![]() |
Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir??? Bundan 2 sene önce hasta olan büyük teyzemi rüyamda görmüştüm.(Tabi zamanlar durumunun ağırlaştığından haberim yoktu. Rüyam da ,büyükteyzemin oğlu teyzemin durumunun ağırlaştığını haber verdi.Ve uyandım.Sabah ezanları okunuyordu. Ama rüya deyip geçtim ve pek umursamadım. Akşam 20.00 'a doğru içime sıkıntı girdi... Sonra birden telefon çaldı.Ve kötü haber! büyük teyzem 20.00 'da vefat etmiş. Ya resmen şoka girdim.Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım:(( Eklemem gereken bir şey daha var,hemen hemen herkesin rüyasına girmiş büyük teyzem...(Ben onu çok seviyorum...Ve çok özledim..) |
Ynt: Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir??? insanın hayatında çok şey oluyor mesela ben eger bir felaketle bir kazayla bir tehlikeyle karşılaşacaksam içime bir sıkıntı girer hissederim hemen dua ederim kendimi huzurlu hissedecegim yerlere çekilirim dış ortamdan biraz kendimi soyutlarım, hatta bu konuda bir kaç samimi arkadaşıma bahsettim alaya alır gibi güldüler ama bi kaç şey yanlarında gerçekleşince şimdi bana çok şaşırıyorlar, yani bazı insanlarda gercekten yaratıcnın vergisi heralde sezgiler güçlü oluyor aslında güzel bir şey bence bu durumdan endişe etmeyin tam tersi ( bu hissi size uyandırabilecek hissettirebilecek bir şey var o da Allah onda baska hiç bir şey gelecegi bilmiyor çünkü ) ,dua edin size böyle bir şeyi verdiği için bir lütuf olarak kabul edin şükredin benim gibi smiliyface |
Ynt: Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir??? Alıntı:
Mesela eski erkek arkadaşımla ilgi de böyle bir şey oldu.Onu çok seviyordum fakat huzurum yoktu. Bir gün buluşacaktık onunla,ben hazırlandım süslendim falan...Tam buluşma saati yaklaştığında içimde bir huzursuzluk oldu...Ve o günde ayrıldık.Ama çok iyi oldu... Sanki bir güç beni koruyor... |
Ynt: Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir??? Böyle bir olay bende de oldu ama şöyle geçen yıl ananem hastanede yatıyordu ama ölümü bekleniyordu herkesle helalleşiyordu kurtulamayacağı kesindi neyse hastaneye yattıktan bir hafta sonra çarşamba günü uyuyorum rüyamda duvarda bir saat var yuvarlak saatin içinde çakıl taşları ne demekse ? sonra o çakıl taşlarının üzerinde de ananemin renkli resmi ..Rüyamda bir şey oluyor saat bakıyorum o saatin saniyesi gittikçe yavaşlamaya başladı 47. sn geldiğinde ananem sanki bir şey görmüşte korkmuş gibi resimde gözleri çok açılmıştı resmi solmaya başladı ve siyah beyaz oldu.... sonra telefonun sesine uyandım Annem serkan Ananen az önce öldü dedi insan tuaf oluyor bu dünya çok gizemli kim bilir daha neler yaşayacağız yada bazılarının dediği gibi aslında Allah katında herşey yaşanmış ve bitmiştir bazı rüyalar o yaşanmışlıkların tekrarımıdır bilemiyorum beni aşan bir soru |
Ynt: Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir??? beni de geçn aylarda en çok şaşırtan şey şu oldu. bir gece rüyamda tatil yerinde olduğumu gördüm. denizde boğulmak üzereydim ve bir turist beni kurtardı. turist bir rus turistmiş ve adı da ivanmış(nerden estiyse) bikaç ay sonra bir düğün için istanbula gittim ve kuzenimin rus bir arkadaşıyla tanıştım. çocuk rustu ve adı da ivandı smil56. ben "bunun bir anlamı olmalı" diye düşünmüştüm. acaba aramızda bişey faln mı olacaktı? (şeker bi çocuktu laf aramızda:) ama pek bişey olmadı. sanırm sadece tanışacağımızla ilgili bi rüyaydı. ama bazen bana oluyor. mesela euro 2008 maçlarında 2 gece önceden türkiye almanya maçını 3-2 gördüm ve sıkıntıyla uyandım. kimin yendiğini hatırlamıyodum rüyamda ama kendi kendime "yıldız futbolcular da oynayamıyor herhalde o kdr çok gol olmaz maçta" diye düşünmüştm. aynen çıktı çok şaşırdım. |
Ynt: Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir??? Alıntı:
|
Ynt: Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir??? evt sanırım haklsıın. uyardığın için saol. çünkü gerçektende anlatmaya başladıktan sonra bir daha öyle rüyalar görmemeye başladım. bir daha anlatmayacağım:) ama bazen insan çok şaşırıyor ve büyük bir anlatma isteği duyuyor utananadam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM. |