Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Araba Kullanma Korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/araba-kullanma-korkusu/)
-   -   araba kullanma konusunda yardım istiyorummmmmm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/araba-kullanma-korkusu/5952-araba-kullanma-konusunda-yardim-istiyorummmmmm.html)

sidorf 15-04-2008 09:25 AM

araba kullanma konusunda yardım istiyorummmmmm

herekze mrb...2002 yılında ehliyetimi aldım ama köy yolunda yapılan sınavla aldım ehliyetimi trafik bilgisi sıfır bi şekilde.ehliyetimi aldım ama arabamız yoktu ehliyetim sadce cüzdanımda gezdi.geçen sene nisan ayında araba aldık.yavaş yavaş öğrenmeye başlıyordum şehir içine çıkmaya falan...derken ankaraya atşındık ankara trafiğini gözümde öyle bir büyüttüm kii bi korku oldu.yine ama eşimle birlikte sakin saatlerde çıkmaya başladım ..benim tek sorunum vites dedim ve 1 ay olmadı daha otomatik vites sıfır araba aldık.bu seferde araba sıfır hadi vurursam çarparsam ben kullanamıyorum korkusuna kapıldım.artık kendime sinir olmaya başladım herkez arabası olsun ister benim sıfır araba tam 1 aydır kapının önünde yatıyor.bnde belediye otobüslerinde sürünüyorum..ne acı demii.. ..nolur yardım edin bana..işte,yatarken,otobüsteyken hep araba kullanıyomuş gbi yapıyorum ama arabaya bindiğimde bi şey çöküyo bana..valla arabayı kullanmadan eski

heal 15-04-2008 10:10 AM

Ynt: araba kullanma konusunda yardım istiyorummmmmm

Kendin de söylüyorsun aldığın eğitimin eksik olduğunu, şehir içi kursu almadan bir çok kişi büyük kentlerde zaten trafiğe çıkamıyor. Ve ortalama 10- 15 saatlik bir eğitim de normal bir insan için yeterli. Normal bir insan dedim çünkü 50 yaşından sonra ehliyet alanlar var ve 40 saatte onlar bile kullanabiliyor. Reflekslerin yavaşladığını ve öğrenmenin da daha güç olduğunu da kabul etmek gerek o yaşlarda. Ben 10 dersten sonra iş nedeniyle mecburen kullandım. Bir de kendini zorlaman gerek. Otobüse atlayıp gitmek en kolayı. Kolaya kaçtığın için de bu oluyor. Önce kursa git sonra da işe gidiş yolunun en sakin olduğu saati bul. Biraz erken git gerekirse işe. Yolu öğrenince en kalabalık saat bile olsa kullanırsın. Çukurundan ara sokaklarının girişlerine. Sonra o yolda en çok giden kişilerden biri olduğunu bilmek sana güven verecektir. iyi şanslar. Unutma korktukça daha kötü kullanırsın. Dikkatli kullanmakla ürkek kullanmak farklıdır.

shamanic 15-04-2008 01:08 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar hoşgeldin yanımıza sidorf...

http://img62.imageshack.us/img62/9090/bloem479wy.gif

bu konuda başarı kazanmış pek çok arkadaşımız var..
eminim kısa süre içerisinde sende bize güzel haberlerini duyuracaksın...

telkinleri dinleme önerilerimiz için..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/

ücretsiz telkinlerimizi indirmek için..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/

araba kullanmak ile ilgili özel telkin yapılmakta..
bunun için atakan beye özel mesaj atarak bilgi edinebilirsin.. (hayatimdegisti rumuzlu )

sevgiler.. hismiley

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar.. hismiley

aşağıdaki linkleri kullanarak atakan beye özel mesaj atabilir konuyla ilgili olarak bilgi alabilirsin..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml;sa,summary

