Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Daha İyi Bir Futbolcu Olmak İçin 5 Öneri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/625265-daha-iyi-bir-futbolcu-olmak-icin-5-oneri.html)

Ayse35 10-08-2015 01:38 AM

Daha İyi Bir Futbolcu Olmak İçin 5 Öneri
 
Daha İyi Bir Futbolcu Olmak İçin 5 Öneri
Merhaba arkadaşlar, bu makalemizde sizlere daha iyi bir futbolcu olmak için neler gereklidir, neler yapılabilir gibi bir takım yazılar hazırladık, eğer ilgi alanınızda futbol barındırıyorsanız bu makale sizin için tadından yenmez gibi olacaktır, neyse biz lafı fazla uzatmayalım hemen konuya geçelim, sizlere şimdiden iyi okumalar diliyoruz.

Futbol hakkında bir kaç bilgi edinin, hatta bir kaçda değil a dan z ye futbolu öğrenin, eğer zaman kısıtlamanız yoksa bütün futbol kurallarını öğrenin ve futbol oynamayı da, futbol hakkında yazılmış pek çok kitap piyasada mevcut.

Doğru mevkiyi seçin, eğer top süremiyorsanız kendinizi küçümsemeyin ve kendinize küsmeyin, defansif oynayabilirsiniz, doğru mevki seçtiğinizde sizin için her şey daha kolay olacaktır.

Hedefli olun, hedefinizi ne kadar büyütürseniz başarılarınızda o kadar büyür, kendinizi kötü hissettiğiniz dönemlerde hevesinizi kaçırmamalısınzı ayrıca daha çok hırs yapmalısınız.

Futbola küçük yaşta başlamak en iyisidir arkadaşlar, futbola başlama yaşı 5 ile 14 yaşı arası idealdir, çünkü genç yaşta yeteneklerinizi daha kolay geliştirebilirsiniz. Ayrıca küçük bir futbol takımı yada mahalle takımında kendinizi oldukça geliştirebilirsiniz.

Her zaman fit olmalıyız futbolda, sahanın ortasında kocaman göbekle olarak koşamayız maalesef, hep fit kalmak zorundasınız çünkü bunu taraftarlarınıza ve takımınıza, hocanıza yükümlüsünüz.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Daha İyi Futbolcu Ol! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.