![]() |
Cevap: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? og mandino en büyük satıcı kitabından alıntı çokta güzel olmuş bu siteye yakışmış orda 11 parşomendi yanlış hayırlamıyorsam hepside birbirini takip eden parşomenler...önce birinci parşomeni 30 gün boyunca sabah akşam 2 kere okuyoruz.sonra 2.parşomene geçiyoruz bir ay sonra :D |
Cevap: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? yüreğimdekilere su serpen yazınız için sevgiler.:) hayat herşeye rağmen çok güzel. |
Cevap: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? ''Mutluluğu, yüreğimi büyüttüğü için seveceğim; ama ruhumu açtığı için kedere de dayanacağım. Ödemem gerekli olan her şeyi şükranla ödeyeceğim; ama engelleri de bana meydan okudukları için selamlayacağım. Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.'' tender45tender45tender45coffe2coffe2 |
Cevap: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? Teşekkür ederim emeklere. Ben yazıyı kaydedip, gelecek zamandan şimdiki zamana çevirdim. Olumlu yaşayacaklarımızı gelecek zamana atmayalım, şimdiden başlayıp devam edelim diye.:zpzp::zpzp:blissy |
Cevap: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? ruhuma dokunan bi yazı oldu..teşekkür ederim sana:) |
Cevap: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? harika ! ne denebilir ki başka ! gerçeklerimizi ortaya çıkarmak için yazılmış teşekkürler iyi ki varsınz.. : ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 AM. |