üzereydim ki kalktım.
Aslında bu kadar korkmasam deneyimlemeyi çok istiyorum astrali ama olmuyor işte.

peacemaker 15-06-2008 05:40 PM

Alıntı:

smiliyface o çıtırtı olayını bende yaşıyorum bazen smiliyface . astral denerken değil belki ama enerjimi yükseltirken,titreşimim arttığı sıralarda oluyor banada.Belki tesadüf belki de herşeyin enerjiden oluştuğunu düşünürsek bir çeşit etkileşimdir smiliyface

peacemaker 15-06-2008 05:53 PM

bir de astral seyahatle ilgili okuduğum bir kitapta şunları söylüyordu; karabasab zannedilen şeyin esasında astral bedenimizin fiziki bedenimizden ayrı olmasıdır.yani şey gibi düşünün üst üste bindirilmiş iki aynı şey var ama bunların tam yerine oturmaması gibi.astral bedenimizle hareket etmeye çalışıyoruz ve gergin ve korkulu olduğumuz için ne ayrılabiliyoruz bedenimizden, ne de bedenimize dönebiliyoruz.sakinleşince uayndığınızı görürsünüz.Yani bence karabasan diye bişiy yok ;) haa ruhani bir rehber konusu tamamen ayrı.karıştırılmasın.Sevgiler...

manyaklik 27-06-2008 01:50 AM

bende çalışmlar yapıyorum ama bakalım ... hismiley

yaprakk 27-06-2008 11:34 AM

Benim 2 tane çok ilginç rüyam oldu.aktarayım...

1.Bedenimden çıktığımı görüyorum.Resmen şehri turluyorum.serinliği falan da aynen hissediyorum.Sonra geri dönüp bedenime girdiğimi görüyorum ve o an uyanıyorum.(çok gerçekçiydi.)

Anneme anlattığımda,sadece rüyadır dedi ama çok gerçekçiydi.

2.Hayatımda duymadığım kadar güzel bir müzik eşliğinde bedenimde ayrılıyorum(adete kayıyor yada çekiliyor gibiyim.) büyük bir rahatlama oluyor.Bir yandanda dua ediyorum.lütfen şimdi ölmek istemiyorum diye! BU da çok ilginçti dusun

akaybrl 28-06-2008 02:44 PM

Hocam bende benzer bi olay yaşadım ve hazır konusu açılmışken anlataym kısaca
Rüyamda araba kazası yapıyorduk ve sadece ben ölüyordum ondan sonrası çok farklı bir boyut kendimi öldüğüme inandırmmıştım ve yatakta yatarken birden
ruhumun çekildiğini hisstettim bu çok kötü bir duyguydu çünkü parmak uçlarıma kadar kemiklerimin arasından çekilip yukarı doğru gittiğini hissediyordum yukarı kalkarken sırtım yere bakıyordu havadayken bedenimi düzelttim ,aşağıda kendimi görüyordum burnum ve kulaklarım ilk dikkatimi çekti sonra yatış pozisyonuma baktım, artık tamamen öldüğüme inanmıştım ve öbür odaya annem ve babamı görmeye gittim .Komik gelebilir kapıyı açmak yerine kapıdan geçmeye çalıştım ama olmadı kapıyı açarak içeri girdim annemin ve babamın yanına indim yaklaşık bir 2-3 dakika onları seyrettim sonra annemi uyandırmaya karar verdim çünkü ne olacağını bilmiyordum belki benim kısıtlı bir zamanım vardı bu onlrı son görüşümdü annemi seslenerek ne kadar denesmde kaldıramadm temas etmeye çalıştım oda işe yaramadı, kendi kendime ruhumla konuşuyordum sen öldün onlar kalksa bile seni göremicekler odama gittim ve annemin yanıma gelmesini bekledim tek ypmaya çalıştığım annemin beni ölmüş olarak yatakta yatarken gördüğünde onun yanında olmaktı ama başaramadım koltukta uyumuş kalmışım sabah kalktığımda yaşıyor olduğuma inanamadım belkide yüz kere şükrettim bunun için. Birazdan annem yanıma geldi hiçbirşey söyleyemedim yüzüne gözlerim doldu ve ona sarıldım..

manyaklik 30-06-2008 02:35 AM

geçen gece astral yapmaya çalışırkene uykuya dalmışım ve ardından çok garip bir rüya gördüm birkaç yıl öncesine gitmiştim ve çok farklıydı hem çok gerçekçi hem de şaşırtıcı .. tam karar vermiştim madem geçmişe döndüm ve hayatı yeniden yaşayacağım hatalarımı düzelteyim ve daha gzl bir hayat yaşıyayım biraz zaman geçti uyanmışım... şukadarını söylüyeyim sanki farklı bir boyuttu ve neredeyse uzunca bir zaman yaşadım ... sevgilerle hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 AM.