![]() |
Cevap: suyu programlamak Sevgili türkem elbette kilo vermek için programlayabilirsin.ancak bilinç altına komut verirken çok dikkat etmemiz gerektiğini biliyoruz.yani niyetimizi çok dikkatli kelimeler kullanrak yapmalıyız.kilolar neden meydana gelir ?enerjimiz vücudumuzda bloke olur enerji akışı kısıtlı olur bu vesileyle beden kendini korumaya alır bazılarında kilo alınır bazılarındaysa kilo verilir bu kişiden kişiye değişiyor.ben bir dönem istem dışı kilo aldım.yemekle çok fazla aram olmadığı halde kilo veremiyordum ve üzülüyordum.ama son dönemde her su içtiğimde benim vücudumda ve hücrelerimdeki tüm negatif duygu düşüncelerimi arındırdığını imgeleyip niyet ederek kilo verdim.her gören diyetmi yaptın diye soruyor.ama püf nokta buydu kimse bilmiyor tabiikiy789 |
Cevap: suyu programlamak hmm nerde bir içinde kilo kelimesi geçen bir konu var kendimi orada buluyorum.sanki hissettim burada kilo geçtiğini.bende deneyeceğim.birde bu mavi şişeye suyu koyma olayını duymuştum sağolsun shamanic arkadaşımın alıntı yaptığı bir mesajda.kırmızı bardağı duymamıştım. |
Cevap: suyu programlamak bari bende kilo almak için suyu programlıyım sevincliumarım işe yarar acil kilo almam lazım gitgide eriyomooo67 |
Cevap: suyu programlamak suyu, hücreleri negatif duygu ve düşüncelerden arındırma düşüncesi çok süper bence !,önce arındırma programını yapıp sonra niyetimizle programlasak,1.aşamada 21gün,2.aşamada 21 gün yapsak(21 günde, bilinçaltı değişimin kökleşmesi açısından)acaba daha köklü ve hızlı değişimleri elde eder miyiz diye düşünüyorum arkadaşlar! |
Cevap: suyu programlamak ya akadaşlar bir konu açalım kilo ile ilgili bu tarz yapabileceğimiz teknik, yöntemleri paylaşalım.ne dersiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:07 AM. |