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...pm;sa=send;u=4

pisimbat 15-04-2008 01:39 PM

Alıntı:

sidorf Nickli Üyeden Alıntı
herekze mrb...2002 yılında ehliyetimi aldım ama köy yolunda yapılan sınavla aldım ehliyetimi trafik bilgisi sıfır bi şekilde.ehliyetimi aldım ama arabamız yoktu ehliyetim sadce cüzdanımda gezdi.geçen sene nisan ayında araba aldık.yavaş yavaş öğrenmeye başlıyordum şehir içine çıkmaya falan...derken ankaraya atşındık ankara trafiğini gözümde öyle bir büyüttüm kii bi korku oldu.yine ama eşimle birlikte sakin saatlerde çıkmaya başladım ..benim tek sorunum vites dedim ve 1 ay olmadı daha otomatik vites sıfır araba aldık.bu seferde araba sıfır hadi vurursam çarparsam ben kullanamıyorum korkusuna kapıldım.artık kendime sinir olmaya başladım herkez arabası olsun ister benim sıfır araba tam 1 aydır kapının önünde yatıyor.bnde belediye otobüslerinde sürünüyorum..ne acı demii.. ..nolur yardım edin bana..işte,yatarken,otobüsteyken hep araba kullanıyomuş gbi yapıyorum ama arabaya bindiğimde bi şey çöküyo bana..valla arabayı kullanmadan eski

ben ehliyetimi 1986 aldım ozamanlar kurslar yoktu bir hoca tuttum öğretsin diye bziim burdaki köy yolarında çalıştık 10 ders kadar 10 saat yani
ama üstümde tedirginlik vardı yinede araba kullanmayı çok seviyordum ama beceremiyordum işte
istanbula gittiğimde yollarda araba kullananlara bakıyordum 70-80 yaşlarında kadınlar çatır çatır kullanıyordu bende yaparım dedim dikkat ve istekle başardım haa ilk zaömanlar korkmadımmı ewt korktum ödüm patladı ama başardım çünki araba kullanmak bana özgürlük veriyordu ben arabaya hükmediyordum o bana deil ,biraz çaba ile başaracağına eminim inatla her boş vaktinde önce sakin zamanlarda sonra kalabalıkta araba kullan ilk zamanlar 1 ay kadar yanında birisi olsun araba kullanan
benim diyeceklerim bunlar
kolay gelsin

sidorf 22-04-2008 08:42 AM

mrb arkadaşlar..üye olalı 10 günü geçmedi galiba.biliyosunz benim sorunum arabamı kullanamamktı.korkmaktı.burda sürekli kendine güven cdsi dinliyorum.bilmiyorum ama gerçekten bana bi geven geldiiiiii u859

BuberisK 22-04-2008 10:22 AM

ilk önce hayırlı olsun, Allah kaza beladan korusun, sendeki normal bir durum bende ilk sürdügümde çok tedirgindim, kasıyordum kendimi, 2 hafta şehirde gezseniz bütün tedirginlik, güvensizlik biter. arabanızda park sensörü varsa size çok yardımcı olur. yoksada taktırmanızı öneririm.

sidorf 22-04-2008 10:59 AM

Alıntı:

BuberisK Nickli Üyeden Alıntı
ilk önce hayırlı olsun, Allah kaza beladan korusun, sendeki normal bir durum bende ilk sürdügümde çok tedirgindim, kasıyordum kendimi, 2 hafta şehirde gezseniz bütün tedirginlik, güvensizlik biter. arabanızda park sensörü varsa size çok yardımcı olur. yoksada taktırmanızı öneririm.

arabamın park sensörü var göstergeli.vitesde otamatik.gerisi bana kalıyo.allahım inşaah tek başıma kullanmaya başlarımmm s456

creeat 22-04-2008 11:51 AM

Alıntı:

sidorf Nickli Üyeden Alıntı
mrb arkadaşlar..üye olalı 10 günü geçmedi galiba.biliyosunz benim sorunum arabamı kullanamamktı.korkmaktı.burda sürekli kendine güven cdsi dinliyorum.bilmiyorum ama gerçekten bana bi geven geldiiiiii u859

tebrik ederim. kazasız belasız kullanmanı dilerim..

