Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ankara Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-seminerleri/)
-   -   25 Temmuz 2010 Ankara Hedef101 Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-seminerleri/614179-25-temmuz-2010-ankara-hedef101-semineri.html)

hayatimdegisti 21-07-2010 05:01 PM

25 Temmuz 2010 Ankara Hedef101 Semineri
 
HEDEF-101 SEMİNERİ

Işık saçan bir yaşam, başarılı bir iş, kariyer, para, aşk, ilişkiler... Hepimizin elde etmek istediği hedeflerimiz, gerçekleşmesini çok arzu ettiğimiz dileklerimiz var; hedefinize ulaşmak için her yolu denediğinizi, elinizden geleni yaptığınızı, hala neden gerçekleşmediklerini düşünüyorsunuz muhtemelen. Oysa hedefiniz, size en az sizin kadar yakın... Yaşam yolunda önünüze hangi engelleri, neden koyduğunuzu bilm...ek ister misiniz? Cevaplar sizin için hazırlayacağımız kişisel haritanızda gizli. Bariyerlerinizi bulup ortaya çıkarmakla yetinmeyeceğiz, onları son derece ilginç ve kolay bir teknikle dönüştüreceğiz.
Hedef-101 çalışması, tutkuyla ve inançla çok istediğiniz halde ulaşamadığınız hedeflerinizle sizin aranızda duran bariyerleri bulmak ve dönüştürmek üzerine kurulu bir sistem. Geliştirdiği bu ilginç teknikle; kariyer koçluğu, öğrenci koçluğu, CEO koçluğu, yaşam koçluğu yaptığı yüzlerce danışanı üzerinde şaşırtıcı derecede başarılı sonuçlar elde eden Abdullah CANITEZ, 25 TEMMUZ PAZAR günü Ankara'da, kişisel haritamızı çıkaracak ve başarı harekatımızı yönetecek.

Hedef 101 çalışmasıyla, geçmişten getirdiğimiz, hedefimize ulaşmamızı engelleyen ve bizde duygusal yük bırakan anıları bulup yazarak dönüştürürüz. Böylece hem hedefimize ulaşırız, hem de hedefe ulaşırken duygusal yüklerimizi bırakıp özgürleşiriz.

Hedef 101 sayesinde, farkında olduğunuz ya da olmadığınız engelleyici kişilik özelliklerinizden (kararsızlık, erteleme, harekete geçememe, kaygı, endişe, atalet) hızlıca ve kalıcı olarak kurtulursunuz.

3 ay içinde 'idealinizdeki siz'i açığa çıkarırsınız. Hedef 101 çalışması hedefe ulaştıracak davranışların kendiliğinden oluşmasını sağlar.

Hedef 101 çalışması ne değildir?

Olumlu düşünce yöntemi değildir ?
Olumlama-affirmasyon yazmak ya da yapmak değildir?
NLP tekniği değildir.
Hedef-101 çalışması sadece hedefe ulaşma çalışması değil, kendinizle uyum içinde olmanın ruhsal tekniğidir.
Benzer iddialar duydunuz daha önce, çeşitli yollar ve teknikler denediniz, belki de hayal kırıklığı yaşadınız. Ama bu tekniğe hayran kalacak, uygulama yaptığınızda en inanılmaz isteklerinizi bile gerçekleştirdiğinizi göreceksiniz. Hedef 101 çalışması algoritmik olarak hedefe ulaşmanızı sağlayan zincirleme adımlardan oluşmuş sistematik bir yöntemdir.

Tekniği geliştiren Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Abdullah CANITEZ :
Sedona, NLP, EFT, Deep-Peat, Olumlu Düşünce, Kuantum, Subliminal Telkinler ve Hipnoz gibi birçok yöntemi uygulamış ve eğitimlerini vermiştir; ancak hedeflere ulaşmada en etkili yöntem olarak bu çalışmayı geliştirmiştir. Kendisi Aksiyon Danışmanlık'ta öğrencilerin ve bireylerin hedeflerine ulaşması için bireysel danışmanlık yapmaya devam etmekte ve seminerler vermektedir. Ayrıca www.hayatımdegisti.com sitesinin eğitmenlerindendir ve ekip arkadaşlarıyla birlikte Türkiye’nin bir çok yerinde seminerler vermiştir.

Hoşgeldiniz hedef101.com

HEDEF-101
Tarih: 25 TEMMUZ 2010
Saat: 10:00-18:00
Yer: GÜNİZ SOK 36/8
Seminer Ücreti: 220-TL
Kayıt ve Bilgi: Gülay Bilici Emerce
Didem İNCEDEMİR- 0 537 571 27 78

Işıldayan Safir 23-07-2010 01:10 AM

Cevap: 25 Temmuz 2010 Ankara Hedef101 Semineri
 
Çok faydalı bir eğitim olacak. Tüm katılımcıları tebrik ediyorum şimdiden. Hedef 101 çalışmama baktığı zaman Abdullah bey güven konusunda çok olumsuz olduğumu söylemişti. Bu aralar düşünüyorum. Gerçekten de güvenme konusunda ciddi problemler yaşıyorum. Hedeflere ulaşmamın önündeki bir engeli böylece keşfetmiş oldum. Güvensizliğimin buna sebep olabileceğini hiç düşünmemiştim ve düşünmezdim de.

Bu eğitime katılamayacak olsam da bir sonraki içinde yer almayı çok istiyorum. Oldukça faydalı ve çok yönlü bir çalışma. Hedeflerinizi her açıdan planlama olanağı sağlaması dileklerinizi daha gerçekçi bir hale getiriyor. Çünkü her açıdan kafanızda düşünme imkanı buluyorsunuz.

Ben çalışmayı Abdullah bey, bir televizyon programına katıldığında izleme fırsatı bularak öğrendim ama eksik kalan yanları olmuştur tabii ki. Şimdilerde güven problemlerimi aşmaya uğraşıyorum. Sonrasında da başka başka inançlarımı bulup çıkarıcam belki ortaya ama hepsi beni daha da fazla büyütecek.

Abdullah beyle konuşmamızda büyümekten ve gelişmekten korktuğum sonucuna ulaşmıştık. Güven problemimle şuan bağlantısını kurdum. Dolayısıyla kendisine büyümeme ve gelişmeme olan katkılarından dolayı bu başlık altında çooookk teşekkür ederim.

Sevgilerimle.



WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.