![]() |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Alıntı:
|
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Çok merak ediyorum, naptım ben acabaa khkh56 ergenekondan suçu söylenmeden yatanların neler çektiklerini şimdi anlıyorum smil56 |
|
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) senn durr. . ben pes etmiyorum. canını okuycamm hukuk un. O kimmiş ki bana artizlik yapıyor. Tozunu attırırıcaaaamm. . 2600 |
|
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) yok. . Yapamaz. Eminim yapamaz. Dayanabilirim. Hâlâ umudum var khkh56 yapabilirim. . Deriiinn deriiin nefes alıyoruuuzz. . Sende çek şu lanet inii, pes ettim tamam y789 |
|
|
|
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Aa ben yokken neler olmuşkhkh56 Biz buluşmayacak mıyız şimdi?girlhaha |
|
|
|
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ Mİ??? İNŞALLAH GEÇ KALMAMIŞIMDIR :( |
|
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 14 şubat pazar yapalım mı ne dersiniz??? HERKEZ SEVGİLİSİYLE GELİRMİŞŞŞ :D :D |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Ben doğma böyüme ankaralıyım fakat şuan akdenizdeyim |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) bende ankaradayımmm |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :))) Hazır bahar da gelmişken buluşsak mı ;))) |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) neden olmasın bahar bahne olsun şimdide.. |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) ..........beni de benzettin kendine ankara içimde politik çıkmazlar yüzümde bürokrat gülümseme... |
Yaaaa hadi ama ne zaman buluşuozzz yaaa lütfen lütfennnn partysmileypartysmiley |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) ''can konağını aramadaysan cansın;bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin,şu nükteyi bili,yorsan işi biliyorsun demektir,neyi arıyorsan osun sen...''MEVLANA Ne demek istemiş burda?? Ben aşkı arıyorsam eğer aşk mıyım o zaman :S Anlamadım ben yaaaa |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Ben Ankarayı çok seviyorum ama artık başka şehirde yaşamak iyi gelir şöyle deniz kıyısı offf deniz manzaralı evin balkonunda çay içmede ne keyifli olurdu ya. |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) ankarada her yaşayanın hayali..evimizden bu kara şehirden bir vazgeçsek nerelere gideriz yaaa..gidemeyiz.. |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Haklısın doğup büyüdüğüm yer seviyorum burayı. İstabulda evim olsun her hafta sonu oraya gideyim balkonda boğaza bakayım ohhhh |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) Ankarada aşkım ailem okulum arkadaşlarım herşeyim |
sevgiler |
...ve aslolan aşık olmak değil aşk olmak demişler...y789 mutluluklaractionsmile |
Cevap: ANKARA yı kim seviyor ;)) sevmek istiyorum : ) hatta seviyorum ve sevgiyle ankaradan özgürleşmek istiyorum : ) : ) izmir sevgim daha ağır basıyor : ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM. |