Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Tedavi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-tedavi/)
-   -   Hacamat Baş Ağrısına İyi Gelir mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-tedavi/626335-hacamat-bas-agrisina-iyi-gelir-mi.html)

hacamatci 20-04-2018 08:24 AM

Hacamat Baş Ağrısına İyi Gelir mi?
 
Hacamat, İslam ülkelerinde Peygamber efendimizin sünneti olduğu için çok yaygındır. Ayrıca Çin’den Almanya’ya; Malezya’dan Kanada ve Avustralya’ya kadar bütün dünyada kullanılan alternatif bir tedavi yöntemidir.
Hacamat Baş Ağrısına İyi Gelir mi?
Baş ağrısı problemlerinde modern tıbbın yanında uygulanabilecek en güzel terapi yöntemlerinden birisi olan hacamat sayesinde hastalarda büyük bir rahatlama görülmektedir. Baş ağrısına neden olan toksinlerle dolu kirli kan, hacamat terapisi ile vücuttan dışarıya çıkartılmakta ve ağrı sorununda kısa sürede iyileşme sağlanmaktadır.
Baş Ağrısı İçin Hacamat Hangi Noktalara Uygulanmalı?
Baş ağrısı ve hacamat terapisinde hastanın özellikle baş bölümü üzerinde çalışılmaktadır. Saç tepesi ve şakaklar, baş ağrılarına karşı hacamatın uygulanabileceği öncelikli bölgeler arasında gelmektedir. Başın tepe kısmının yanı sıra, ensede bulunan saç köklerinin hemen altından yapılabilecek olan hacamat ile de kronik baş ağrısı problemlerinde büyük aşamalar kaydedilmektedir.
Baş Ağrısı İçin Hacamat Nasıl Yapılır?
Baş ağrısını iyileştirebilmek amacıyla tercih edilen hacamat terapisine başlamadan önce hasta temiz bir odaya alınarak hazırlanmaktadır. Daha sonra hacamat kupaları hastanın önceden belirlenmiş olan noktalarına konularak bir müddet beklenmektedir. Derinin altındaki kirli kan, kupaların altında yeteri kadar toplandığı zaman kupalar deriden çekilmekte ve aynı bölgeye neşter eşliğinde küçük küçük kesikler atılmaktadır. Daha sonra kesiklerin üzerine yeniden yerleştirilen kupalarda toplanan kirli kan da, hastanın derisinden temizlenerek rahatlaması sağlanmaktadır. Terapi sonrasında hastanın derisine atılan çizikler çok kısa sürede iyileşme gösterirken, kirli kanın vücuttan dışarıya boşaltılması sayesinde de hastanın baş ağrıları giderilebilmektedir.
Hacamat Baş Ağrısını Nasıl İyileştirir?
Baş ağrısı ve hacamat terapisi sayesinde derinin altında birikmiş olan atıl durumundaki toksik kan alınmakta ve kan dolaşımı yeniden eski hızına kavuşturulmaktadır. Düzenli aralıklarla yaptırılabilecek olan hacamat terapisi ile baş ağrısı gibi insana hayatı zehir eden pek çok rahatsızlık kolaylıkla iyileştirilebilmektedir.
Migren Hacamat
Migren hacamat sayesinde artık tedavi edilebilmektedir. Migren, önceki yıllarda klasik bir baş ağrısı olarak kabul edilmekte iken, artık günümüzde beyin merkezli nörolojik bir vaka olarak kabul edilmektedir. Migren hastalarının hayat kalitesi oldukça düşüktür ve sosyal hayat içerisinde dahi bulunmak bazen onlar için oldukça zordur. Sebebinin tam olarak tespit edilememesi nedeniyle tedavisi de zordur. Daha çok beyin damarları ve sinir iletimindeki kimyasal maddelerdeki değişikliklerden kaynaklandığı kabul edilmektedir. Önerilen ilaçlar ise sadece ağrının şiddetini azaltmakta etkilidir. Belki ağrıyı geçiriyor ya da yavaşlatıyor ama bir sonraki migren atağı tetiklenmek üzere sizi bekliyor. Ama baş bölgesinden yapılan 3 seanslık bir hacamat migreni neredeyse tamamen ortadan kaldırıyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.