sidorf 06-05-2008 09:43 AM

arkadaşlarrr 5gündür tek başıma trafiğe çıkıyorummm.... derty derty

heal 06-05-2008 09:54 AM

super Tebrikler, kendine güven yeterli, dikkatli olmak bir refleks haline gelecek bir süre sonra. Ozaman daha rahat kullandığını farkedeceksin. Rahat ol, kazasız belasız.

shamanic 06-05-2008 03:38 PM

tebrik ederim sidorf cum.. 25889

http://img255.imageshack.us/img255/2...71ebgi8gb5.gif
iyi ve keyifli sürüşler dilerim.. thumbsanim

bu güzel haberini bizlerle paylaştığın için teşekkürler.. ark5

sevgiler... actionsmile

aysunt 10-05-2008 05:14 PM

ne güzell alk78
benim araba daduruyo kapının önünde utananadam ben de bi kullansam

bigci 29-05-2008 01:25 PM

sana meslegimle alaklı soyleyim o sekilde düsünürsen garanti veriyorum o araç 1 aya kalmaz hurdaya ayrılır . asla öyle düşünme ben otomobil teknisyeniyim performans vs vs vs uzmanlık alanım yüzlerce musterimden ornek goruyorum onlar neden korkmuyor ? kimileri var ki arabayı yürümekden bile daha basit kullanıyolar aslaa korkma kendine guven asvalta cıkdıgın zaman araba seni degil sen arabayı sür kendine güven hiç bi şey korkmaya deymez sıfır araba aldık diyosun can guvenligin yüksekdir arabamdan korkuyorm diyosan asla titiz davranma arabana sonucda araba ne kadar üstüne titresende aracına güvenmek onu sevmek dikkatli sürmek en büyük güvendir araca . dedigim gibi araba seni degil sen arabayı sürüyorsun

keops 29-05-2008 02:04 PM

Sayın bigci öncelikle hoşgeldiniz
forumumuzda küçük harflerle yazmak esastır
cümle başlarında kullanmakta bir sakınca olmamakla beraber bütün kullanılan harflerin büyük yazılması forumun görüntüsünü bozmaktadır
o yüzden bu kurala riayet ediniz
sevgilerimle

sidorf 15-10-2008 09:27 AM

mrb arkadaşlarım uzun süredir yoktum.siteye girmek için iş yoğunluğundan fırsatım olmadı.
arkadaşlarım yaklaşık 6 ay olacak ve artık çok rahat araba kullanıyorum..burdaki hekeze çok teşekkür edrimmmm kiss3

yeni bir hayat 16-10-2008 03:53 AM

Tebrikler sidorf, art56art56
Hayırlı sürüşler..

http://www.hizliresim.com/2008/10/16/614.gif http://www.hizliresim.com/2008/10/16/614.gif http://www.hizliresim.com/2008/10/16/614.gif

FİDAN TUBA 16-10-2008 01:51 PM

öncelikle hayırlı olsun arabanız.......ben de trfik de aynı durumdaydım...babamın arabasını almak istemiyordum kendi arabam olsun diye bekledim......sonunda aldım 7 ay kadar oldu....fakat trfik tecrübem sıfırdı...dıfıra yakın değil direkt sıfırdı 88a.......ama kullanmak için kendime güç vermeye çalışıyordum...o zamanlar çok dikkat etmedim ama ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinlemeye basladığım dönemdi.....direksiyon basında o kadar rahatladım ki size anlatamam......araba kullanma konusunda bu telkinler bende çok işe yaradı siz de devam edin bence..........

ekince 12-12-2008 10:48 AM

Merhaba arkadaşlar, araba kullanmak, trafiğe girmek benim içinde büyük bir dert. 99 yılında ehliyet aldım babamdan kalan arabayı 1 ay kadar kullandım, ancak bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım. Sonradan da bende bir araba kullanma korkusu başladı.
Oğlum neredeyse her akşam bizimde arabamız olsun diye dua edip yatıyor. Ama ben bu trafik korkusu yüzünden sadece arabalara uzaktan bakıp bir gün bizimde olur diye kendimi avutuyorum.

