![]() |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir sehrim yaa canım vatanım :d ne zaman bulusursak listenin en basına beni yazın =) |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir Evet arkadaşlar bende Ankara'dayım ve aranıza yeni katıldım umarım haberim olurda sizlerle yüzyüze görüşme imkanı yakalarım. |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir :d ankarada cok guzel yerler var ya bi bahar piknigi yada benim kankama sözüm var o gelince onu kırıkkaleye balık tutmaya götürcem olmazsa sey yapalım gölbasına gidelim yada cubuk barajına kısacası balıkkkkkkkkkk tutalımmmmmmmmm :D |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir Arkadaşlar bende Ankara da yaşıyorum Ankara Her Mevsim Güzeldir |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir İstanbul buluşması oldu. Ankara ne zaman olacak yaa!! bu güzel insanlarla tanışmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Bir program var mı? haberi olanlar lütfen cevap yazsın. |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir ankarada buluşma temmuzun 16 sından sonra olursa ben müsait olurum diye düşünüyorum, |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir çok çok super olur evet tehmuzun ortasında işlerim var malum :( sonuna doru 27 si pazar gününe dek geliyo |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir Ankaralılar harekete geçelim o zaman. Hangi tarih tam olarak uyugunsa şimdiden bir program yapalım. Belli olsun dimi ama. smiliyface |
Ynt: ankarada sonbahar bir başka güzeldir ankara buluşma tarihi belli oldu sayılır 20 temmuzda. ankaralılara duyurulur. link burada: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12651.0.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 AM. |