Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Kıskançlıktan Kurtulma Yolları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/625262-kiskancliktan-kurtulma-yollari.html)

Ayse35 10-08-2015 01:23 AM

Kıskançlıktan Kurtulma Yolları
 
Kıskançlıktan Kurtulma Yolları
Merhaba arkadaşlar, her zaman olduğu gibi bu gün ki yazımızda da sizlere herkesde sorun olan kıskançlıktan kurtulma yolları ve azaltma yollarını bir takım bilgiler ile sizlere sunacağız, umarım okurken keyif ve zevk alırsınız sizlere şimdiden biz iyi okumalar diliyoruz efendim.

Kendimize olan saygımızı kaybetmememiz gerekiyor arkadaşlar, eşiniz yada sevgiliniz hatta arkadaşınız sizden başka birileriyle konuşuyor olabilir buda bize oldukça ağır bir kıskançlık durumuna sürüklüyor ama başka birileriyle konuşuyor olması sizi umursamıyor olduğuna eşit değildir, değersiz olduğunuzu göstermez.

Sürekli sizle konuşmasını istemek veya sürekli ilgi göstermesini beklemek size doğru gelebilir fakat, karşınızda ki kişi annesiyle, babasıyla veya kardeşiyle görüşüyor olabilir, bırakın bir kaç saat rahatsız etmeyin o size sonuçta geri dönecektir. Bu sırada oyalanacak bir şeyler bulmaya çalışın.

Hemen kara kara düşüncelere sokmayın o güzelim zihninizi, biraz mantıklı düşünmeye çalışın, o kara düşünceler sizi mutlu etmeyecektir ve maalesef depresyona girmenize neden olacaktır, ama hayat gerçekten güzel boşuna zaman kaybı yapmayın başka şeylerle ilgilenin ve o düşünceleri beyninizden atın.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Kıskançlıktan Kurtul! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.