yeni bir hayat 13-12-2008 02:19 AM

Alıntı:

ekince Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91490)
Merhaba arkadaşlar, araba kullanmak, trafiğe girmek benim içinde büyük bir dert. 99 yılında ehliyet aldım babamdan kalan arabayı 1 ay kadar kullandım, ancak bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım. Sonradan da bende bir araba kullanma korkusu başladı.
Oğlum neredeyse her akşam bizimde arabamız olsun diye dua edip yatıyor. Ama ben bu trafik korkusu yüzünden sadece arabalara uzaktan bakıp bir gün bizimde olur diye kendimi avutuyorum.

Bu konuda özel cd yapılıyor..Atakan Bey size yardımcı olacaktır..actionsmile

the desert 14-12-2008 07:52 PM

hemen ozel ders almaya başla bence.cunku araba surmek kadar harıka bı şey yok bence.araban sıfır olsun olmasın o dıreksıyonun sende olması hazzı varya hıcbışeye değişilmez..şole duşun bısıklet surmek ne kadar kolay dılmı ama ılk oğrendığınde ne kadar zorlanmıştın.ama cok kolay bı şey..ve zevklı..bunda da ole panık olammaya çalış gerısı gelır..duşunsene ya aklıan neresı gelırse gıdebılme luksun olacak..heryere offf super yaaa..bende araba arıyorum bak sırf bu duyguyu yaşamak için...ne dıyım herşey send ebıtıo..

blue jaloon 18-12-2008 08:18 PM

Alıntı:

aycan81 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91750)
hemen ozel ders almaya başla bence.cunku araba surmek kadar harıka bı şey yok bence.araban sıfır olsun olmasın o dıreksıyonun sende olması hazzı varya hıcbışeye değişilmez..şole duşun bısıklet surmek ne kadar kolay dılmı ama ılk oğrendığınde ne kadar zorlanmıştın.ama cok kolay bı şey..ve zevklı..bunda da ole panık olammaya çalış gerısı gelır..duşunsene ya aklıan neresı gelırse gıdebılme luksun olacak..heryere offf super yaaa..bende araba arıyorum bak sırf bu duyguyu yaşamak için...ne dıyım herşey send ebıtıo..

ne güzel söylemissin hersey sende bitiyo

priyanka 27-02-2009 07:45 PM

merhaba bende araba sürmekten korkanlardanım. kullanmayı çok istiyorum hemde çok. araba kullanan bayanları görünce çok kıskanıyorum. eşim otomobil sektöründe çalışıyor ve benim imkanım olduğu halde kullanamıyorum.
bu korkumu yenmek için ne yapmalıyım. ne kadar süre ve hangi telkin mp3 lerini dinlemeliyim? bana yardımcı olun lütfen :(ağla2

blue jaloon 27-02-2009 08:17 PM

Alıntı:

bipasha Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310661)
merhaba bende araba sürmekten korkanlardanım. kullanmayı çok istiyorum hemde çok. araba kullanan bayanları görünce çok kıskanıyorum. eşim otomobil sektöründe çalışıyor ve benim imkanım olduğu halde kullanamıyorum.
bu korkumu yenmek için ne yapmalıyım. ne kadar süre ve hangi telkin mp3 lerini dinlemeliyim? bana yardımcı olun lütfen :(ağla2

mrb:)
benim önerim kafana takma bin arabaya üstüne gidince korku diye bisi kalmicaktir

yeni bir hayat 28-02-2009 04:11 PM

Alıntı:

bipasha Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310661)

Merhabalar;t678

Hoşgeldiniz yanımıza..

Araba kullanma korkusu için özel cd yapılıyor..Öncelikle ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinden istediğiniz versiyonu yaklaşık 15 günlük (70-80 saat)bir dinleme süresinden sonra tabii ki dinleyebilirsiniz..

Bunun için en üstte "Sipariş Cd" bölümünden form doldurmalısınız..

Sevgiler..actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM.