Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Komik Olmanın Yolları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/625275-komik-olmanin-yollari.html)

Ayse35 10-08-2015 10:27 PM

Komik Olmanın Yolları
 
Komik Olmanın Yolları
Merhabalar, sizlere bu makalemizde yani yazımızda nasıl espirili ve komik olunur hakkında bir takım bilgiler sunacağınız, umarım okurken keyif alırsınız arkadaşlar makalemiz oldukça değişik fakat beğeniceğinizden eminiz sizlere şimdiden iyi okumalar diliyoruz.

Yaşamış olduğunuz anları, komik ve olumsuz olarak beyninizde bulundurdun ve yeri geldiğinde bu yaşadığınız anıları komik bir şekilde dile getirin zaten karşı taraf gülecektir.

Unutmamalıyız ki başarı taklit edilir, diğer ünlü arkadaşları takip edip onların bu işte nasıl birey olduklarını gözlemlemeliyiz.

Espiri yaparken mimik hareketlerinizi unutmamak gerekiyor tabi ki, aynanın karşısına geçip espiri yaparken mimiklerinizin nasıl olduğuna bir bakın, sizce komik mi?

Espiri yapmaya daha önceden çalışmaya başlayın, bir takım çalışarak kendinizi daha iyi bir forma getirebilirsiniz.

Espiri yaparken ses tonunuz ve ses seviyenizde oldukça önemlidir, o hikayeyi espirili bir şekilde anlatırken sesinizi kontrol etmeyi unutmayın bu espirinize ayrı bir hava katacaktır.

Espiri yaparken en önemli detay şudur, bak burası çok komik filan diyip espiri sakın bölmeyin, gereksiz muhabbet hiç yapmayın espirizi bölmeden devam edin.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Nasıl Komik Olunur! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.